Bed and Breakfast Sans Parure in Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome) Frankrijk beoordelingen 9.2 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.736 bezoekers online
Home > Frankrijk > Auvergne > Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome) > Bed and Breakfast Sans Parure

Beoordelingen Bed and Breakfast Sans Parure

30 januari 2012

Boerderij Sans Parure

Bed and Breakfast Sans Parure scoort een 9,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Sans Parure? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Sans Parure in Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Sans Parure vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Bed and Breakfast Sans Parure met andere accommodaties in Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome).

11 beoordelingen over Sans Parure

alleenreizend, Aug. 2011
Rust, even weer een stapje terug!
Morro ( Mario Gor...
26-8-2011 Wat velen ook zeggen als ze aankomen op dit adres: Tjee, is dit het? Maar zodra de gastvrouw of - man de poort open doet, komt de chemie van rust en warmte. De dagen schieten voorbij, ondanks de rust en stilte om je heen ( tenzij Oenkie, een van de schapen staat te bléren ). Je kan kamperen, je kan een kamertje nemen of een huisje, net wat je wil...

Gezellig, gastvrij, mooi, attent, GEWELDIG!
Familie van den Bri...
8-8-2011 Ons goede vakantiegevoel begon al bij de aankomst. Daan en Jacqueline geven je een gevoel alsof je ze al jaren kent! Wij zaten eerst een nacht in de gastenkamers en daarna in de witte gite en dat was ontzettend leuk! De kinderen (5 en 8 jaar) hebben zich prima vermaakt met sprinkhanen vangen, konijnen knuffelen, kippen voeren, zwemmen, de boomhut en niet te vergeten: 15 tellen in de rimboeoeoe! (een soort verstoppertje wat erg goed gaat op sans parure) In de omgeving is genoeg te doen maar het is helemaal niet erg om een keer níet de omgeving te verkennen maar gewoon te relaxen bij het zwembad of bij het huisje. Het uitzicht is onbeschrijflijk, het gevoel wat je krijgt op sans parure eigenlijk ook... Voor het eerst willen we nog een keer terug naar een vakantieplek waar we al geweest zijn!

Daan, Jacqueline en Emma; Dank jullie wel voor een fantastische vakantie!

Een thuis ver van thuis
arnout verkaemer
2-7-2011 Overnachten in sans parure voelt aan als thuis komen. Een heel attente gastheer en -vrouw, die je het gevoel geven dat ze je al jaren kennen. Heel gemoedelijk en joviaal. Dit alles in een prachtig kader, mooie boerderij en dito uitzichten. Een echte aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast Sans Parure bij...

met partner, Sept. 2010
Zeer goede plek voor overnachten naar b.v. Spanje
Ton Pagie
26-9-2010 Voor de eerste keer op vakantie naar Spanje hebben we tijdens de reis een overnachting gehad bij Sans Parure.
Dit is heel goed bevallen.
Daan en Jacqueline doen hun uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken.
Het diner was goed en het ontbijt zeer uitgebreid.
Voor de terugreis maar gelijk weer een overnachting afgesproken.
Al met al een goed adres, ook voor een langer verblijf.

met jonge kinderen, 2010
Rusten en relaxen in een prachtige omgeving!!!
luite en jeanet
13-8-2010 Een fijne boeren-camping met zeer veel ruimte. Uitzicht vanuit je tent op grazende koeien in een prachtige heuvelachtige omgeving. Temperatuur zomers is perfect. Neem wel een trui mee, want het kan 's-nachts flink afkoelen. Gastheer en vrouw zijn bijzonder vriendelijk en attent. Alles prima, we komen zeker terug!

met jonge kinderen, Juli 2010
Uitermate fantastisch verblijf
Familie Kindt
9-8-2010 Met deze tussenstop op de terugweg naar huis,wilden we nog even een klein vervolgje breien aan onze vakantie in la douce France.Het was zalig en we houden een hele mooie herinnering aan de familie Van Looveren over:de hartelijkheid waarmee ze ons die 2 dagen omringden,het eerlijke en open contact wat ons meteen het gevoel gaf alsof we elkaar al jarenlang kenden.Hoewel ze het heel druk moeten hebben met ook nog de camping en de gîtes erbij,gaven ze een relaxte indruk,helemaal niet gejaagd,tijd nemend om echt voelbaar aanwezig te zijn bij ons, geïnteresseerd en attent.Alles was tot in de puntjes verzorgd:de welkomstdrink,de mooi gedekte tafel,de heerlijke maaltijd, de met zorg en aandacht ingerichte kamertjes en opgemaakte bedden met leuke prints voor de jongste kinderen,het feestelijke ontbijt waar niets ontbrak (zelfs de eitjes van de kindjes kregen een mutsje),zelfs het afscheid was ongelooflijk hartelijk.We kunnen niets anders dan lovend over Sans Parure vertellen.Fam Kindt,België.

met jonge kinderen, Juli 2010
In een woord geweldig!!
Fam. Koster
14-9-2010 3 weken Sans Parure was eigenlijk nog te kort, bepakt en bezakt met aanhangwagen aangekomen, was het even sjouwen om alle spullen naar de plek te krijgen, maar met de hulp van Daan en Jaqueline was het eigenlijk zo gepiept (al hoop ik dat jullie in 2011 het felbegeerde golfkarretje in jullie bezit hebben)
Alles lekker opgezet, op naar het diner! eerst lekker borrelen, kinderen een feestdrankje en onder tussen met elkaar in gesprek,Jaqueline heeft heerlijk gekookt
fromage met banyuls na het diner, vive la France!
We hebben samen met onze kinderen 3 heerlijke weken gehad.
Elke ochtend verse croissants bij de tent gebracht.
We komen absoluut in 2011 weer!
Er is nog zoveel te doen en te zien in de Puy de Dome.
En wat een rust!
Eindelijk een plek zonder toerisme, waar je niet in de rij hoeft te staan of moet reserveren.
Daan, Jaqueline en Emma bedankt! tot volgend jaar

Leo, Selma, Daan en Bram

met oudere kinderen, Juli 2009
Heerlijke plek om uit te rusten!
Ruud en Esther
2-8-2009 Wij zijn twee nachten bij Daan, Jacqueline en Emma geweest. Het was een gezellige tijd. We hebben heerlijk geslapen en gegeten. Gezellig met elkaar aan een lange tafel. Het is een heerlijke plek om te zijn. We hebben niet heel veel van de omgeving gezien aangezien we op doorreis waren. Maar de volgende keer blijven we een paar dagen langer zodat we de omgeving kunnen bekijken.

Familie, Juli 2008
Gastvrijheid alom!
Fam. Robinson en Gr...
10-9-2008 Wij hebben afgelopen zomer voor het 2e jaar met 2 families op weg naar de kust een nachtje doorgebracht op Sans Parure. Ook dit jaar weer zeer gastvrij met een drankje ontvangen door Jacqueline en Daan. Gezellig gezamenlijk gegeten in de tuin en de volgende dag uitgerust aan de rest van onze vakantie kunnen beginnen.

met partner, Mei 2008
Ad en Tineke van de...
29-5-2008 Hele gastvrije en klantgerichte mensen waar je bij logeert en waarbij alles mogelijk is , mooie accomodaties - (brandschoon) en geweldig uitzicht rondom , je voelt je echt in de natuur en als God in Frankrijk.
Wij zijn er 1 week geweest maar achteraf veel te kort en zullen er zeker nog een keer naar terug gaan.

alleenreizend (1)