Beoordelingen Camping Coccinelle**

23 mei 2013

Coccinelle**
Beoordelingen Camping Coccinelle**
Le Bourg, 63440, Blot l'Eglise
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Coccinelle** in Blot l'Eglise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Coccinelle** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Coccinelle scoort een 8,1 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Coccinelle** in Blot l'Eglise, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Coccinelle**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Coccinelle** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 90 vakantiefoto's van Camping Coccinelle** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Coccinelle** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Camping Coccinelle** met andere accommodaties in Blot l'Eglise.

26 beoordelingen over Coccinelle**

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Prima camping voor kort verblijf"
Familie De Jong- De...
14-8-2012 Kleine camping met plekken met veel privacy. Sommige hagen wel erg hoog. Kinderen (10 en 8) hebben zich prima vermaakt met trampoline, speeltuin, zwembad, pingpong en andere kinderen. Voornamelijke Nederlanders. Ligging in landelijk gebied, soms wat saai. Soms iets te rustige dorpjes. Geweldig genoten van de rivier de Sioule (kanovaren en zwemmen) op half uur rijden met de auto. Mooi gebied om te fietsen. Goede douches. WC's kan schoner. Wellicht idee om urinoirs aan te leggen.

"Te rustige omgeving"
Fam. van Liempt
18-8-2012 Deze camping is overgenomen. Het sanitair kan schoner. Nadeel: je kan niet bijv. wassen en drogen tegelijk. Het zwembad is maar kort open. De eigenaren zijn vriendelijk maar komen niet actief over. Ze wachten alles een beetje af. De hagen aan ons pad waren keurig gesnoeid, de rest was echt veel te hoog. Wij hadden super uitzicht op het zwembad en trampoline! En leuke andere campeerders in het 'straatje'. We hebben ons goed vermaakt. Vooral Nederlanders op de camping. Je moet erg ver rijden voor een fatsoenlijke supermarkt. De omgeving is te rustig. Je kunt wel heel leuk kanovaren in de buurt.

"Voor ons een ervaring"
Marco en Marisca
14-2-2013 Voor ons was het op de bonnefooi vanaf een camping aan de Costa brava. Ik wilde nu weleens kijken op een rustige Franse camping op het Franse platte land waar mijn schoonvader altijd over praat. Wij via internet onderweg gekozen voor deze camping. De aankomst was hartelijk. Receptie was ook het restaurant. Wij waren behoorlijk dorstig en bestelde vier glazen cola.
Kregen grote glazen vol voor 4euro. Patat besteld met frikadellen. Voor vier personen. Kostte ook weinig. Prijs voor de campingplaats, hoogseizoen,was 21 euro voor een vouwwagen met twee volwassen en twee kinderen. Ik kwam net van de Costa waar ik 76 euro per nacht betaalde. Het verschil zit hem niet in de plek want deze was mooier. Natuurlijk geen grote supermarkt, zwembaden, animatie en feesten. Maar wel een leuke tennisbaan en zwembadje. Ik heb kennis gemaakt met een hartelijk gezin dat de camping op hun eigen manier runt. Een aanrader als rust zoekt. In de omgeving is zat te doen. De Puy de dome moet je zeker bezoeken.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Fantastiche kindvriendlijke mini-camping !!"
niels
10-4-2013 Camping Coccinelle**is een mooie camping met 43 ruime afgebakende plaatsen (camping met plekken met veel privacy ) en 6 mobile homes .Wie op zoek is naar een fraaie en rustige camping in een prachtige omgeving, is hier op zijn plaats. Niet veel toeters en bellen, maar wel een camping, waar de beheerders Fred en Ria er alles aan doen, om het hun gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Voor gezinnen met kinderen (onze kids waren 4 & 5) hebben zich prima vermaakt met trampoline, speeltuin, zwembad, pingpong en andere kinderen. Ligging in landelijk gebied, met rustige dorpjes. Geweldig genoten van de rivier de Sioule (kanovaren en zwemmen) op half uur rijden met de auto. Mooi gebied om te fietsen. Goede douches voor volwassenen voor kleine kinderen is het nogal een gedoe vonden wij.Prachtige natuur en uitzichten maar ook tal van mogelijkheden voor wandelaars en fietsers met de Puy de Dome in de directe omgeving. Al met al een prachtige plek om lekker relaxd tot rust te komen .

met partner, Juni 2012
"Heerlijke camping"
aad en paula koek
5-7-2012 wij zijn 14 dagen op deze camping geweest het was heerlijk en hele lieve eigenaren die weten waar ze mee bezig zijn prachtig zwembad,goed sanitair en we hebben er heerlijk gegeten en de plaatsen zijn heel mooi en groot
kortom een geweldige camping ook voor kinderen die daar ook welkom zijn
wij gaan zeker nog een keer terug

met partner, Mei 2012
"Hele mooie rustig gelegen camping"
Henk
29-7-2012 Mooi en rustig gelegen camping met zeer vriendelijke eigenaren en ook zeer behulpzaam, natuurlijk ook hun 2 kinderen waren zeer actief mee aan het helpen, kortom een gezellige camping.

"Zeker voor herhaling vatbaar"
Rikus en Tineke Sch...
24-10-2011 Camping Coccinelle is net overgenomen door een nieuwe eigenaar, een Nederlandse familie die super enthousiast is en er in korte tijd al een camping van gemaakt heeft met een heel vriendelijke uitstraling en zeer gastvrij.
De plannen gehoord hebbend in combinatie met hun enthousiasme en kundigheid zal deze camping zich beslist in no time ontwikkelen tot een prima verblijfscamping in een fantastische omgeving.
Midden in het vulkaangebied van de Auvergne is er voor iedereen wel wat te beleven.
Prachtige natuur en uitzichten maar ook tal van mogelijkheden voor wandelaars, mountainbikers en de mannen (en vrouwen) van de racefiets met de Puy de Dome in de directe omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid zich uit te leven in mooie kanotochten. De Auvergne, een niet super toeristisch gebied met wel alles wat de toerist verlangt en maar op 840 kilometer vanaf Utrecht.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Camping La Cocinelle van nederlandse eigenaren!"
Alma, Kees, Kimberl...
28-8-2011 Camping La Coccinelle ligt schitterend gelegen in het kleine plaatsje Blot l'Eglise in de Franse Auvergne.
De eigenaren, wat eigenlijk een familiebedrijf is, omdat het hele gezin zich dagelijks bezig houdt met het camping gebeuren. Vader Fred en moeder Ria zijn 2 giga aardige mensen die heel veel rust uitstralen en dit overbrengen op hun gasten. Niets is hen teveel en hierin worden ze ondersteund door zoon Richard en dochter Paula, welke beide een eigen taak hebben.
Men heeft in een zeer korte tijd aan een bestaande camping, voorheen camping Elan, hun eigen identiteit over gebracht, met een aantal mooie mobile homes welke voor een zachte prijs zijn te huren.
In een straal van 15 km rondom de camping is zoveel prachtige natuurschoon en bijzonderheden te zien dat men zich niet zal vervelen en voor wie graag wil shoppen zijn in de directe omgeving mooie winkelcentra te bezoeken.
Kortom een vakantieplek waar velen veel plezier kunnen beleven.
CAMPING IS EEN ECHTE AANRADER!!!!

"Geweldig genoten"
fam. Grin
14-8-2011 Leuke camping, ruime plaatsen,Ria,Fred,Paula en Richard zijn vriendelijke mensen die ons een geweldige vakantie bezorgd hebben!!!!!
Zij hebben hard gewerkt en in een korte tijd een heel mooie camping van gemaakt.

"Mooie camping"
Fam. Roggeveld
16-8-2011 Camping Coccinelle (vh. Elan)** in Blot l'Eglise is een leuke camping met veel mogelijkheden. De nieuwe eigenaren hebben goede ideeën om de camping nog leuker te maken. (aanpassingen sanitair, aanleg zwembad, informatie map over de omgeving). De week dat wij er geweest zijn hebben we ons prima vermaakt. We werden ontvangen met een drankje en een gezellig praatje waarna we rustig een plekje konden uitzoeken. Er zijn ruime kampeerplekken ( ruimte voor een extra tent en auto) afgescheiden door een heg.
In het dorp is een kleine supermarkt waar je van alles kunt krijgen.Brood is te bestellen op de camping. Grotere supermarkten ( Intermarché, Aldi)op 25-30 km.
De camping beschikt over wifi, rond het restaurant gedeelte. Het restaurant is eenvoudig, snacks en een dagmenu. prima eten voor een schappelijke prijs.
Zeker een camping om nog eens te bezoeken met super vriendelijke eigenaren.
Fred en Ria, Paula en Richard veel succes met het verder ontwikkelen van de camping.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit