1.144.173 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 15.232 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Frankrijk > Auvergne > La Crouzille > Camping Gîtes Trouve

Beoordelingen Gîtes Trouve

_
9,7

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Gîtes Trouve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Gîtes Trouve in La Crouzille, geschreven door andere reizigers.
  • Camping info
Lettergrootte: A   A   A

15 beoordelingen van Gîtes Trouve

NL (15)

met partner, Juli 2009
Rust, Ruimte en Vriendelijk!
Jasper Jasper
1-9-2010 Wij hebben in de zomer van 2009 een paar mooie dagen op de camping gestaan. Je kunt hier echt tot rust komen in een mooi stukje Frankrijk. De eigenaars van de camping zijn allervriendelijkst en hebben tips voor activiteiten in de omgeving. Verder is het allemaal erg schoon. Voor tenten is er een groot grasveld met een groene heg rondom.

Gewoon naar toe
27-8-2010 bij Monique en cas,gewoon een fantastische verblijf.
Zeker een aanrader,zalig alé prachtig.
Ons zien ze zeker terug.

geweldige vakantie
kitty,Jos en Naomi Hersba... kitty,Jos en Naomi Hersba...
8-8-2010 We hebben genoten dit was onze eerste kampeer vakantie en dankzij camping trouve in la crouzille gaan we dit vaker doen

met oudere kinderen, Juli 2010
Zo mooi, om nooit te vergeten...
wilma boer wilma boer
6-8-2010 De camping ligt schitterend op een kleine heuvel, waardoor je prachtig uitzicht hebt. Het sanitair is erg schoon en mooi. Cas en Monique, de campingeigenaren doen er alles aan het je naar de zin te maken zonder opdringerig te zijn. Zo word je ontvangen met een lekker fris drankje, wat er wel in gaat na een lange reis. Vanaf het eerste moment dat je op deze plek bent voel je je er thuis en ontspannen.
Kortom een camping om nooit meer te vergeten!

met partner, Sept. 2009
Prachtige camping en bed&breadfast. Aanrader!
Jeroen Schreurs Jeroen Schreurs
9-6-2010 De meeste mensen zoeken naar een idyllisch, rustig en ontspannen plek voor hun vakantie. Camping Trouve bij La Crouzille vond echter ons. Deze camping staat boven op een heuvel in de buurt van Montaigut. Hier word je wakker met een prachtig uitzicht, het geluid van koeienbellen, en een fris grasveld.
In de omgeving heb je een keur aan plaatsen om te bezichtigen: je kunt geschiedenis opsnuiven in het prachtige Clermond-Ferrand, kanoën door de Gôrges, of slenteren door vele dorpjes. Ben je toe aan meer sportiviteit, dan is een stevige fietstocht, of wandeling ook mogelijk. Heb je dan nog energie over, dan kun je nog de Puy-de-dome beklimmen. Kortom: de omgeving van camping Trouve is geweldig. Niet het massatoerisme van de centrale Auvergne, wel de prachtige plekken.
De hartelijke gastheer en gastvrouw hebben voor hun gasten en zichzelf een waar paradijs geschapen. Trouve was een aangename verrassing. We kunnen het iedereen dan ook aanraden er door gevonden te worden.

met partner, Apr. 2010
fantastisch mooie plek en hartelijke ontvangst
Dries en Marjan Dries en Marjan
6-5-2010 De eigenaren zijn alert
De omgeving is mooi en nodigt uit om te wandelen en fietsen
Een autotochtje naar Vichy en Charmois is zeer de moeite waard

met een groep, Sept. 2009
rust ruimte en prachtige natuur
Henk en Ria van Wijk Henk en Ria van Wijk
25-10-2009 Wij zijn eind september 5 dagen te gast geweest bij Cas en Monique. Wij werden bijzonder gastvrij ontvangen. Ook Monique de eigenaresse kan heerlijk koken. Wij sliepen op de slaapzaal die erg ruim en schoon was, ook de douches en wasgelegenheden zijn erg schoon. Volgende keer gaan we waarschijnlijk in de gites logeren want die zagen er bijzonder fraai uit! Deze hebben een leuke zithoek, keuken, badkamer en alles even schoon en leuk ingericht. De ligging en omgeving zijn prachtig. Wat een rust, en ook de wandeltochten, vanuit de camping, bijzonder mooi!

Heerlijke plek
Henriette van Eijk Henriette van Eijk
8-10-2009 Samen met een groep hardlopers heb ik een lang weekend bij Trouve doorgebracht. De ligging is schitterend. Vooral 's ochtends wanneer de nevels boven de heuvels optrokken en de zon opkwam was het uitzicht heel erg mooi. Verder veel stilte (op wat geloei van koeien na) en veel schone lucht. Cas en Monique (de eigenaren) zijn super gastvrij en alles was zeer schoon en goed verzorgd. Ik sliep op de slaapzaal en dat beviel goed. De bedden waren uitstekend en het was ruim genoeg. In de omgeving is van alles te doen, zoals gemarkeerde wandelingen, bezoek aan leuke dorpjes/stadjes en ook hardlopen en fietsen behoren tot de mogelijkheden. Het lijkt me leuk om samen met m'n partner een keer één van de gites te huren en de omgeving verder te verkennen.

Fantastische plek
Sonja Cuperus Sonja Cuperus
5-10-2009 Camping Trouve is een prachtige camping met 2 groete gites, 1 voor 5 a 6 persoenen en 1 voor 2 a 3 personen. De gites hebben zelfs een open haard. Ik ben nu met vrienden in de 5 persoons gite geweest en dat is heerlijk bevallen. Volgende keer neem ik samen met Bart de 2 persoon gites, want dat is echt een sprookje. Casper en Monique, de eigenaars van Trouve, zijn ware tovenaars gebleken en hebben de hele camping prachtig verbouwd. Ik raad het iedereen aan Camping Trouwe in La Crousille eens te proberen, je zult zien dat het heerlijk is.

met vrienden, Juli 2009
Ultiem genieten van rust en ruimte!
Lonneke van Heeswijk Lonneke van Heeswijk
27-9-2009 Een week logeren in een prachtige gite was heerlijk. In alle rust genieten van een formidabel uitzicht. Trouve is zeer geschikt voor groepen, fervente wandelaars en mensen die alle hectiek achter zich willen laten en zich willen onderdompelen in het authentieke franse leven.

9,7

Toon score en beoordelingen van :
met een groep (3)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...