20-7-2011
Voor gezinnen met jonge kinderen ideaal. Fijn zwembad met speeltuin. Ruime plekken en table d'hote een aanrader! Enige minpunt is dat de schaduwplekken aan de straatkant liggen waar vrij veel verkeer langskomt.
22-3-2011
Wij hebben nu 3 keer onze vakantie op deze camping doorgebracht. We genieten elke keer weer volop. Het is een mooie plek, dicht bij de Loire. Wij, als kanovaarders, vinden dat natuurlijk super. We worden elke keer weer gastvrij ontvangen en alles wordt goed voor ons verzorgd. Ook het eten bij de familie is een grote aanrader. Het is gezellig en het eten is lekker.
Wij kijken nu al weer uit naar de Herfstvakantie, want dan komen wij zeker weer!
15-12-2010
wij hadden een huisje gehuurd. niet al te schoon. reserveerd incl. ontbijt, maar helaas: ze waren ons vergeten. na 2 dagen pas een reactie, geen excuus. diner gereserveerd voor de aankomst dag: helaas de kok is er niet. "ik heb een restaurant gereserveerd in de jachthaven voor jullie". prima, maar bij aankomst bleek deze snackbar voor ons geopend te zijn. we zaten in vies vochtig en schimmelig restaurant. eten afschuwelijk. Voor de boeking hadden we gevraagd of er nog veel bezienswaardigheden/attracties open waren in okt. zo niet, dan gingen we een andere bestemming boeken. Het antwoord van Peter was dat er voldoende geopend was, ook voor kinderen. dat was er wel, alleen op 50 km rijden.
ook de borg werd niet op tijd terugbetaald, hier moesten we zelf achteraan. de familie was eerst op vakantie gegaan, daarna werd het financiele gedeelte met de klant geregeld. Niet netjes, omdat wij alles op tijd betaald moesten hebben en ook gedaan hebben.