Vakantiehuis Gites + Camping Espeye*** in St. Urcisse Frankrijk beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Gites + Camping Espeye***

27 mei 2012

camping

Beoordelingen Vakantiehuis Gites + Camping Espeye***

Lieudit "Espeye", 47270, St. Urcisse
Vakantiehuis Gites + Camping Espeye scoort een 7,7 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Gites + Camping Espeye***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Gites + Camping Espeye*** in St. Urcisse, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Vakantiehuis Gites + Camping Espeye*** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiehuis Gites + Camping Espeye*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Vakantiehuis Gites + Camping Espeye*** met andere accommodaties in St. Urcisse.

21 beoordelingen over Gites + Camping Espeye***

met oudere kinderen, 2011
"Jammer!"
familie aardema
6-10-2011 Wij verbleven half juli een weekje met ons gezin in een van de gites. Toen wij aankwamen, bleek dat de Nederlandse eigenaren de camping+gites overdroegen aan een Frans stel. De overdracht verliep allesbehalve soepel: er waren voelbaar en zichtbaar spanningen tussen oude en nieuwe eigenaren. In ieder geval was er van de veelgeprezen, gezellige sfeer geen sprake meer en waren de activiteiten van de baan! De nieuwe Franse eigenares deed haar best om zich het campingleven eigen te maken, maar slaagde daar nog niet echt in. Lastig ook, als je nauwelijks Engels spreekt op een camping vol buitenlandse gasten! Haar echtgenoot en mede-eigenaar ontweek, bijna schichtig, de campinggasten en vermaakte zich het best op zijn grasmaaier! De gites waren goed ingericht en schoon. Jammer dat er een muizenfamilie in de spouwmuren huisde, die 's nachts aan de wandel ging. Het terrein is overigens fantastisch. 's Avonds kon je de vossen, dassen, hazen en hertjes voorbij zien trekken

"Kwaliteit holt achteruit"
fam. oldenburg
15-8-2011 Verbleven op camping Espeye in safaritent (TO). Kwaliteit van zowel camping als gebodene luxe door de TO holt momenteel achteruit. Camping in steeds slechtere staat van onderhoud nu NL eigenaren geen enkele betrokkenheid meer tonen en verwijzen naar nieuwe franse exploitantenechtpaar. Doucheputjes vol prut en haren omdat deze niet worden schoongemaakt, gele voegen langs toiletpotten, toiletgebouw stinkt gewoon. Zwembadrand zwart van aanslag. Tegels langs zwembad breken of brokkelen af, levensgevaarlijk zeker voor kindervoetjes! Geen table d'hote of anderzins kinderactiviteiten meer georganiseerd op camping. Tot overmaat van ramp ontbrak de beloofde boxspring in de safaritent van de TO. Ze vonden de daarvoor in de plaats aangeboden kinderbedjes van 70 cm ieder met een 10 cm dun matras op lattenbodem wel vergelijkbaar en goede oplossing. Onvoorstelbaar allemaal en ontzettend jammer. Wel prachtige plek en heel mooi weer en gezellige medekampeerders, dat verzachtte het leed.

"Eigenaren vertrokken"
fam. Spijker
24-8-2011 Geheel tegen onze verwachting in werden we niet welkomd door Marcel en Ruth Bos, maar door een Franse dame. Later blijkt dat de fam. Bos bezig is met verkoop van de camping, terwijl wij een paar weken daarvoor nog emailcontact met hen hadden gehad en zij ons niets hebben laten weten. Verre van integer. Ook de dingen die op de website worden beloofd, werden niet meer waargemaakt. We konden niet meer rekenen op "altijd schoon sanitair", want met 1 en hetzelfde doekje werd eerst de binnen- en buitenkant van de wc's gedaan en daarna de wasbakken en de kranen!! Van het "prachtig ruim bemeten zwembad" was het water vies en lagen de tegels rondom los in hun voegen. Altijd een warme douche, leuke tips, spelactiviteiten, paella of barbeque avond wordt allemaal beloofd, maar waren er niet. "De zon, ruimte, onmetellijke sterrenhemel en oorverdovende stilte" waren er gelukkig nog wel. En met fantastische medecampinggasten hebben we er toch nog een onvergetelijke tijd van gemaakt.

"Onvergetelijk!"
fam. Eikens - van d...
24-7-2010 Geweldig; een camping waar zowel wij ouders als onze 3 kinderen (11,8,3) helemaal tot rust kwamen. Wat is typisch Espeye? Kleinschalig, warm & gastvrij, tenten, kinderen tm 10 jaar, uitslapen, superveel ruimte, rustig, lekker weer, nederlands.

Rick, Linda en Ruth; dank jullie wel voor de beste zomervakantie sinds jaren!

"Prachtige camping"
familie d'Haens-van...
5-8-2010 Fantastisch mooie camping. Lieve, vriendelijke mensen. Zeer grote campingplekken. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Ze organiseren leuke dingen (lampionnentocht, poppenkast, pannenkoekenavond, bbq). De kinderen vermaken zich uren op de trampoline, schommel of in 't zwembad. Veel schaduw. Tot half 3 hadden wij geen zon op onze plek. Het was tot 10 uur 's morgens stil op de camping, zodat wij elke dag heerlijk konden uitslapen. Veel leuke mensen ontmoet en genoten van de gastvrijheid van de familie Bos.
Kortom: hele fijne plek waar wij ons helemaal thuis voelden.

Dank voor deze fijne vakantie!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Beter (bijna) niet mogelijk !!!"
fam. van de Ven
13-7-2010 Hoezo ruimte.....Bijna onbeperkt ! Echt Frankrijk , campagne op en top. Hoezo kindvriendelijk.......hier wil je wonen, je hebt er geen omkijken naar.
De kleinschaligheid maakt dit een ervaring om nooit te vergeten.
Hoezo aanrader....................Je bent gek als je niet gaat !

met jonge kinderen, Juli 2010
"Kleinschalig maar de beleving was groots!!!"
Fam Timmer
23-7-2010 Net terug van een vakantie op espeye, normaal ben ik niet zo van de beoordelingen maar deze keer doe ik mee!!! Hele leuke camping zowel voor ouders als de kinderen. Zeer ruime plekken, die 's morgens in de schaduw liggen dus je drijft niet je tent uit om acht uur, uitslapen verzekerd!!!! De crew van de camping is geweldig, hun kennis van de omgeving delen ze graag met je zodat je op de juiste plaatsen komt. Door deze loyale opstelling krijg je een zeer ontspannen sfeer en dat is toch de bedoeling van een vakantie in Frankrijk!!! Kortom, een aanrader
( druk en zetfouten voorbehouden )

"Bijzonder prettige vakantie"
Familie Keukens - K...
29-7-2010 Dit jaar 10 dagen te gast "mogen" zijn bij de familie Bos en dat is meer dan uitstekend bevallen! Prima plek voor kamperen met kleinere kinderen. Mooie en vooral erg grote plekken. Zwembad, dieren, speeltoestellen, WK voetbal, paella, kampvuur, overige gezelligheid ... allemaal elementen van een geweldige vakantie. Ruth & kids en overige campinggasten bedankt!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Stop met zoeken; ga naar Espeye!"
Tom Verhoeven
24-8-2009 Voor het tweede jaar Espeye bezocht en wederom is onze verwachting overtroffen! Een paar steekwoorden: rust, ruimte, perfect voor kinderen, heerlijk zwembad enz. enz. Oh ja, vergeet niet pm Puymirol op zaterdag te bezoeken!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Kleinschalig, kindvriendelijk, rustig"
Sofie Hönen
17-8-2009 Van 1 tot 8 augustus hebben wij de gite 'Tournesol' gehuurd voor onzelf en onze 2 kinderen. Met 3 slaapkamers en een heel ruime woonkamer/keuken dus ruimte genoeg voor ons en ook nog voor onze 2 gasten die een paar dagen bij ons zijn gebleven. We zijn erg tevreden over de gite, de service van de eigenaren en de gezeliigheid op het terrein. Heerlijk rustig ook en altijd wel plaats aan het zwembad. Enige nadeel voor ons was dat onze kinderen (2 en 4 jaar) niet echt alleen erop uit konden gaan. Vanaf het terras van de gite overzie je maar een klein stukje van het landgoed en de speeltoestellen, de trampoline ed lagen een stuk lager en buiten het zicht. Leuk ook dat er allerlei dieren rondliepen, wij hadden uitzicht op de wei van de schapen, de geit en de hele mooie knol.