Vakantiepark Etoile Doré in Doré l' Eglise Frankrijk beoordelingen 8.9 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.632 bezoekers online
Home > Frankrijk > Auvergne > Doré l' Eglise > Vakantiepark Etoile Doré

Beoordelingen Vakantiepark Etoile Doré

-8  °C

8 februari 2012

zwembad

Vakantiepark Etoile Doré scoort een 8,9 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Etoile Doré? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Etoile Doré in Doré l' Eglise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Vakantiepark Etoile Doré vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Etoile Doré bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Vakantiepark Etoile Doré met andere accommodaties in Doré l' Eglise.

36 beoordelingen over Etoile Doré

met jonge kinderen, Sept. 2011
Ontspannen vakantie in de mooie Auvergne
Andre en Inge
Onderkomens
18-9-2011 L´Etoile Dore is een kleinschalig park, dat zeer goed onderhouden is en typisch Frans aandoet. De sfeer is ontspannen en de eigenaren doen er alles aan om je een geweldige vakantie te geven en het je aan niets te laten ontbreken. Elke ochtend is er broodjesservice en er wordt een heerlijke Franse maaltijd verzorgd, wat een absolute aanrader is om bij aan te schuiven. De combinatie van kleinschaligheid, privacy en gemoedelijke eigenaren maakt dat je heerlijk tot rust komt en wij er een hele fijne tijd hebben gehad.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Vakantie met een gouden randje
EvW
Onderkomens
18-9-2011 Wij hebben met onze kinderen van 3 en 0,5 jaar oud een vakantie met een gouden randje gehad. Wat een geweldige plek! We hebben enorm genoten van de gastvrijheid en supergoede sfeer. De huisjes liggen prachtig, we genoten elk moment van de dag van het mooie uitzicht over de heuvels. Er is veel privacy, maar ook gezelligheid door de contacten met de eigenaren en de buren. In de omgeving is van alles te beleven; mooie natuur, maar ook cultuur. Prachtige dorpjes en steden bekijken, wandelen door de heuvels, spelen in riviertjes, een ritje naar een bergtop. Maar ook op het park zelf kun je je heel goed vermaken. Het zwembad, de speeltuin, het 'grote huis', de franse avonden... alles klopt. Voor ons een onvergetelijke en heel ontspannen vakantie. We kunnen het iedereen die van rust, natuur, cultuur en de franse keuken houdt, van harte aanraden!

Geweldig kindvriendelijk en gastvrij vakantiepark
weller
Onderkomens
14-10-2011 Een kleinschalig en gezellig vakantiepark met een geweldige ligging.
De eigenaars zijn gastvrij en denken op allerlei manieren mee om het verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken. Kinderen kunnen veilig spelen op het park, het zwembad is beveiligd met een hek.
De warme ontvangst en nadere kennismaking gedurende het verblijf waren zo fijn, dat we met pijn in ons hart weg gingen.
We hebben vele leuke vakanties gehad en kunnen namens de kinderen zeggen dat dit één van de beste vakanties is geweest.

Tot de eigenaren wil ik me tot slot richten, het gaat jullie goed en hoop dat jullie nog vele jaren in goede gezondheid het vakantiepark mogen runnen. Evert, bedankt voor de gezelligheid en leuke kennismaking.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Etoile Doré bij:

Het perfecte adres voor vakantie met kinderen
Familie Comaita - R...
Onderkomens
5-9-2011 Wij hebben deze zomer samen met onze 2 kinderen (6 & 8) een perfecte vakantie gehad. De kinderen wilde het liefst op het park blijven om te spelen in de speeltuin of te zwemmen in het familie zwembad. Zelf hebben we dus prima kunnen ontspannen. De eigenaren doen erg hun best om het ons naar de zin te maken, geen vraag is raar of te veel.
De georganiseerde franse avonden zijn erg gezellig en vooral leuk om de eigenaren en andere gasten te ontmoeten.
De omgeving is erg mooi en groen, de bezienswaardige stadjes zijn voor franse begrippen dicht bij. Ook actieve bestemmingen o .a kano varen zijn zeer aan te raden.

Absolute aanrader, met of zonder kinderen!
Fam. Herder/Mager
Onderkomens
2-9-2011 "L'Etoile Dore, een gezellig kleinschalig familie vakantiepark van Nederlandse eigenaren." Wat je niet van hun website af kunt lezen is de passie waarmee ze het kleinschalig park beheren. Passie en zeer sterke betrokkenheid en meedenken met hun gasten. We kwamen met een huurauto aan (autopech op 100km). Toen we de auto moesten omruilen hebben ze zich over onze kinderen (5 en 10) ontfermd zodat die niet met de hitte heen en weer mee moesten. Heel erg fijn! Ook zijn de huisjes uitmuntend verzorgd. Alles is er incl kinderservies. De huisjes bieden genoeg privacy en een aantal een prachtig uitzicht! Absolute aanrader: Rivierentocht. Een wandeling door bos en water voor klein en groot. Wij hadden al in dec 2010 geboekt en waren net op tijd (hoogseizoen alles vol). Niet voor niets winnaar Zoover award 2011!

Met hele gezin genoten
Familie Herben
Onderkomens
2-9-2011 Wij hebben het zeer naar onze zin gehad en de kinderen (9 en 12) hebben genoten. Heerlijk zwemmen, samen spelen met andere kinderen, hut bouwen enz enz. De wandeling naar de rivier en de avondwandeling waren ook zeer succesvol. De gezellige Franse avond en de Barbeque zijn zeer gezellig en zeker aan te raden. De huisjes zijn ietswat gehorig maar daar wen je aan. Van alle gemakken voorzien en schoon. Wij hebben in jaren niet zo'n leuke vakantie gehad.

met vrienden, Juli 2011
Super plek
floor
Onderkomens
31-7-2011 ik ben 11 jaar die dit schrijft en we zijn er al 4x geweest omdat het zo leuk park is.Je kunt er van alles doen. Zoals zwemmen, pingpongen, tafelvoetballen, sjoelen en biljarten er is ook nog een speeltuin. Maar je kunt er ook verstopertje tikkertje en die spellen doen. Je bent er niet alleen je kunt ook nog met andre spelen en dat is altijd heel gezellig. het leuk voor iedereen kinderen en volwasenen. Het park zelf organiseert ook nog activiteiten die heel leuk zijn bijv. bbq schilderen wandeling door de rivier en nog veel meer. Het huisje is ook heel knus en gezellig de bedden slapen lekker. Maar je word wel snel wakker als iemand over de vloer loopt want die is van hout. maar verder is het een super coole leuke plek. een goeie aanradar

Heerlijke vakantie gehad!
g_vanrookhuijzen
Onderkomens
22-7-2011 Via Zoover hebben wij dit vakantiepark vorig jaar gevonden. Belangrijke criteria waren daarbij: kindvriendelijk, ligging en kleinschalig.
De commentaren van andere gasten op Zoover waren zeer lovend. Daardoor waren de verwachtingen hoog. Deze zijn allemaal waargemaakt. Het vakantiepark ziet er schitterend uit, de verzorging is top!
Helaas hadden we en aantal dagen minder weer (zoals zovelen in deze weken in Frankrijk). Tijdens die momenten merk je dat het heel prettig is als de huisjes 'wat groter' zijn, zoals hier het geval is. Ruimte genoeg als het weer wat tegen zit.
De kinderen kunnen heerlijk buiten spelen, je hoeft ze niet in de gaten te houden.
Vandaag weer thuis gekomen. Onze dochter (6 jaar) is huilend in slaap gevallen, omdat ze haar vakantievrienden en -vriendinnetjes zo mistte. Dat zegt genoeg.......
Dit park staat voor ons op de lijst om nog eens terug te komen!

met jonge kinderen, Apr. 2011
Super meivakantie!!
Fam. Bruggeman
Onderkomens
6-7-2011 Wij hebben een topweek gehad in de meivakantie op l'etoile dore. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, dus wij ook. Heerlijke rust en supermooie omgeving, waar zelfs in het voorseizoen genoeg te beleven is. Je voelt je meteen thuis, bij aankomst op mijn verjaardag stond er zelfs een bloemetje op tafel en op woensdagavond een gezellige ongedwongen avond met de andere gasten, lekker eten(ook voor de kinderen). Na een paar zonnige dagen konden we ook nog van het zwembad genieten.
Volgend jaar weer!

met jonge kinderen, Apr. 2011
Geweldige vakantiebestemming
Marjan
Onderkomens
9-5-2011 Wij zijn in de meivakantie geweest voor een weekje met kinderen van 9 rn 12 jaar. De avond voor we weggingen werden we door Evert gebeld met de vraag dat ze toch wat eten gingen organiseren bij aankomst of we mee wilden eten? Iedereen die verblijf had in die week is gebeld en we hebben met elkaar een superleuke avond gehad.
Het zwembad was nog niet open omdat er nog veel aan moest gebeuren. Maar omdat het zulk mooi weer was hebben de Fantastic 4 (eigenaren)doorgewerkt en konden de kids donderdagmiddag het water in! Wat een service! De franse avond was ook een succes, lekker eten en drinken. Een speciaal menu voor de kinderen dan konden die fijn gaan spelen en de ouders relaxt eten!
Al met al goede huisjes, liggen fijn prive, goed uitgerust, mooie omgeving, en dat er geen tv is een pre! De kinderen hebben heerlijk met elkaar gespeeld en we hebben gezellig spelletjes gedaan. Mensen, erg bedankt, Leon, Marjan, Aron, Mariet