2-9-2011
We zijn maar een week geweest ( 2e wk v aug 2011) maar het is wel een goede camping, rustig, super goed en schoon sanitair. We hadden niet besproken en troffen het niet met de plek waar we uit konden kiezen. Met het kleine beetje zon dat er zo nu en dan was, zaten we zowat de hele dag in de schaduw. De naam van de camping geeft het natuurlijk wel aan, maar toch....!In de omgeving is veel te zien, als je niet van luieren houdt.
9-8-2011
We komen er nu al een aantal jaren en er zijn nog steeds zeer tevreden over.
rustige camping voor mensen met (jongere) kinderen die niet van gedoe houden.
Zeer goed onderhouden en schoon gehouden terrein. Ruime plaatsen
Sanitair 2010 vernieuwd wordt enkele malen per dag schoongehouden.
Kindvriendelijk zwembad. Restaurant (met afhaalmogelijkheid) op loopafstand.
Vriendelijke beheerders.
16-8-2011
Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op deze rustige familiecamping. We hadden een zeer ruime plek. Aan het water zijn hele grote plekken!! De camping ligt aan het riviertje de Ceou. Daar kunnen de kinderen heerlijk in spelen. Ook is er een mooi zwembad bij. (3 baden met verschillende dieptes) Het sanitair is erg schoon! Waterdruk is wisselend. Wij stonden erg ver van het toiletgebouw (ruim 200m.) Een fiets is dan handig! Er is geen kampwinkeltje, maar de bakker komt iedere morgen. Boodschappen deden we in Sarlat. Meerdere grote supermarchés! Het is een fantastisch gebied! Veel kastelen, bastides en mooie middeleeuwse stadjes! Veel te zien en te doen! Op de camping is geen animatie, maar de kinderen vermaken zich prima! 's Avonds voetballen op het grote veld en daarna een kampvuurtje. Eerst voor de jonge jeugd en daarna voor de oudere... Verder is het er erg rustig. Er stonden vooral veel Nederlanders en Engelsen toen wij er waren. Deze camping is een aanrader!!