Camping La Charvière* in Montmarault Frankrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

De accomodatie

Beoordelingen Camping La Charvière*

St. Priest-en-Murat, 03390, Montmarault
Camping La Charvière scoort een 7,9 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Charvière*? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Charvière* in Montmarault, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Camping La Charvière* vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Camping La Charvière* met andere accommodaties in Montmarault.

19 beoordelingen over La Charvière*

"Zeer leuk voor kinderen"
Mark
30-7-2011 Een zeer geschikte camping voor wat jongere kinderen. Je hebt hier veel dieren rond lopen.
Alle restjes eten mag je aan de dieren geven. Dit vinden de kinderen geweldig. Het hanbuikzwijn was ook echt een hangbuikzwijn!
Het sanitair is wat oud maar wordt wel goed schoongemaakt. Je kon de kinderen rustig alleen naar het toilet laten gaan.
We hadden een zeer ruime plek waar we goed met 2 auto's en 3 tenten op konden staan.
Het zwembad is wat klein als het echt lekker weer zal zijn denk ik. Helaas hebben wij maar 2 lekkere dagen zonder regen gehad.
In de omgeving is veel te doen. Als je iets leuks wilt doen kan je dat vragen aan Rob en Henny. Ze hebben altijd leuke ideeën.
Het eten wat ze klaar maken is simpel maar wel erg lekker.
Kortom prima camping. Jammer dat Rob en Henny er mee stoppen. Succes met het volgende project "glamcamping"
eigenaar Henny, 24-2-2012
Eigenaar zegt:  De koop is niet doorgegaan, dus wij staan in 2012 weer als vanouds voor u klaar.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Natuurvriendelijk, gastvrij, ontspannen"
peter de koster
14-8-2010 Wij werden aangenaam verrast door camping La Charviere (ze doen ook chambres d'hotes), gelegen in een heuvelachtige landstreek in Allier, die in reisgidsen wordt afgedaan als oninteressant, maar die in werkelijkheid een schat aan bezienswaardige oudheden herbergt. De camping past helemaal bij de streek. De ontvangst is vriendelijk en gastvrij. De eigenaren doen niet moeilijk, en staan voor iedereen klaar, behalve voor gasten die onredelijke eisen stellen, bv mensen die denken dat ze net als op de Champs Elysees elk uur van de dag iets te eten kunnen bestellen. Voor de kinderen zijn er volop dieren om zich mee te vermaken, ouderen die een wandeling of excursie willen maken kunnen rekenen op deskundig advies. Kortom: onze bestemming voor volgend jaar staat al vast!

"Gefeliciteerd!"
Lonneke van der Mee...
13-7-2010 Wij willen Rob & Henny van "La Charvière" bij deze van harte feliciteren met hun zoover award!
Een prestatie die terecht is gewaardeerd met beste camping regio Montmarault.
Ga zo door en zeker tot ziens!

Liefs, Lonneke en de kids.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping La Charvière* bij:

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping in een wat saaie omgeving"
Mireille
5-8-2010 Prettige camping met een mix van Belgen en Nederlanders. Wij stonden op het veld achter de camping, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel gaf vanwege de grootte van het veld. Wel een knollenveld, waar je je nek kunt breken over het ongelijke oppervlak, maar van de andere kant werd er ook niet moeilijk gedaan over een kampvuurtje hier of daar.
Reactie van mevrouw kan soms wat onvriendelijk overkomen, maar na kennis gemaakt te hebben, bleek dit allemaal mee te vallen.
Table d'hote is erg gezellig, leuk en lekker.
Sanitair was voor een volle camping te weinig en werd ook te weinig schoon gemaakt. Afwaswater was vaak niet warm genoeg om je avondvaat in schoon te krijgen.
Jammer dat de tv-kamer op mooie dagen niet werd afgesloten, dit was voor onze meiden helaas nog te vaak een trekpleister, terwijl er genoeg dieren waren, waar ze zich mee konden vermaken en het zwembadje was ook net groot genoeg om ze een tijdje bezig te houden.
Omgeving is wat saai om te wandelen.
Al met al: positief!

"Wij komen nog terug."
Pascal De Boeck
6-3-2011 Voor gezinnen met kleine kinderen die rust zoeken is dit een perfecte camping. De losse sfeer, het gebrek aan regeltjes en een slagboom zijn onbetaalbaar. Het sanitair is in het hoogseizoen misschien onvoldoende maar Rob doet zijn uiterste best om alles schoon te houden. Samen met Henny staan ze altijd klaar om hun gasten te helpen. Wij hebben de afgelopen 2 zomers een fijne tijd beleefd op la charviere en komen ongetwijfeld terug.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie plek voor een of meer nachten"
Anneke U
5-9-2011 Deze camping trok ons aan omdat hij dichtbij de snelweg ligt en door nederlanders wordt beheerd. Er gezellig! Leuk zwembadje om even af te koelen, sanitair is ok, plekken zijn heel ruim. De kinderen vonden de dieren erg leuk (zwijntje, ganzen, poesjes). We komen hier vast nog een keer terug!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Rustige en gemoedelijke overnachtingscamping"
Uijt de boogaardt
24-7-2010 Wij hebben hier 1 nachtje gestaan op weg naar Zuid Frankrijk. We hebben onderweg even gebeld of er plek was en werden gastvrij ontvangen. Helaas hadden we daarbij niet gereserveerd voor het eten, maar we hadden nog wel iets bij ons om zelf te maken. Het zwembadje en de speeltuin werden goedgekeurd door de kinderen (4 en 7). Sanitair is prima.
De plek die we toegewezen kregen was super ruim, zie foto. Omdat deze camping / Gite op slechts 5 km afstand van de snelweg ligt is het ideaal voor een overnachting. We zullen het zeker onthouden voor een volgende keer, en aanbevelen bij bekenden!

"Niet voor dierenliefhebbers"
Irene
2-8-2010 Wij hebben dit jaar de chambres d'hote van La Charviere aangedaan als doorreisadres naar het zuiden. Mooie ligging, zeer pittoresque, prima ruime kamer waar we met 5 personen onder heerlijk fris ruikende dekbedden hebben geslapen. Tot zover helemaal tevreden.
Alleen werd ikzelf niet goed van de belabberde behandeling dat een aantal dieren moest ondergaan. Vier zwakke moederloze kittens met ontstoken ogen, die in de hitte genadeloos achterna werden gezeten door alle kleine meisjes op de camping. Uitgedroogd, niets te eten en drinken. Ik kon het amper aanzien, heb stiekem water neergezet. Toen er de volgende ochtend een koolmeesje uit het nest was gevallen en mij, nadat ik de eigenaars om hulp had gevraagd hem terug te zetten, werd toegesnauwd dat die voor de honden was (om op te eten), wilde ik niets liever dan zo snel mogelijk vertrekken. Ik zal de aanblik van dat hulpeloze beestje dat lag te fladderen en de slappe poesjes niet snel vergeten. Niet geschikt voor de teerhartigen dus.
eigenaar Henny, 24-2-2012
Eigenaar zegt:  Dit gaat mij toch wel aan het hart. Wij behandelen onze dieren goed. Voor de poezen staat er altijd brokken en water klaar. In de schuur waar gasten niet mogen komen. Dat de kinderen van de gasten er achteraan lopen is logisch, wat is er nu leuker dan een jong poesje, maar ze kunnen zich verstoppen waar ze maar willen als ze er genoeg van hebben. Een uit het nest gevallen/geduwd vogeltje heeft geen overlevingskansen meer. Dat gebeurt niet voor niks. Misschien voor stadsmensen niet te bevatten, maar dat is de natuur.

met partner, Mei 2010
"Heerlijke plek en erg gastvrije eigenaren!"
William
5-9-2010 Mooi locatie in een streek waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, kanoën etc. Vijf prima dagen in de chambres d’hôte gehad met een goed bed, badkamer met ligbad(!) en lekkere, lokale gerechten gegeten. Vriendelijke en gastvrije eigenaren die de tijd voor je nemen en prima tips hebben voor activiteiten in de omgeving.
Een aanrader!

met partner, Sept. 2009
"Kan beter."
Marian Claasen
20-12-2009 Deze bestemming is niet alleen een camping maar ook een chambres d'hôtes. Mijn beoordeling betreft de laatste en helaas was het niet helemaal wat we er van te voren van verwacht hadden. De kamer waarin we verbleven was absoluut toe aan een make-over en de badkamer was zo slecht te ventileren dat de kamer zelf enorm vochtig rook. Echt ongezond! De kwaliteit van het eten was goed alleen bleek pas achteraf dat het karafje wijn apart afgerekend moest worden, en wel voor 8 euro, duurder dan in een gemiddeld restaurant in deze regio. De boerderij is een mooie locatie en de diverse dieren geven echt het idee dat je op het platteland bent.Het aspect gastvrijheid krijgt van ons een 6.