Hotel Cristal*** in Clermont-Ferrand Frankrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Hotel Cristal*** Clermont-Ferrand

Beoordelingen Hotel Cristal***

Avenue Ernest Cristal, 63000, Clermont-Ferrand
Hotel Cristal scoort een 7,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Cristal***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Cristal*** in Clermont-Ferrand, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Cristal*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Hotel Cristal*** met andere accommodaties in Clermont-Ferrand.

6 beoordelingen over Cristal***

met jonge kinderen
"Redelijk hotel, niet super"
jong gezin
22-7-2010 Op de heenweg maar Zuid-Frankrijk overnacht met gezin (2 jonge kinderen) op familiekamer. Personeel was erg vriendelijk. Hotel zelf was matig; kamer erg klein, zeker met nog een slaapbank voor de kinderen (van tevoren gevraagd om 2 losse bedden voor de kinderen, was wel beloofd niet gekregen.) Kamer niet schoon. Ontbijt redelijk. Matig hotel maar prijs is daar ook naar. Wij betalen de volgende keer liever iets meer voor meer kwaliteit.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima overnachtingshotel"
boudewijn
4-8-2011 Wij (2 volwassen, en 3 kleine kinderen) hebben 1 nacht van dit hotel gebruikt gemaakt op doorreis naar het zuiden. Het hotel is zeer makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. De ligging is niet echt fraai maar dat is voor 1 nachtje niet zo belangrijk. In de buurt is een supermarkt, wat andere winkels en restaurants te vinden.
Het hotel heeft een binnenbad, waar de kinderen zich even kunnen uitleven. Wij hadden een familiekamer, waar 2 extra kinderbedjes geplaatst werden. Het ontbijt is eenvoudig maar voldoet.
We hebben een goede overnachting gehad op weg naar het Zuiden van Frankrijk.

met jonge kinderen
"Aangenaam hotel voor overnachting op terugreis"
Ann
2-12-2009 Dit hotel bevindt zich op een industrieterrein en is omringd door heel wat restaurants (ketens). Voor de maaltijden is er dus geen gebrek aan keuze (vis, vlees, pizza, chinees, ...)

Wij verbleven er 1 nacht op terugreis van onze vakantiebestemming. Ruime, nette gezinskamer, vezorgd sanitair.

Absoluut geen geluidshinder. Parking wordt 's avonds afgesloten, bagage in de wagen is dus veilig. Er is ook een klein binnenzwembad.

Voor het ontbijt is de broodjeszaak aan de overkant van de straat aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Cristal*** bij:

Familie, Aug. 2008
"Goed overnachtingshotel"
anja
8-9-2008 Prima hotel om te overnachten. Hotel ligt langs de snelweg, lekker makkelijk. Voldoende restaurants in de omgeving. Wij hebben lekker gegeten bij een Ierse pub (Kelly's pub). Er is ook een groot bowlingcentrum (verschrikkelijk duur) maar met een game-hal en dat was wel even leuk voor de kinderen.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Prima hotel"
van driel
5-12-2008 inderdaad kan ik allen maar bevestigen wat te twee reacties van hier boven zeggen
prima hotel een van de weinige met een familie kamer zwembad erbij airco op de kamers
ontbijt was wat simpel maar voldoende
verder de bevieligde parking zodat je je auto vielig kan laten staan met je spullen er nog in
nog een groot + punt was dat men aan de receptie redelijk engels sprak

Familie, Juli 2008
"Prima overnachtingshotel"
Fam van den Biggela...
31-7-2008 Prima overnachtingshotel als je niet in 1 keer naar Zuid Frankrijk of Noord Spanje wil rijden.
Het hotel ligt vlak naast de snelweg zonder dat je last hebt van geluidsoverlast. Het hotel heeft een leuk binnen zwembad. In de nabije omgeving diverse restuarants op loopafstand. Hadden een 5 persoonskamer. Bedden waren prima echter de kamer iets te klein voor 5 bedden. Ontbijt typisch Frans, bij ons bezoek waren diverse dingen op en werden niet aangevuld.