Beoordelingen Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives****

18 mei 2013

Yelloh! Village Le Château de Fonrives****
Beoordelingen Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives****
Rives Villeréal, F-47210, Villeréal (Lot et Garonne)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives**** in Villeréal (Lot et Garonne), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives scoort een 8,3 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives**** in Villeréal (Lot et Garonne), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 67 vakantiefoto's van Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives**** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Yelloh! Village Le Château de Fonrives**** met andere accommodaties in Villeréal (Lot et Garonne).

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over Yelloh! Village Le Château de Fonrives****

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Super camping Chateau de Fonrives"
Oma en opa
26-8-2012 Een fantatische camping.
Verblijf in een zeer schone stacaravan met overdekt terras.
Zeer vriendelijk personeel zowel receptie als overig.
Zeer mooi zwembad,en tennis, jeu de boule, vissen, sportgelegenheden.
Veel activiteiten voor de kinderen in het frans maar ook in het vlaams/nederlands. Park en omgeving zeer schoon.
In augustus wel bijzonder warm plus 37 graden

met jonge kinderen, 2012
"Prachtig en superschoon"
Karin
24-8-2012 Wij zijn net terug van deze camping en een schonere camping heb ik nog nooit gezien. Echt super.Er ligt geen papiertje op het park. De stacaravan was ook erg schoon en de plekken behoorlijk groot en netjes opgezet.
Mooie visvijver en een bos. Alleen jammer dat het er erg warm was.
Augustus is de warmste maand zegt men en het is niet onder de 35 gr geweest.

"Prima camping"
N.
4-8-2012 Dit jaar zijn we voor de 2e keer geweest en zijn nog net zo tevreden als vorig jaar. Het is een rustige camping met zeer ruime plaatsen in een erg mooie omgeving. De caravans zijn in goede staat en schoon. De kinderen kunnen lekker spelen op de diverse speelvelden, de speeltuin, het zwembad, vissen etc. Je kunt gebruik maken van kinderopvang (hebben wij niet gedaan) waarbij speciaal iemand werkt die nederlands spreekt voor nederlandse kindjes. Bij de animatie wordt daar minder/geen rekening mee gehouden. Dat is gewoon in het frans. Dit nederlandse sprekende meisje had ook de opdracht gekregen om regelmatig te informeren bij de nederlandse en belgische gasten of zij het naar hun zin hadden en/of wensen hadden. Dit deed zij door bij caravans langs te gaan en door mensen aan te spreken bij het zwembad en het restaurant. Heel servicegericht. Het personeel is erg klantvriendelijk en denkt met je mee. De controle op de eindschoonmaak is erg kritisch.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Yelloh! Village Le Châtea...

"Extreem schoon"
L.H.
3-8-2012 Erg schone camping. Geen papiertje te vinden. Mobilhome erg mooi op een grote plaats. Helaas erg veel vliegen. Personeel erg vriendelijk en doen veel moeite voor je om je te informeren/ helpen. Glijbanen in zwembad zien er op de foto's groter uit dan ze in werkelijkheid zijn. Zwembad is ook pas om 10.00 uur open. Restaurant niets aparts maar voldoende. Omgeving valt wat tegen. Dit is omgeving Lot. Omgeving Dordogne is mooier. Dorpjes in omgeving leken s avonds wel uitgestorven . Terrasjes waren leeg. Jammer......

met jonge kinderen, Juli 2012
"Mooie schone camping met ruime plaatsen"
debaakies
11-8-2012 Camping ligt midden in de Lot et Garonne net buiten het plaatsje Villereal, iedere medewerker zegt je de hele dag goededag en is niet beroert om je te helpen met je probleem.Camping heeft een goed verwarmd buiten zwembad met drie glijbanen, en een overdekt zwembad.
Op de camping zijn diverse kampeerplaatsen aan een laantje, zeer ruime plaatsen.Sanitair wordt zeer goed schoongemaakt de hele dag door brandschoon, douche’s zijn goed schoon.Er is op deze camping een Kampwinkel met basis assortiment.
Op de camping is een restaurant, en een take way gedeelte met dagelijks en ander afhaalmenu tegen redelijke prijzen, Bar goed gesorteerd.
Voor de kinderen wordt van alles georganiseerd alleen jammer alles in het Frans gaat, gezien dat er toch best veel Nederlanders aanwezig warenZeer veel kastelen in de buurt en leuke dorpjes met echte franse marktjes op korte afstand, of een keer kano varen op de dordogne.
*SAMENVATING*Mooie schone en vriendelijke camping met ruime plaatsen.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Leuk maar rustig"
Anique
19-6-2012 Erg mooie groene camping, netjes aangelegd. Opvallend grote staanplaatsen. We hebben 9 nachten in een 4 kamer stacaravan vertoefd. De caravan was in goede staat. Op de vele vliegen na geen kwaad woord. Hulde voor de grote veranda! Jammer dat bij de oplevering gezeurd werd over kruimels in de magnetron. Borg wel terug gekregen.
Het was erg rustig en zelfs stil op de camping. Dat was jammer, maar onze drie kinderen (3,5, bijna 2 en 0,5 jaar) hebben zich toch prima vermaakt met de kindjes die er wel waren. Ze hebben fijn gespeeld en iedere dag gezwommen in het overdekte zwembad. De speeltuin lag helaas net buiten de camping, wel leuk.
Na een lange regendag en diverse buien was het gras rond onze caravan veranderd in een modderpoel. We moesten de auto op straat parkeren. Wel jammer dat bijna alle caravans een verharde parkeerplaats en pad naar de caravan hadden en wij niet.
De 1ste EK wedstrijd van NL hebben we niet kunnen zien, ondanks grootse aankondigingen dat dit wel mogelijk zou zijn.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijke camping"
W. de Kam
6-5-2012 Leuke camping, zelfs de 1e week van mei. Ontzettend vriendelijk personeel die je zelfs in het Nederlands een goedemorgen en fijne dag wensen. Ook vragen in het Nederlands (door de kinderen) werden prima begrepen. Uitgebreid antwoorden deden de dames in zeer goed Engels. In de winkel kon vers brood besteld worden en toen de bakker een brood vergeten was, is de winkelier voor ons terug gereden zodat wij alsnog om 8.30 uur konden ontbijten! Nog niet alles was open (fietsverhuur, animatie en bar), maar dat weten wij wanneer we zo vroeg op vakantie gaan. Pluspunt is dan natuurlijk de rust en alle ruimte om te spelen en te zwemmen. Onze kinderen (13, 12, 5) hebben net als wij genoten!! Jammer dat het zo kort was.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima camping"
Fam. Vermeeren
30-8-2011 Wij hebben midden augustus 2011 gedurende 13 nachten op deze camping gestaan. Prima ontvangst bij de receptie, vriendelijk en attent personeel. We hadden een zeer ruime standplaats voor onze vouwwagen. Het is een mooi en ruim opgezette camping.
Het sanitair wordt meermaals per dag schoongemaakt, maar zoals op elke camping maken vele gasten gebruik daarvan. De ene keer is het dan wat schoner dan een andere keer.
Er wordt voor jong en oud van alles georganiseerd. De animatie is alleen in het Frans, voor ons geen probleem: je bent per slot van rekening in Frankrijk!
De camping beschikt over mooie zwembaden (met glijbanen). Daarnaast zijn er sportfaciliteiten: voetbal- annex basketbalveld; volleybalveld; tafeltennis, jeu de boules, tennisbaan en fitness.
Een campingwinkel met de basisvoorzieningen is aanwezig en op nog geen 5 autominuten van de camping is een Intermarché.
Binnen een straal van 35 km vele bezienswaardigheden (stadjes, kastelen, grotten, hippodrome, kanoën).

"Mooie camping maar voor ons niet meer"
Kootstra
17-8-2011 Zeer mooie en nette camping.
Nadeel: Franstalige animatie. Fantastische visvijvers maar je vangt niets, niemand.
Vandaar dat er ook haast niemand vist. Alleen de Fransen zelf die de kreeften vangen,
en opeten.
Voordeel: Mooi zwembad.

Zeer strenge nacontrole bij het verlaten van je stacaravan van touroperator.
Te streng. Als er een stofje onder het bed ligt of een kruimel naast de koelkast wordt het al afgekeurd. Zo erg dat de dame er zelfs geld voor vroeg. Dit gaat ons te ver. Ik hoefde nog net de ramen niet te lappen van haar.

"Prima vakantie!"
R Verschuren
19-8-2011 Camping le Chateau de Fonrives is een hele mooie ruime camping. Veel Fransen en animatie in het frans. Men doet ook niet al te veel moeite voor niet-franstaligen. De kinderen hebben zelf maar voor wat animatie gezorgd. de campingplaatsen zijn zeer ruim (onze plaats 15X15m=225m3!). Toiletgebouwen zijn er twee, goed schoon, wc borstel en afvalemmertje in herengebouw. Jammer dat het hoofdgebouw dicht gaat vanaf ongeveer 23:00u. Als je ver van de toiletgebouwen vandaan zit moet je een eindje lopen/fietsen:) Restaurant was wel ok. één keer rauw ei op een pizza, dat vinden wij niet zo lekker... één keer speciale avond met hammetje, was prima. Visvijver waar met goed aas iets te vangen is. Onze kinderen hadden hier geen geduld voor, dus kikkers en kreeften geschept in de kikkerpoel (erg leuk!).Receptie was vriendelijk en behulpzaam. Drie glijbanen in het zwembad waren leuk, jammer van weinig stoelen. Je hebt ook altijd van die rare lui die een handdoek neerleggen. Verder prima vakantie gehad!

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit