17-1-2012
Wij zijn afgelopen jaar voor het eerst naar camping Esperbasque geweest (midden in het hoogseizoen). Uniek om een camping te vinden met manege en les in het Nederlands. Zeker als je paardendochters hebt een geweldige plek, met een uitgebreid aanbod van beginnerslessen, privélessen en buitenritten. Daarnaast ook een super mooi gebied: ruig, Baskisch, veel keuze uit stranden, een mooie rivier om in te zwemmen, San Sebastian op rijafstand. De trampolines op de camping, skelters en de prima prijs voor het dagelijkse ijsje maken het geheel compleet. Deze zomer zijn wij er weer te vinden en we kijken er nu al naar uit!
17-8-2011
Voor ons veel te druk en vol, meer plaatsen als vermeld op site!
Drukke weg vlakbij, last van geluiden, s'nachts geregeld overlast jeugd.
Weinig warm water bij douches, voor afwas lauw uit kraantje tappen, vreselijk.
Kinderen vermaken zich super, lessen paardrijden minimaal qua professionaliteit > jammer! Service en vriendelijkheid personeel wisselt erg.
Erg jammer allemaal, voor ons de volgende keer niet meer naar hier.
Beoordeling hieronder klinkt voor mij absoluut niet in de oren als van een gast, eerder van een vriend/kennis van de mensen van de camping... maar dat blijft natuurlijk gissen.
26-8-2011
ligging mooi op een heuvel. Mooie plek met uitzicht. Sanitair iets minder. Gezellig terras. Persoonlijke camping. geweldig voor kinderen die van paarden houden. Ligging centraal, echter moet je wel ver rijden om iets te zien(strand uurtje).
10-8-2011
Ik lees zojuist, met verbazing, wat van de negatievere commentaren over deze camping. Er is altijd wel iets te vinden om over te klagen voor de mens die daar behoefte aan heeft!!! Ik beschouw mijzelf als een kritisch mens en vind d' esperbasque een top camping!! Vanuit de tent, op een zeer ruime plaats zonder schaduw...zal ik daar eens over klagen..ik koop liever gewoon een tarp..kijk ik uit over de glooiende heuvels en een snelweg waarop ik, hoogseizoen, de auto's die langskomen heeeel lui kan tellen...En......dat........is...........één.....
Onderwijl zijn de kinderen, 2 keer 16, 9 en 7, aan het paardrijden, enthousiast met een kampvuur bezig of zitten ze zich te vermaken op het jongerenveldje, waar ik ook al geen last van heb....Er is hier wel erg veel te doen in de mooie omgeving, dus van mijn partner moet ik wel van alles..Zal ik me daar dan maar over beklagen?
Geweldig personeel....doe mij nog jaar een roseetje!