Vakantiehuis Rastaillou in Salles de Cadouin (Dordogne) Frankrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Rastaillou

9,6

27 mei 2012

Vakantiehuis Rastaillou Salles de Cadouin (Dordogne)

Beoordelingen Vakantiehuis Rastaillou

24480, Salles de Cadouin (Dordogne)
Vakantiehuis Rastaillou scoort een 9,3 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Rastaillou? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Rastaillou in Salles de Cadouin (Dordogne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiehuis Rastaillou vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Vakantiehuis Rastaillou met andere accommodaties in Salles de Cadouin (Dordogne).

28 beoordelingen over Rastaillou

9,5
met een groep, 2012
"Heerlijke rustieke gastronomische vakantie"
Ivette Hootsen
10-5-2012 Op deze plek kun je heerlijk kamperen, in een hotelkamer of in een groot of klein vakantiehuis genieten van de ruimte, de natuur, de rust, de gastvrijheid van de culinaire kok en zijn lieve vrouw, het heerijke eten (de kok is een 2e Jamie Oliver)!!!
Het terrein is zeer ruim opgezet en biedt mogelijkheid voor kampeerders die willen genieten van de ruimte, de natuur en de prachtige dorpjes en stadjes van de Dordogne. Er is een prachtige speelplek voor kinderen waar zelf gebouwd kan worden met hout, een bbq-plek, jeu de bouleveld, voetbalveld!! Een echte aanrader!

"Een plek om zeker nog eens terug te komen"
Joop en Henriette
27-9-2011 Wij hebben een golfarrangement gehad, alles was helemaal naar wens. Mooie rustige ligging, lekker zwembad erbij. De eigenaren waren gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en we hebben daar van heerlijke maaltijden genoten.

"Een echte aanrader!"
John en Sonja
11-9-2011 Ons verblijf bij Leontine en Peter was voor ons een geweldige ervaring. Dit echtpaar staat van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor hun gasten klaar. De warme ontvangst, de kamer met de prima bedden, de heerlijke maaltijden, de attente verzorging, alles was super.
De locatie is heel mooi gelegen en is een prima basis voor diverse uitstapjes in de omgeving. Kortom een echte aanrader!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Rastaillou bij:

met jonge kinderen, 2011
"Voor het eerst"
Evert
4-9-2011 Ik heb nog nooit een beoordeling gegeven op internet, maar rastaillou verdient het. geweldige sfeer, heerlijk gegeten, je zou er zo blijven wonen.

"Fantastische plek"
Birgit en Hylke
2-10-2011 Rastaillou is een fantastische plek. Prachtig ingericht terrein, fijne kamers, mooi zwemband, heerlijk uitgebreid ontbijt en uitstekende diners 's avonds, samen met andere gezellige gasten. Wij hadden een golf-arrangement met 3 greenfee's. Wij vinden golf de la Marterie een aanrader. Er waren in onze periode geen kinderen te gast maar het lijkt ons zeker kindvriendelijk.

"Heerlijke kleine camping en fantastisch eten"
Eva & Lennart
28-9-2011 Het is dat we het ook leuk vinden om andere plekken van de wereld te zien, anders gingen we hier elk jaar heen. Vanaf minuut 1 toen we de camping en het mooie huis zagen liggen vanaf de weg waren we verkocht. Mooie tuinen, lekker zwembad, fijne ruime tenten, schoon, overzichtelijk (fijn met kleine kinderen), geweldig eten en het belangrijkste: fijne mensen (peter en leontine)!
Steven & Lars (onze mannetjes) renden elke ochtend zo het bed uit richting de schommel en glijbaan. En hobbelden achter de honden aan. En wij werden wakker vanuit onze stoel voor de tent. We hebben hier het eerste jaar zelfs met aardig wat regen een heerlijke tijd gehad. Dit jaar was het heet.....Gewoon verwennerij!

"Rustiek genot"
Vincent & Meta
28-8-2011 Prachtige mini camping in de Dordogne. Zeer kindvriendelijk en kleinschalig. Peter en Leontien zijn zeer gastvrije en vriendelijke mensen. Peter's Table D'Hôtes is een culinair huzarenstuk alwaar je voor €20.00 PP werekelijk fantastisch kunt eten.

De huurtenten zijn prachtig en compleet ingericht gesitueerd op een ruime plek.

Een aanrader voor mensen die eens lekker uit willen rusten in de natuur met of zonder kleine kinderen.

"Een paradijsje in de Dordogne"
Roel
14-8-2011 lokartie heeft 4 kamers voor 2 of 3 psersonen met ontbijt, 2 gites voor 2 tot 6 personen en een kleine knusse camping voor eigen tent of caravan en 4 reeds kant-en-klare tenten voorzien van alle gemakken. Lokatie met zwembad, prachtig gelegen en heel vriendelijk beheerd. Je voelt je snel thuis en opgenomen in een kleine gemeenschap. 5 Dagen mogelijk te eten op de lokatie. De eigenaars koken dan zelf en je zit dan aan een lange tafel met andere gasten. Erg leuk om mee te maken. Geweldig eten en altijd leuke contacten!
Deze lokatie is een aanrader en prima om te verblijven en van daaruit dagtrips te ondernemen. Eigenaars hebben veel mappen die het plannen van de dagtrips vermakkelijken.

"Fantastische ervaring!"
fam. van Oyen
24-8-2011 Voor het derde jaar de Bergerie afgehuurd, wat een genot. Bij aankomst midden in de week eerst 3 dagen 2 kamers gehad en ook die zijn dik in orde. Het eten is super, maar wat direct opvalt, ook bij mensen die er voor het eerst komen, is dat Peter en Leontine, ervoor zorgen dat je je direct op je gemak voelt. Ook de kinderen hebben zich naar hartelust vermaakt in het speelkasteel "Sjato Danfan" en het zwembad. Hier kunnen we weer een poosje op teren. Een absolute aanrader

"Prachtig vakantiedomein, volop in de groene natuur"
Patrick, Barbara, E...
12-8-2011 We brachten een zeer aangename vakantie door bij Peter en Leontine. Het was een warm onthaal en we werden als gasten verwend zodat we echt wel een gezellig vakantiegevoel hadden. Het domein en de kamer waren uitstekend en superproper, echt niets van te zeggen. Ook het ontbijt en de table d'hôte waren dik in orde, we hebben er echt superlekker gegeten bij (sterren)chef Peter. En bij het warme weer konden we lekker lui aan het zwembad vertoeven. Kortom een heel geslaagde vakantie, batterijen terug volgeladen en zeer zeker voor herhaling vatbaar.