31-7-2011
Wij hadden hier voor een paar dagen een stacarvan gehuurd, die pico bello in orde was. De omgeving is schitterend. Lac Chambon is erg mooi en biedt prima recreatie mogelijkheden. Er is genoeg te doen in de omgeving voor jong en oud. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Op de camping was vers brood te koop. Een supermarkt is op 5 minuten loopafstand van de camping. De camping is typisch Frans. Het klopt dat de animatie in het Frans was, maar ja je bent per slot van rekening in Frankrijk en niet op een Nederlandse camping, dus ons deerde dat niet. Wij hebben genoten van ons verblijf
6-8-2011
Ik kan me helemaal aansluiten bij de voorgaande reacties... we hebben een supervakantie gehad. l'Europe is een kleine maar een gemoedelijke camping. Super sfeer. Onze 3 kinderen (11-9-7) hebben we niet gezien, alleen maar spelen, spelen, spelen. Het zwembad is klein maar voldoet zeker! Personeel is, zonder uitzondering, behulpzaam en vriendelijk. Tijdens inchecken is gebleken dat er een fout is gemaakt nbij onze boeking, maar alles is zeer goed opgelost! Zeker geen klagen! Inderdaad de animatie is helemaal in het frans maar zoals ik al zei, bij ons hebben ze het niet eens gemist. Het eten, tja, dat moeten ze maar niet meer doen. Dat is inderdaad niet veel soeps, maar het dorp Murol ligt op loopafstand en daar hebben ze ook heerlijke restaurantjes!
1-8-2011
Deze camping is zijn 4 sterren zeker niet waard. Wij hebben altijd op 4 sterrencampings gestaan en nog nooit zo bedrogen uitgekomen als nu. Naast gelegen camping La Ribeyre volstaat hiet wel voor.
Er was geen fatsoenlijk animatieteam die ook maar een enkel woordje nederlands praatte (vind ik voor kinderen toch wel handig). Zwembad erg klein zonder toezicht (ja er liep wel een meisje maar die kletste meer dan dat ze oplette). Restaurant of ja afhaalbar kun je het beter noemen was niet altijd open. Wilde een keer frietjes halen maar dat ging niet want ze hadden ander eten op dat moment.
Nou de frietjes om de hoek waren ook lekker en goedkoper. Staat van het sanitair is echt slecht. Geen toiletpapier aanwezig, wat je normaal mag verwachten van 4 sterren. De hele opzet was eigenlijk maar 2 sterren waard.
De omgeving is schitterend, Murol en Besse meerdere malen bezocht. Je stapt in de middeleeuwen, echt mooi. Jammer dat we onze vakantie op deze camping moesten verblijven.