18-7-2008
Camping met voldoende ruimte. Netjes onderhouden sanitair en leuk speeltuintje voor kleine kinderen. Het zwembad wordt goed schoongehouden en heeft een apart peutergedeelte. Enige minpuntje was dat je vanuit het ondiepe deel gelijk over kon stappen naar het diepe gedeelte. 'sMorgens bakkertje op de camping met heerlijk vers brood en croissantjes (meestal nog warm!)
La Bourboule en Mont-Dore zijn schattig dorpjes met wat leuke restaurantjes en winkeltjes. De omgeving is schitterend! Veel mooie wandelingen te maken naar meertjes, watervallen en uitzichtpunten.
8-10-2007
Erg leuke camping, in een zeer mooie omgeving! Veel watervalletjes, oude vulkanen en mooie vergezichten! Trouwens ook erg mooi in de winter + nog een stuk goedkoper dan andere dure skioorden.
9-6-2010
We hebben hier 6 opeenvolgende jaren onze vakantie doorgebracht, zolang onze kinderen klein waren. Daarna nog verschillende malen met tussenposen van verschillende jaren. De laatste maal was in 2001. De meest kindvriendelijke camping waar we ooit hebben gestaan. Voldoende proper sanitair. Lekkere meeneem-maaltijden op de camping te krijgen (huisgemaakte pizza's, frieten, kip aan het spit enz...) Veel spelmogelijkheden voor de kinderen, zwembad, speelvijver speciaal voor radiobestuurde bootjes. Vriendelijke en behulpzame uitbaters.