Vakantie Beoordelingen Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome) Auvergne vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome)

5,4

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome). Ben je zelf op vakantie geweest naar Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome) scoort een 7,1 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping en 1 Kasteel in Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome). Op Zoover vind je bovendien 1 vakantiefoto van Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne.

2 beoordelingen over Buxières-sous-Montaigut (Puy de Dome)

5,4
Sfeer
"Rustig, maar weinig te beleven"
andereja
Sfeer
11-1-2012 Heerlijk rustig, maar keerzijde daarva is dat er in de omgeving niet veel te doen is behalve wat wandelen en rondlopen. In St. Eloy les Mines is een soort plas waar je wat waterrecreatie hebt, alsmede een leuk speeltuintje (schuin tegenover de Carrefour). Ook is er in Lapeyrouse een waterplas met zandstrandje en grasveld. Wij verbleven eigenlijk meestentijds op de camping waar de kinderen heerlijk aan het spelen waren en wij rustig een boek konden lezen. Uitstapjes gemaakt naar Vichy en Montlucon, allebei erg leuk.

met partner, Okt. 2006
Thijs Waardenburg
Omgeving
26-10-2006 Wij hadden onze accomodatie (chambres d'hôtes La Perche) nabij dit dorpje. Groene, heuvelachtige omgeving met her en der mooie ruige stukken natuur. Er zijn talloze prachtige wandelingen / fietstochten te maken. De periode dat wij gingen (herfstvakantie) was het overal heerlijk rustig.