Hotel Le Clos** in Besse et Saint Anastaise / Besse-en-Chandesse) Frankrijk beoordelingen 6.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Le Clos**

5,8
5,8
5,4
6,5

27 mei 2012

Hotel Le Clos** Besse et Saint Anastaise  / Besse-en-Chandesse)

Beoordelingen Hotel Le Clos**

Lieu-dit la Villetour, 63610, Besse et Saint Anastaise / Besse-en-Chandesse)
Hotel Le Clos scoort een 6,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Clos**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Clos** in Besse et Saint Anastaise / Besse-en-Chandesse), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Le Clos** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Auvergne. Vergelijk Hotel Le Clos** met andere accommodaties in Besse et Saint Anastaise / Besse-en-Chandesse).

2 beoordelingen over Le Clos**

4,3
4,9
5,3
met jonge kinderen
"Dit nooit meer"
Provost
30-7-2009 Twee dagen zonder warm water! Bedden werden opgemaakt maar de badkamer werd tijdens ons verblijf NOOIT gekuist! Eten ondermaats (boeuf bourguignone waarmee je kon kaatsen, avocado waarmee je iemand kon neerknuppelen, nauwelijks groenten - sommige dagen al helemaal niet), 's morgens iedereen op jacht naar koffie, die werd dan in een kan op een warmhoudplaat gezet maar soms een halve kan voor een bijna volle eetzaal!

Familie, Juli 2008
"Niet speciaal..."
Jurith
21-7-2008 Ik ben met mijn famillie naar Le Clos geweest. Ik ben 11 jaar. Het was een mooi huisje (wij sliepen in één van de appartementjes 20 meter van het hotel) , maar in de keuken was alles vettig en vuil. Er waren wel spinnen in het bed, dat vind ik heel vies... Er waren 4 parkingen vlakbij ons appartementje en nog parkingplaatsen bij het hotel zelf. Het eten vond ik AFSCHUWELIJK maar dat komt waarschijnlijk door dat ik gewoon niet veel lust. de desserts waren altijd super, dus daarom een zes voor eten. De meeste diensters waren erg vriendelijk. één van de afknappers waren de honden, vier honden: één kwijlende boxer en drie kleinere. Die liepen gewoon in de keuken en één keer liep er een in het restaurant, terwijl er aan de inkom een blad hangt: geen honden toegelaten in het restaurant. Een ander minpunt was het zwembad, groot genoeg maar niet verwarmd. ook de jaccuzi was koud. er was een zaaltje met een kickertafel en enkele fitnesstoestellen. Dit hotel is niet goed als je heel netjes bent.