Camping Gîtes Trouve in La Crouzille Frankrijk beoordelingen 9.5 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.218 bezoekers online
Home > Frankrijk > Auvergne > La Crouzille > Camping Gîtes Trouve

Beoordelingen Camping Gîtes Trouve

_
9,6
Kampeerveld

Camping Gîtes Trouve scoort een 9,5 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Gîtes Trouve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Gîtes Trouve in La Crouzille, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Gîtes Trouve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Camping Gîtes Trouve met andere accommodaties in La Crouzille.

23 beoordelingen over Gîtes Trouve

Unieke locatie
Stephan Nikken
29-7-2011 Geweldige camping mooie ligging en goed aan te rijden vanuit Nederland.
Gastheer en mevrouw zijn Nederlanders zeer aardig en zorgzaam.
De staanplaatsen zijn goed en vlak op een heuvel met weids uitzicht. De 2 hondjes die ik mee had was geen probleem. Je kan er fantastisch wandelen en er mooie uitstapjes maken. Het campingsanitair is ZEER schoon en netjes onderhouden. Geen gedoe met douchmuntjes. Er is ook de mogelijkheid om binnen te koken op een 4 pits kooktoestel, incl. het gebruik van poten, pannen borden en bestek. Ook voor motorrijders (ben ik zelf ook) is dit een geweldige stek, met name door de slaapzaal voor 10 personen. Je kan er ook een appartement huren, zeer compleet ingericht. Kortom het is een aanrader voor iedereen zowel met de auto als op de motor.
m.v.gr. Stephan Nikken

Mooie camping in frankrijk
ng
21-8-2011 leuke gezellige camping in frankrijk.
ruime plaatsen en goede sanitair ideaal als overnachtings camping op doorreis.
in de omgeving kan je goed wandelen en is een gezellige stad met leuke winkeltjes

met partner, Mei 2011
Heel gezellig
mwiegman
18-5-2011 wij zijn 2 dagen op doorreis geweest. het is er heel mooi,de gast vrouw en gastheer zijn er voor je ,de natuur is er fantastich, je kunt er heerlijk mounten byken,of een mooie wandeling maken het is er super schoon.wij komen zeker voor een wat langeren tijd terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Gîtes Trouve bij:

met partner, Sept. 2010
Le Trouve, een ander woord voor paradijs!
Max en Janny Verlee
2-12-2010 Le Trouve in La Grouzille is een stukje hemel op aarde. Als je ergens wilt onthaasten en herboren thuis wilt komen is dat DE plek.

met een groep, Juli 2010
Zeer plezierige camping en gites
R.wisse
16-9-2010 Cas en Monique zijn nog de "ware"gastheer en gastvrouw zoals wij dit graag zien. Persoonlijke aandacht, maar niet opdringerig etc.. Eenvoudige camping met mooie gemeentschappelijke ruimte en sanitair.
Omgeving is zeker de moeite waard, niet voor mensen die liever massatoerisme hebben of van grote steden houden. Ook voor active vakantie (kanovaren, wandelen en fietsen)
Het plonsbadje in de zomer is voldoende om de kinderen tevreden te houden, het meer een paar km verderop is perfect.
Al met al een zeer goede vakantie hier gehad, jammer dat we weer op huis aan moesten.

Geweldige vakantie
kitty,Jos en Naomi ...
8-8-2010 We hebben genoten dit was onze eerste kampeer vakantie en dankzij camping trouve in la crouzille gaan we dit vaker doen

Super vakantie gehad
Tim
12-2-2011 kleine en gezzelige camping waar we uitstekend vorzorg zijn door de eigenaar en eigenaresse. Perfecte camping om vanuit te mountainbiken.

Gewoon naar toe
Vercruyce
27-8-2010 bij Monique en cas,gewoon een fantastische verblijf.
Zeker een aanrader,zalig alé prachtig.
Ons zien ze zeker terug.

met een groep, Juli 2010
Rustige camping in prachtig landschap
Frank
8-1-2011 Na een lange dag reizen met veel files werden we vlak voor zonsondergang hartelijke ontvangen door Cas en Moniek. Al vanaf dit eerste moment bleek de enorme gastvrijheid.
De camping zag er goed verzorgd uit.
Wij zijn naar de camping gekomen om sportieve activiteiten te doen in de omgeving, te weten: mountainbiken (te leen op de camping) en kanoën. Het glooiende landschap is uitermate geschikt om te fietsen. Dit zowel op de weg, vanwege het weinige verkeer, als in het bos. Cas is nog één dag met ons meegeweest om enkele mooie plekjes te tonen.
Naast de natuur en sportieve activiteiten vonden wij (begin twintigers) dat er weinig te doen was in de buurt. Het was overal erg rustig. Je moet dus niet voor de cultuur en steden naar deze camping.
Ons is het verblijf dus prima bevallen.

Erg mooi
jos hersbach
6-9-2010 deze camping is echt een aanrader

heerlijk rustig erg mooie omgeving van alles te doen
erg lieve camping houders weten wat je wilt op vakantie

9,6

met een groep (6)