Camping La Bageasse*** in Brioude Auvergne | Zoover

Beoordelingen Camping La Bageasse***

4,9

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping La Bageasse***

43100, Brioude
Camping La Bageasse scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Bageasse***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Bageasse*** in Brioude, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Camping La Bageasse*** vinden. Je kunt 1 video van Camping La Bageasse*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Camping La Bageasse*** met andere accommodaties in Brioude.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen aanwezig voor La Bageasse*** / Brioude. Je kunt wel een beoordeling toevoegen.

Heb je deze accommodatie bezocht?

2 beoordelingen over La Bageasse***

4,9
met oudere kinderen, Juli 2011
"Site agréable"
schneider
3-10-2011 camping agréable , manque animation pour ado et adulte.
super chalet spacieux, accueille très agreable.
piscine superbe.

met partner, Juli 2010
"Welkom vlamingen!"
Van Rompaey Domien
1-8-2010 Na 12.30 uur met de caravan te hebben gereden zochten we een camping, die vonde we in Brioude achter Clermant-Ferrand.
Toe we vroegen of we één nacht konden blijven antwoorde de campinguitbater "dat hangt ervan af" wij vragen hoezo? Zijn jullie belgen? wij ; ja, walen of vlamingen?, wij ; vlamingen. . . ah zegt hij dan heb ik geen plaats voor jullie. Wij vragen naar het waarom, en volgens hem maken wij het de walen lastig. . .Toen heb ik hem in een franse kolleire de situatie in ons land uitgelegd waarna we konden blijven voor een nachtje!
Waar gaan we heen dat de campingbazen al op taal beginnen te selecteren. Voor de rest hebben we een rustige nacht gehad, en er s'avonds nog iets gegeten en gezwommen. S' morgens vroeg zijn we na het ontbijt doorgereden naar onze camping in Vallon-Pont-D'arc waar we al jaren welkom zijn!