Camping Le Clos Auroy in Orcet (Puy de Dome) Frankrijk beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Frankrijk > Auvergne > Orcet (Puy de Dome) > Camping Le Clos Auroy

Beoordelingen Camping Le Clos Auroy

-2  °C

10 februari 2012

uitzicht over het prachtige zwembad complex

Camping Le Clos Auroy scoort een 8,0 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Clos Auroy? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Clos Auroy in Orcet (Puy de Dome), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Camping Le Clos Auroy vinden. Je kunt 2 video's van Camping Le Clos Auroy bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Camping Le Clos Auroy met andere accommodaties in Orcet (Puy de Dome).

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Le Clos Auroy

met partner, Nov. 2011
Chagrijnige eigenaar
hilde gheselle
7-11-2011 mooie camping met prachtig sanitair
alleen de eigenaar is een brompot,en daarom zoeken wij een andere camping op onze terugweg uit spanje

met partner, Nov. 2011
Nooit meer
Peter Groeneweg
8-11-2011 De camping ziet aardig uit behalve de hoge bomen en heggen geven een benauwde indruk. De beheerder/eigenaar heeft een cursus klant vriendelijkheid nodig de man is nors en overdreven zakelijk iets wat niet past op een camping naar mijn mening. De prijs, tja die moet je willen betalen echter 22,-€ voor 15 uur gebruik van een campingplaats en één maal douchen is overtrokken, maar ja het zal de Nederlandse handelsgeest wel zijn die hier naar boven komtop deze camping. Voor ons geen aanrader wij zoeken in de toekomst wel een andere camping uit. Dat heeft geen betrekking op de prijs maar meer op het beheer.

met partner, 2011
Nooit meer
Tinnemans
8-10-2011 Mooie grote plaatsen op de camping, sanitair etc. ziet er allemaal netjes uit!
Supermarkt ligt in het volgende dorp, in het dorp zelf is niet veel te beleven.
Wat ons ontzettend tegenviel is de eigenaar, kan absoluut niet met mensen omgaan, echt een afknapper, alleen daarom gaan we er niet meer naartoe!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Aardige nette camping
fawzy
18-9-2011 Grote schaduwrijke plaatsen, zwembad met bubbelbad.
Eigenaar is een Nederlander maar een beetje bot.
Prima plaats om de omgeving en het vulkanen gebied te ontdekken
Supermarkt is buur dorp

Fijne camping in mooie omgeving
mvdn
4-9-2011 Ruime plekken met inderdaad erg hoge heggen, waardoor je niet snel contact hebt met de buren. Plekken aan de 'hofjes' zijn het mooiste. De plekken aan het straatje waar je binnenkomt, vonden wij minder mooi. Deze worden over het algemeen bezet door kort kampeerders. Zwembad is heerlijk verwarmd (mocht wel iets minder warm). Leuke activiteiten voor de kinderen. Lekker friet en pizza's, altijd fijn voor een gemakkelijke avond. In de omgeving voldoende te doen en te bezichtigen. Sanitair is prima, aan het eind van de dag nog wel eens rommelig.

Een supercamping!!!
fam. Kramer
12-8-2011 Wij zijn vandaag terug gekomen van 19 geweldige vakantiedagen op deze camping! Alles wat je nodig hebt voor een supervakantie is aanwezig: Mooie en SUPER verwarmde zwembaden goed beveiligd voor kleine kids, superschoon ligbedden aanwezig. De baden zijn groot genoeg voor het aantal mensen op de camping. De animatoren Dimmi,Caat en Marriet zijn in een woord geweldig niet teveel maar superleuk en gevarieerd voor ieder wat wils. Sanitair is schoon en het water lekker warm temperatuur zelf te regelen en mooi kindersanitair. De plekken zijn ruim en er zijn diverse mogelijkheden bijv op een veldje met speelgelegenheid of aan het laantje waar je wat meer mensen langs ziet komen. Of "boven". Maar waar je ook voor kiest je zit altijd in de buurt van een sanitair gebouw en het zwembad is ook dichtbij dat vinden wij dan ook het grootste voordeel van een kleinere camping!! De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn altijd zeer kritisch maar hier echt alleen maar pluspunten!! tot 2012!!

Mooiste sanitair
Esther
3-8-2011 Nog nooit heb ik zulk mooi en schoon sanitair gezien op een camping. Zelf zeep ontbrak niet bij de wasbakjes. Rustige camping, goede plekken met fijne hoge hagen. Voor kinderen ideaal, veel voor georganiseerd en een heuse kinderbadkamer. Bakkertje op de camping, grote supermarkt dicht bij. In omgeving veel te doen.

Prima camping met kleinere kinderen
Pieter
19-7-2011 Pluspunten: rustig, het mooie bubbelbad, veel activiteiten voor kinderen, goed onderhouden, vriendelijke staf

Minpunt: alles zit dicht op elkaar

Een aanrader!

Verrassend !!
Henk
22-7-2011 De eigenaar gedroeg zich zakelijk en zonder humor maar heeft de zaak goed voor elkaar.
Nog nooit zo'n goed onderhouden sanitair meegemaakt.
Waren van plan een paar dagen te blijven maar het werd een week.
Zwembad mooi maar van Jacuzzi was de pomp defect.
Verrassende omgeving om wandelingen te maken die voor euro 0,50 ( 3 stuks) te koop waren bij de receptie.
Een aanrader ook voor langer verblijf.

met jonge kinderen, Juli 2010
Tja
Johan
8-9-2010 bomvolle camping met veel passanten. Eigenaar had na een belletje 's ochtends een plek voor ons vrijgehouden en dat was maar goed ook, want camping stond bomvol, file voor slagboom. Door een foutje van zijn vrouw kregen we een soort parkeerplaats, 4 coniferenhagen van 3 meter hoog om de plek heen, boven de zwembaden, naast het trappetje naar de zwembaden en de snackbar en het stonk naar pis. Helaas geen korting gekregen. Plaatsen in het eerste straatje, in de hofjes (waar we hadden moeten/kunnen staan) zijn wel leuk. Zwembad is goed, sanitair keurig netjes en schoon. Wel wat last van plaatselijke jeugd die vlak bij de camping hangt en als idioten met auto's en motoren scheuren.
Wij hadden het na 3 dagen wel weer gezien.

alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 volgende