Vakantie Beoordelingen Soulac-Sur-Mer (Gironde) Aquitaine vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Soulac-Sur-Mer (Gironde)

5,9
6,3

26 mei 2012

Soulac-Sur-Mer (Gironde)

Beoordelingen Soulac-Sur-Mer (Gironde)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Soulac-Sur-Mer (Gironde). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Soulac-Sur-Mer (Gironde). Ben je zelf op vakantie geweest naar Soulac-Sur-Mer (Gironde)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Soulac-Sur-Mer (Gironde) scoort een 7,3 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Appartementen, 14 Campings, 1 Vakantiehuis, 2 Vakantieparken en 1 Hotel in Soulac-Sur-Mer (Gironde). Op Zoover vind je bovendien 22 vakantiefoto's van Soulac-Sur-Mer (Gironde). Je kunt 1 video van Soulac-Sur-Mer (Gironde) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Soulac-Sur-Mer (Gironde). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.

20 beoordelingen over Soulac-Sur-Mer (Gironde)

5,9
6,1
"Nooit meer"
De Goot
Stranden
6-8-2011 Nooit meer,wat een saai stuk van Frankrijk.De stranden zijn top, als het mooi weer is . Als het slecht weer is, en dat gebeurt regelmatig hier, is er helemaal niets te beleven.
Met de boot en caravan over bij Royan koste 63 euro enkele reis. Dorpje Soulac stelt niks voor en verder is alleen de Liddl een uitje.Nee nooit meer!!!

met partner, Aug. 2010
"Relaxed vakantieoord"
Michiel
Sfeer
8-8-2010 Wij zijn al 5x eerder in Soulac-Sur-Mer geweest, en we gaan dit jaar weer! Voorheen met een tentje op de camping, nu in een mobil home met uitzicht op zee, uniek! De combinatie van de supermooie stranden en de gezellige, relaxte sfeer die in het stadje (en op de camping Les Sables d'Argent) hangt doet ons iedere keer weer besluiten om terug te gaan. In het centrum is een overdekte markt waar je elke dag fantastisch verse vis, vlees, groenten, lokale worst- en kaassoorten en natuurlijk wijn kunt kopen. Je rijdt in 1 uur naar de stad Bordeaux en alle grote chateaux zitten om de hoek. Er zijn overal fietspaden aangelegd, wij zijn zelfs 1x naar de monding van de Gironde gefietst! Zoek je voor je vakantie de ideale ontstress-locatie, dan is Soulac zeker een aanrader!

met partner, Juli 2010
"Rustig maar sfeervolle plek"
Ferdinand
Sfeer
2-8-2010 Bereikbaar via de pont vanaf Royan en via Bordeaux, wat wel 100 km extra kost. Erg mooie, bewaakte stranden. Het plaatsje is niet schokkend qua uitstraling maar wel sfeervol winkelstraatje met genoeg eetgelegenheden.
Vanaf hier kun je binnen 20 minuten op één vele chateaux zijn om rechtstreeks hun wijn te kopen. Koop 2005 !! Is hun topjaar geweest. Bordeaux ligt ook op redelijke afstand. Erg gezellige stad, waar je ook juist de sfeervolle pleintjes NAAST de grote (afgeladen) winkelstraat zou kunnen bezoeken.
We zouden hier met veel plezier terugkomen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldige plek om vakantie te vieren"
Ted Kubinek
Sfeer
1-8-2010 Het is niet een van de mooiste plekken van Frankrijk maar de stranden en de zee zijn geweldig. Vlak in de buurt van de beroemde wijngebieden en in de buurt van Bordeaux. Voor het bezoeken van bezienswaardigheden of historische dorpjes/kastelen moet je hier niet zijn.

met jonge kinderen
"Heerlijk vakantiestadje, niet voor jongelui"
Laura
Omgeving
17-7-2009 Ik kom hier al 25 jaar. eerst als tiener nu als moeder van een jong gezin. Ik heb me altijd geweldig kunnne vermaken met andere jongeren, maar echte disco's zijn er weinig. Wel een geweldig winkelstraatje met van die kleine zaakjes, een super strand, bewaakt, en prachtige natuur. Goede fietspaden en supermarkt dichtbij

"Nooit meer in voor of naseizoen"
A.Kuijper
Stranden
16-10-2008 dit nooit meer in het voor of naseizoen. Er valt werkelijk niets te beleven. Alles was dicht. waren verplicht om naar 1 restaurant te gaan. de rest was gesloten.Gingen maar een paar keer met de pont naar Royan. Leuke drukke plaats met van alles te kijken en kopen en eten en drinken.Soulac was gewoon helemaal uitgestorven, ook overdag.

met partner, Sept. 2008
"Rustig maar mooi"
torentje
Stranden
28-9-2008 Redelijk leuk maar zeer rustig plaatsje. s'Avonds helemaal niets te beleven. Wel ruim voldoende restaurants die redelijk geprijst zijn. Stranden mooi, schoon en makkelijk te bereiken. Wel veel hoge golven en soms onderstroming.

Familie
"Leuk voor jongeren niet voor kleine kids"
Harold
Stranden
26-8-2008 Wij zijn dit jaar in Soulac geweest met onze drie kleine kinderen.De stranden zijn absoluut mooi maar de zee is gevaarlijk. Van onze hele vakantie was de vlag niet een keer groen. Kleine kinderen kunnen dus niet het water in en dat is erg saai. Voor toeristische atracties hoe je hier ook niets te verwachten.Dit is een mekka voor surfers en jeugd. Wel is de bevolking in dit gebied erg aardig ook op de camping. Wij zaten op camping " le Lac" ondanks de slechte plek hebben wij het er toch goed gehad. Camping Le lac heeft maar 30 staanplaatsen dus de kans dat je naast de animatie staat is groot. Ondanks mijn vermoedens dat het hier kon stormen (en dat heeft het in heel frankrijk gedaan) hebben wij hier 2 weken goed weer gehad.

Familie, Aug. 2008
"Prachtige Zee!!"
Edwin
Stranden
27-8-2008 Ik weet niet goed of meneer Harold in hetzelfde Soulac is geweest , maar wij hebben het prima naar ons zin gehad. Ik heb een dochter van 6 en 1 van 9. Vooral die van 6 was niet uit de zee weg te slaan. Ik was er zelf wel bij , maar er waren ook zeker 5 strand wachters die alles heel scherp in de gaten hielde echt heel professioneel. Soulac heeft een prachtig strand en een ruige zee, helder water en prima temperatuur. We zaten ook op die zelfde camping, inderdaad zeer aardige mensen, mooie ruime plaatsen, schoon sanitair weinig Nederlanders , binnen en buiten zwembad elke ochtend vers brood, Als je niet voor op de camping zit is het ook een rustige camping 's avonds was er een en ander aan animatie dat was soms een beetje storend. Op een paar kleine plaatsjes na is er in de omgeving niet veel te doen, dat heeft ook zijn voordelen, b.v niet van die vreslijke maxis achtige supermarkten. Kortom als je van de zze houd moet je hier een keer geweest zijn.

met partner, Juni 2008
"Heerlijke vakantie!"
Petra en Onno
Stranden
19-8-2008 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Precies wat wij zochten. Wat natuurlijk voor iedereen anders is.
Het was voor herhaling vatbaar.

Bij kindriendelijk heb ik een 5 gegeven omdat de stranden heel kindvriendelijk zijn maar de golven nogal overweldigend, zelfs voor een volwassene. Het lijkt mij minder geschikt voor de kleintjes onder ons.