Beoordelingen Vendays - Montalivet (Gironde)

Waardering
7,5
Uitgaansleven
5,7
Cultuur
5,3
Omgeving
7,2
Stranden
8,2
Sfeer
7,5
Zorg voor natuur
7,8
Het weer

11  °C

22 december 2014

Vendays - Montalivet (Gironde)
7,5
82 beoordelingen
Beoordelingen Vendays - Montalivet (Gironde)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Vendays - Montalivet (Gironde). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Vendays - Montalivet (Gironde). Ben je zelf op vakantie geweest naar Vendays - Montalivet (Gironde)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Vendays - Montalivet (Gironde) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 82 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 9 Campings en 3 Hotels in Vendays - Montalivet (Gironde). Op Zoover vind je bovendien 10 vakantiefoto's van Vendays - Montalivet (Gironde). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Vendays - Montalivet (Gironde). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

19 beoordelingen over Vendays - Montalivet (Gironde)

7,5
82 beoordelingen
Waardering
6,9
Uitgaansleven
4,1
Cultuur
4,5
Omgeving
6,6
Stranden
8,5
Sfeer
6,3
Zorg voor natuur
7,1
Toon score en beoordelingen van:
Met jonge kinderen, Sept. 2014
"Lang en uitgestrekt"vertalen
Marinda
Waardering
6,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
1,0
Omgeving
2,0
Stranden
6,0
Sfeer
1,0
Zorg voor natuur
3,0

20-09-2014 Niet geschikt als je op vakantie wilt met kleine kinderen/baby's. Erg vlak en saaie omgeving. Kust is mooier. ook heuvels en dalen zijn nog mooier om te wandelen met kinderwagen. Hier niet gezien. Kies liever een andere omgeving uit.

Met oudere kinderen, Juli 2014
"Prachtige plek!"vertalen
Anja
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

04-08-2014 Mooie omgeving, vriendelijke mensen en mooie stranden.

Met jonge kinderen, Juli 2014
"Surfersdorpje"vertalen
De vries
Waardering
6,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Stranden
6,0
Sfeer
6,0
Zorg voor natuur
6,0

24-07-2014 Het dorp was niet bijzonder. De markt die elke dag werd gehouden was wel heel erg leuk!

De beste prijzen en last minutes voor Vendays - Montalivet (Gironde) b...

Met jonge kinderen, Juli 2014
"Heerlijk rustige plek"vertalen
cora_smaal
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

23-09-2014 Golven van de zee zijn krachtig. Raad aan om bij de bewaakte gebieden te zwemmen. Kan nog tot ver staan, dus goed te doen voor de wat oudere kinderen (vanaf jaar of 8). Voor kleine kinderen zou ik het niet aanbevelen.

Met jonge kinderen, Juli 2014
"Mooi"vertalen
rusing
Waardering
5,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
5,0
Stranden
10,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
8,0

14-07-2014 Vendays Montalivet zelf is een leuk en klein dorpje.
de boulevard is gezellig en je kunt er goed eten en drinken.
het strand is prima lekker hoge golven.

Met partner, Juni 2014
"Mooi strand, saai dorp en achterland"vertalen
gert
Waardering
4,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
3,0
Stranden
8,0
Sfeer
3,0

03-07-2014 Breed strand, weinig strandgasten (eind juni) en dus heel veel privacy. Het dorp Montalivet (les Bains) heeft een beetje een sinistere aanblik, midden in de middle of nowhere, zomaar het dorp, één weg met veel terrasjes en eettenten. Buiten het seizoen lijkt het verlaten en is het een prima decor voor een spannende thriller!

Met jonge kinderen, Aug. 2013
"Mooie stranden"vertalen
Sacha, Ruud, Tygo e...
Waardering
7,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
4,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0

29-08-2013 Mooie stranden! + mooi meer bij Hourtin Port.

Met oudere kinderen, Juli 2013
"Great for beach lovers"vertalen
jeroen_oudheusden
Waardering
7,0
Uitgaansleven
2,0
Cultuur
2,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
7,0

26-09-2013 beach, beach, beach and the market in Montalivet Plage!

Met jonge kinderen, Juli 2013
"Mooie plek"vertalen
Nancy Schippers
Waardering
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0

23-08-2013 Prachtige stranden, geweldige golven!

Met oudere kinderen, Juli 2013
"Superleuke plek"vertalen
Maaike
Waardering
7,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Stranden
10,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
10,0

27-12-2013 Er zijn prachtige stranden en de zee is hier geweldig om in te zwemmen.


Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarom ga jij niet naar een sauna?