Beoordelingen Lapeyrouse (Puy de Dome)

Waardering
8,4
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
8,3
Omgeving
8,9
Sfeer
9,2
Het weer

18  °C

16 april 2014

Lapeyrouse (Puy de Dome)
8,4
21 beoordelingen
Beoordelingen Lapeyrouse (Puy de Dome)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Lapeyrouse (Puy de Dome). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Lapeyrouse (Puy de Dome). Ben je zelf op vakantie geweest naar Lapeyrouse (Puy de Dome)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Lapeyrouse (Puy de Dome) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 3 Vakantiehuizen en 1 in Lapeyrouse (Puy de Dome). Op Zoover vind je bovendien 8 vakantiefoto's van Lapeyrouse (Puy de Dome). Je kunt 1 video van Lapeyrouse (Puy de Dome) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Lapeyrouse (Puy de Dome). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

21 beoordelingen over Lapeyrouse (Puy de Dome)

8,4
21 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
8,3
Omgeving
8,9
Sfeer
9,2
Toon score en beoordelingen van:
beoordelingen in taal: 
met partner, Aug. 2013
"Rustig en landelijk"vertalen
Bert Enderink
Waardering
7,0
Omgeving
8,0

25-8-2013 Lapeyrouse is een klein en heel rustig dorp. Behalve een meertje net buiten het dorp is er niet veel te beleven. In de omgeving kan je heerlijk wandelen.

met oudere kinderen, Aug. 2013
"Lapeyrouse is echt zo'n typisch frans dorpje"vertalen
Cristel Verhoeven
Waardering
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0

10-8-2013 Prachtig gelegen in de glooiende heuvels van de uitlopers van de Puy de Dome.

met oudere kinderen, Juli 2013
"Mooie rustige omgeving"vertalen
Joyce Verhoeven
Waardering
8,0

28-7-2013 Rustig dorp waar denk ik verder niet heel veel te doen is, maar in de omgeving wel.

met partner, Juli 2013
"Mooie natuur om te wandelen"vertalen
Noël en Martine
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0

24-7-2013 Als je plezier beleeft in rust, een mooi dorpje bezoeken, een wandeling door het glooiende landschap, rustig aan het meer kuieren...

met vrienden, Mei 2013
"Rust en ruimte"vertalen
Mario Boontje
Waardering
10,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0

29-7-2013 Rust en ruimte, meer valt er niet aan toe te voegen.

met oudere kinderen, Mrt. 2013
"Mooi om te wandelen"vertalen
wouter
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0

2-4-2013 een mooie omgeving en van uit lapeyrouse kun je veel plaatsen gaan bekijken en bezoeken .als pionsat.Chatrous enz.
Toon en Wim hebben ook heel veel leuke tips.

met vrienden, Juli 2012
"Franse sfeer maar wel Nederlands gesproken."vertalen
Ineke Masselink
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
10,0

25-7-2013 Uitstekende bestemming voor een paar dagen rust, verzorging en frankrijk opsnuiven. Niet geschikt om af te vallen!!

met partner, Juli 2012
"Puur natuur"vertalen
martinhengelo
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0

15-11-2012 Heerlijk rustig dorpje en geweldige omgeving met zwemmogelijkheden, tennisbaan en een geweldig uitzicht in de tuin

met partner, Juli 2012
"Zeer pitoreske plaats!"vertalen
René
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0

11-8-2012 Dorp heeft ongeveer 600 inwoners, is gelegen aan een kunstmatig meer waar een camping is gevestigd. Er kan gezwommen worden en er is de mogelijkheid om in een restaurantje wat te drinken/ijs te eten .
Niet veel doorgaand verkeer, waardoor je echt heel rustig kunt vertoeven.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Rustige omgeving met veel groen"vertalen
bruynzeels
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

18-7-2012 Leuk meertje waarin diverse watersporten leuk zijn. Een tripje naar Puy de Dome kan ook leuk zijn vanaf hier.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke snack zie jij het liefst op de menukaart in het vliegtuig?