Camping Château La Grange Fort in Les Pradeaux (Puy de Dome) Frankrijk beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 9.159 bezoekers online
Home > Frankrijk > Auvergne > Les Pradeaux (Puy de Dome) > Camping Château La Grange Fort

Beoordelingen Camping Château La Grange Fort

-4  °C

10 februari 2012

6,5
het kasteel

Camping Château La Grange Fort scoort een 7,3 uit 10, op basis van 94 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Château La Grange Fort? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Château La Grange Fort in Les Pradeaux (Puy de Dome), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Camping Château La Grange Fort vinden. Je kunt 1 video van Camping Château La Grange Fort bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Camping Château La Grange Fort met andere accommodaties in Les Pradeaux (Puy de Dome).

92 beoordelingen over Château La Grange Fort

met vrienden, Sept. 2011
Rust en natuur, vlak bij de stad
k09051954
5-1-2012 Voor info bekijk de website van de camping.
Wij hebben hier 1,5 week een stacaravan gehuurd en de familie is ons op goede wijze van dienst geweest. Mooie plaats om van hieruit de omgeving te bezoeken, van bossen, riviertjes to bergen.

Prima camping in zeer mooie omgeving
Karin Westhuis
4-9-2011 Wij hebben zo'n 1,5 week op deze camping gestaan en zouden er zo weer heen gaan. De camping ligt niet al te ver van de snelweg (maar je hebt er geen last van) en ligt in het groen. Het personeel is vriendelijk en heeft ons erg goed geholpen toen we dat nodig hadden en ons geadviseerd in mooie bezienswaardigheden. Het kasteel is erg mooi en ook de rondleiding door het kasteel was erg leuk. Het zwembad is vrij koud, maar wel erg netjes. Ook het sanitair is in prima staat. Het eten in het restaurant is erg lekker. Het brood was ook prima geregeld. Kortom: een aanrader!

Unieke locatie, kleinschalig, rustig
Famille De La Coll...
20-8-2011 tent hier gehuurd via touroperator, voor de kinderen 5, 8 en 9 is het prima: zwembad is warm genoeg, en er is plek genoeg, een echte speeltuin ontbreekt, personeel doet zijn best doch men moeit zich al eens graag met mensen die in zwembad de regeltjes wat overtreden (alhoewel bijna iedereen toch een "verboden" zwemshort draagt). Een keer gaan eten in restaurant, er was iets fout met mijn zalm en na een klacht heb ik die niet moeten betalen. Carrefour vlakbij in Issoir en veel te zien als je streekgids koopt.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Leuke camping met oudere kinderen
D. Zunneberg
6-9-2011 Fantastische omgeving, camping zeer bijzonder zo rond het kasteel. Op het C-veld ruime plaatsen. Sanitair prima in orde, wordt gemiddeld schoongemaakt. Zwembad prima in orde. Weinig animatie, terwijl je toch tot 20/8 hoogseizoen moet betalen. Wij hebben nog éénmaal karaoke en éénmaal een quiz in de bar meegemaakt. Boogschieten en vlotvaren zijn niet aangeboden. Maakt mij niet zoveel uit, maar het wordt wel beschreven op de vernieuwde site. Personeel bij de receptie behulpzaam, wij konden gewoon achteraf betalen! Het oudere echtpaar is niet echt vriendelijk. Vooral de oude dame bij het brood is mopperig en houdt er wel zeer eigenaardige regeltjes op na. Onze kinderen vinden dit een camping die in hun top 3 van Frankrijk thuis hoort.

Mooie omgeving, matig sanitair
beertink
26-8-2011 Een camping met zeer wisselende plekken wat grootte betreft. Wij hadden eerst een te kleine plek. Maar na overleg met eigenaar, kregen wij een ruimere plaats. Sanitair is aan de krappe kant, en douches zijn zeer wisselend van temp. tot gevaarlijk warm voor de kinderen!! Klant vriendelijkheid was prima. Dit is een camping om langer te verblijven om uitstajes te kunnen maken of als door reis camping te gebruiken. Autosnelweg kun je zien liggen net zoals het sport-/zweefvliegveld.
(Hebben wij ons niet aan gestoord.)

Mooie fijne rustige camping
Fam. Nieuwenhuis
14-8-2011 Ik snap niets van de laatste beoordelingen. Wij hebben alleen een aanbetaling hoeven doen, bij reservering. Het sanitair is zo schoon als de bezoekers zelf. Het wordt 2x per dag schoongemaakt. Alleen even goed opletten met doorspoelen, dat is een klein minpuntje!! 's ochtends nooit een koude douche in het hoofdgebouw. Mieke en Erik zijn harstikke aardig. Wellicht is de manier van benadering het probleem? Wat is een half uur rijden in Frankrijk?? Van hieruit zijn er uitvalshoeken genoeg en rondom de camping is volop natuurschoon en leuke plaatsjes. Is 1x per week karaoke te erg? Geschikt voor kinderen die niet de hele dag bezig gehouden hoeven te worden door een animatieteam. Zwembad is heerlijk. Onze kinderen 11 en 13 hebben ook genoten van de rivier. De bar is gezellig en bij rumoerige jeugd, horen ouders die ze in toom moeten houden! Geschikt voor echte kampeerders die geen grootschalig vakantiepark zoeken waar alles is zoals thuis!

Kleine camping meer voor oudere kids
Fam van Mosel
15-8-2011 De camping is kleinschalig en van de animatie hoef je niet veel te verwachten. Er is wel wat te doen maar er is geen animatieteam wat je op grote campings hebt. Personeel is niet altijd vriendelijk. Er werkt een jonge gozer en die is eigenlijk het aardigst. Dan moet je wel goed bedenken dat je niet aan een strand staat of een meer maar dat je een heel pad moet afleggen om bij een riviertje te komen waar je niet aan gaat liggen. Groot minpunt is het zwembad wat gewoon te koud is. Zeker als het weer niet over de 30 graden is. Dan denk je het binnenzwembad(je) want groot is het niet en dat is ook koud. Sanitair is mwoah hoofdgebouw beter dan elders op de camping veel beestjes en je moet je eigen wc-rol meenemen. Dat vind ik niet meer van deze tijd. Omgeving mooi, de enige speeltuin leuk maar plankje eruit mag wel gemaakt worden. Ping pong tafel leuk maar ook oud. Ben het eens met de vorige, deze camping is meer van te maken. Oudere kids hangen wel in de kroeg, maar voor de kleintjes minde

Zeer zeker een aanrader
Fam. Grob
28-8-2011 We zijn afgelopen zomer op deze camping geweest en hebben een zeer leuke tijd gehad. Vooraf vonden wij op Zoover de beoordelingen vrij wisselend, sommige mensen neigde wat naar de negatieve kant vandaar ook deze reactie. Wij vinden dat de eigenaren van Chateau La Grange Fort het verdienen om een positieve beoordeling te krijgen aangezien de ontvangst vriendelijk was, de plek mooi ruim en groen, het sanitair goed in orde, een mooi binnen- en buiten zwembad, er een zeer mooi kasteel op de camping staat dat ook te bezichtigen is, je met je pannetje naar het " snackbarretje" kunt om deze te laten vullen met friet en er genoeg te doen is in de buurt van deze camping (op minder dan 3 kwartier rijden een leuke dierentuin en Chateau Murol waar ze alles in stijl van de Middeleeuwen nabootsen, erg leuk met kinderen! ) Wij hebben ons laten adviseren door de eigenaar over wat er overal allemaal te beleven was. Kortom: wij hebben er een leuke vakantie gehad!

Te commercieel
N. de Groot
12-8-2011 Al bij aankomst wordt je gevraagd vooraf te betalen, er is weinig tijd, je wordt elke keer gehaast te woord gestaan en de rondleiding op het eigen "kasteel" kost euro 5 pp. Reken maar uit wat zo'n uurtje opbrengt met 60 man die zich hebben aangemeld.

Ondanks alle regen fantastisch
kristin50
9-8-2011 Wij hadden in juli veel regen; het was echter niet koud. De campingeigenaren waren zeer behulpzaam met advies wat leuk is te bezoeken. De camping bevat genoeg vermaak voor de jeugd. De omgeving is prachtig. En het kasteel is werkelijk erg mooi, een schitterend decor waar je kampeert. Makkelijk in een dag te bereiken. In issoire kun je boodschappen doen en dat is kort bij. Geen last van herrie of snelwegen. Wij komen zeker terug, maar dan het liefst met beter weer!

6,4

met een groep (1)