10-4-2013
Camping Coccinelle**is een mooie camping met 43 ruime afgebakende plaatsen (camping met plekken met veel privacy ) en 6 mobile homes .Wie op zoek is naar een fraaie en rustige camping in een prachtige omgeving, is hier op zijn plaats. Niet veel toeters en bellen, maar wel een camping, waar de beheerders Fred en Ria er alles aan doen, om het hun gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Voor gezinnen met kinderen (onze kids waren 4 & 5) hebben zich prima vermaakt met trampoline, speeltuin, zwembad, pingpong en andere kinderen. Ligging in landelijk gebied, met rustige dorpjes. Geweldig genoten van de rivier de Sioule (kanovaren en zwemmen) op half uur rijden met de auto. Mooi gebied om te fietsen. Goede douches voor volwassenen voor kleine kinderen is het nogal een gedoe vonden wij.Prachtige natuur en uitzichten maar ook tal van mogelijkheden voor wandelaars en fietsers met de Puy de Dome in de directe omgeving. Al met al een prachtige plek om lekker relaxd tot rust te komen .
5-7-2012
wij zijn 14 dagen op deze camping geweest het was heerlijk en hele lieve eigenaren die weten waar ze mee bezig zijn prachtig zwembad,goed sanitair en we hebben er heerlijk gegeten en de plaatsen zijn heel mooi en groot
kortom een geweldige camping ook voor kinderen die daar ook welkom zijn
wij gaan zeker nog een keer terug
29-7-2012
Mooi en rustig gelegen camping met zeer vriendelijke eigenaren en ook zeer behulpzaam, natuurlijk ook hun 2 kinderen waren zeer actief mee aan het helpen, kortom een gezellige camping.
24-10-2011
Camping Coccinelle is net overgenomen door een nieuwe eigenaar, een Nederlandse familie die super enthousiast is en er in korte tijd al een camping van gemaakt heeft met een heel vriendelijke uitstraling en zeer gastvrij.
De plannen gehoord hebbend in combinatie met hun enthousiasme en kundigheid zal deze camping zich beslist in no time ontwikkelen tot een prima verblijfscamping in een fantastische omgeving.
Midden in het vulkaangebied van de Auvergne is er voor iedereen wel wat te beleven.
Prachtige natuur en uitzichten maar ook tal van mogelijkheden voor wandelaars, mountainbikers en de mannen (en vrouwen) van de racefiets met de Puy de Dome in de directe omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid zich uit te leven in mooie kanotochten. De Auvergne, een niet super toeristisch gebied met wel alles wat de toerist verlangt en maar op 840 kilometer vanaf Utrecht.