Vakantiehuis Maison Chauvieres**** in Chazemais Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Maison Chauvieres****

9,8

27 mei 2012

Vakantiehuis Maison Chauvieres**** Chazemais

Beoordelingen Vakantiehuis Maison Chauvieres****

Chauvière, 03370, Chazemais
Vakantiehuis Maison Chauvieres scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Maison Chauvieres****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Maison Chauvieres**** in Chazemais, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Vakantiehuis Maison Chauvieres**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Vakantiehuis Maison Chauvieres**** met andere accommodaties in Chazemais.

3 beoordelingen over Maison Chauvieres****

9,8
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk vakantieadres"
roeloffzen
15-5-2012 Wij hebben , met ons gezin , een week van de voorjaarsvakantie doorgebracht in dit super gezellige huisje. Ondanks het mindere weer hebben we een fantastische week gehad . (Niet in de laatste plaats te danken aan de gastvrijheid van Marga en Mario !) Het huis is knus maar zeker ruim genoeg voor een gezin met 3 kinderen. Om het huis heen is er voor de kinderen veel te doen. Klimboom, voetballen, ritje meerijden op de “tractor“, schommelen en een heerlijk omheind buitenzwembad. De kinderen hebben zich geen moment verveeld. Ook in de omgeving van het dorpje is er genoeg te doen. Leuke kastelen, zwembaden, dorpjes en er is altijd wel een authentieke brocante in de buurt.
Dit huis is een Absolute aanrader,wij komen zeker terug !!

"Heerlijke plek!"
Fam. de Boer
20-4-2012 Inderdaad een heerlijke plek!
Als u van rust houdt dan dient u hier een weekje te boeken, een prachtige tuin en een heerlijk zwembad. Prachtige omgeving. Wij gaan hier beslist terug komen!
Sfeervol huisje wat veel ruimer is dan je op de foto’s zou zeggen!

"Prachtige locatie in midden Frankrijk"
Wim en Carla
18-8-2008 Een ideale plek voor een overnachting. We hadden al foto's gezien op de site maar het overtrof onze verwachtingen. Het beviel zo goed dat we er nog een dag aan vastgeplakt hebben!
Een allervriendelijkst echtpaar probeert op alle fronten het naar je zin te maken. Prima ontbijt, een heerlijk zwembad en slechts 15 minuten van de snelweg.