Camping Le Céou*** in St. Cybranet (Dordogne) Frankrijk beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Céou***

5,8

27 mei 2012

Zwembad Le Céou

Beoordelingen Camping Le Céou***

Le Coudert, 24250, St. Cybranet (Dordogne)
Camping Le Céou scoort een 7,1 uit 10, op basis van 150 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Céou***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Céou*** in St. Cybranet (Dordogne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 115 vakantiefoto's van Camping Le Céou*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Le Céou*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Le Céou*** met andere accommodaties in St. Cybranet (Dordogne).

149 beoordelingen over Le Céou***

5,9
alleenreizend, Sept. 2011
"Super"
jolanda
19-9-2011 het is net thuis komen
kom er al meerdere jaren en vind de negatieve reacties die ik lees erg jammer
ik blijf er niet voor weg
heb me weer prima vermaakt hoor

THANKS

"Prima vermaakt en erg gezellig"
Familie Vissers
31-8-2011 In het hoogseizoen hebben wij ons, en onze kinderen van 5 en 7 jaar, prima vermaakt. Wij kwamen voor het eerst en hadden een stacaravan met airco gehuurd, heerlijk met die hitte! De camping bood (als je "thuis" bleef) genoeg vertier, overdag in het zwembad of aan het riviertje de Ceou. 's Avonds werd er vaak iets georganiseerd, kinderdisco of karaoke. Wij hebben ons dus niet hoeven vervelen.
Wel een beetje sceptisch na het lezen van kritiek over "slecht sanitair", "zwembad heeft gebreken" en de Nederlandse "ons-kent-ons" camping, maar daar hebben wij niets van gemerkt. De andere gasten waren vriendelijk en gezellig en onze kinderen hebben meteen vriendjes gemaakt.
De eigenaren en de twee Nederlandse meisjes hebben goed hun best gedaan om het iedereen naar de zin te maken. Bedankt daarvoor! Het zou dus heel goed mogelijk zijn dat we nog eens bij jullie vakantie komen vieren!

"In 1 woord TOP"
Erik
13-9-2011 Gezellig, gemoedelijk, natuurschoon, verzorgd en niet duur.

"Leuke gezellig camping op een hele mooie locatie"
Yvonne
20-8-2011 Camping is idd veroudert maar de stacaravans zijn vrij nieuw niks op aan te merken.. Het sanitair viel mij ook reuze mee na het lezen van de beoordelingen... Wij gaan zeker nog eens terug naar deze camping...

met een groep, Juli 2011
"Geweldige plek!, mooie omgeving."
tess
2-10-2011 wij zijn dit jaar voor de 4e keer op de camping geweest, en elk jaar is het weer helemaal top! de omgeving is prachtig, de camping is leuk , de eigenaren Rein en Valerie zijn ook heel vriendelijk en ik heb echt rfespect!.
Er worden leuke activiteiten georganiseert,
kortom, het is helemaal geweldig!.
dit jaar ook dik respect voor Annerieke die alles helemaal top geregeld heeft, bardienst, en de activiteiten... ik doe het haar niet na hoor.
volgend jaar weer heen, ik kan nu al niet wachten.
tot volgend jaar!!

"Gemoedelijke gezinscamping"
v.d. Hoogenband + v...
28-8-2011 Leuke gemoedelijke gezinscamping. Ruime plaatsen. Weinig toezicht. Sanitair verouderd wel schoon. Rivier is klein kabbelend riviertje met helder water. Mooie watervalletjes en dammetjes. Leuk om in te zwemmen, van rotsen te springen en vissen te vangen. Maat van zwembad is goed vergeleken met andere campings. Water in grote bad was meer groen dan blauw. Punt van aandacht voor eigenaren. Glijbaan zit niet los. Is gelast. Touw is om regenpijp vast te houden. Trap is eerder gevaar. Smal en glad. Twee keer pizza afgehaald en patat wat goed te eten was. Er werd veel georganiseerd voor kinderen. Vossenjacht, spokenjacht, regelmatig knutselochtenden, voetbal... Wel groot gebrek aan goede speeltuin. Ook groot minpunt was de weg welke het complex in 2en deelt. Rec./rest./speelgelegenheid/brood afhaal aan ene kant. Camping andere kant. Kinderen (8 en 5) konden hierdoor niet brood halen. te gevaarlijk. Veel vaste gasten. Ook veel honden. Leuk voor een keer. Volgend jaar weer ergens anders.

"Mooie omgeving"
john
13-8-2011 camping le ceou is een sterk verouderde camping het sanitair is oud maar wel schoon.
het zwembad is heel erg verouderd en aan vervanging toe vooral de glijbaan en het grote bad.deze camping ligt in een fantastische streek en dat maakt heel veel goed.

"Mooi "sprookjes achtig"......en heel gezellig."
Fam de Vente
17-5-2012 Voor ons wordt het de 4e x dat we vakantie gaan vieren op deze camping. De kinderen willen niets anders en voor ons is 't ook echt 3 weken uit rusten. De beheerder is hard aan 't werk om 't alleen maar mooier te maken en heeft dit voorjaar de toiletten aangepakt. Ook voor de mensen die slecht ter been zijn of zelfs gebruik moeten maken van een rolstoel is gedacht met de geheel vernieuwde "gehandicapten" toiletten. De omgeving is werkelijk sprookjes-achtig er is voor elke dag wel een uitstapje te plannen. Maar op de camping zelf word ook 't een en ander georganiseerd, voor jong en oud.
Het zwembad is een heerlijke plek om af te koelen. De rivier achter de camping is een geweldige plek. Ook voor de kinderen, om dammen te bouwen, vissen of heerlijk te wandelen. Ook de "gewone" toiletten hebben een opknap-beurt gekregen.
Je kan ook zeker genieten van een heerlijke maaltijd. Kortom voor ons een heerlijke plek om ook dit jaar weer vakantie te vieren..

"Super plek prachtige omgeving"
Kees
21-9-2011 Wederom een fantastische vakantie gehad, mobile home was erg schoon en van alle gemakken voorzien. Bar en restaurant erg gezellig en de pizza' 's altijd lekker, brood smorgens vers en super, veel te doen op deze camping kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, de life muziek avonden, kareoke en vossenjacht zijn echt geweldig. Ook het kanoën is een lust en super om te doen, de dingen die je ziet op het water zie je niet als je met de auto een rondje gaat rijden, iedere keer verbaas ik me over de schoonheid van de dordogne. Personeel spreken Nederlands en doen uitermate hun best om het iedereen naar het zin te maken echt top, zeker volgend jaar weer.

"De Hollandse bekaktheid"
Rene Anja Jordy Dam...
12-8-2011 Fantastische camping in het hart van de mooie Dordogne. Al een paar x op deze camping geweest.
Het valt mij steeds meer op dat mensen klagen over het sanitair (hoewel deze 3x p/d wordt gereinigt), maar zelf bij het zwembad blijven zitten wanneer hun peuters hun behoefte moeten doen. Ze leggen dan een "garcon brun" neer (een bruine jongen) en doen vervolgens alsof het vingerverf is, her en der verspreid over de muren......en de ouders maar klagen over de reinheid v/h sanitair.....ouders let op uw kroost !!!
Een hele dikke pluim voor het personeel dat daar prima z'n werk doet! Annerieke, fantastisch in 1 woord die de bar en animatie en bediening voor haar rekening nam, de prima keuken; geleid door Valerie (eigenaresse), Rein, Ed onze barkeeper, Tommy, David en verder natuurlijk degene die ik ben vergeten.......
De camping is een juweeltje voor een ieder die lekker wil eten, uitstapjes maken of juist helemaal niets wil doen......
Wij gaan volgend jaar in ieder geval weer !!