9-8-2011
Wij hadden per touroperator gereserveerd en 206 euro vooruit betaald. Bij aankomst moest het restant betaald worden van 550 euro.
De plek die wij echter kregen nummer 77 precies naast een oud toilet gebouw en wasautomaten hal was in het zand werden door 3 man en een extra auto met de caravan op onze plaats gezet omdat wij steeds dieper het zand in gingen.
Wij hebben uit eindelijk 24,50 bij betaald en zouden 6 nachten uiterlijk blijven ( vanwege de aan betaling) de 2de dag wilde men de barbeque naast onze caravan op 2 meter ( een vaste vn de camping bij het toilet gebouw) gaan aan steken.
De eerste Fransman begreep dat dit ivm onze plaats niet kon en ging weg mijn man heeft er toen een emmer water opgegooit voor er toch nog iets zou gebeuren.
En nummer 2 kwam om hem aan te steken maar dat ging niet de Fransman was boos. Om verder niet de volgende dag dit weer mee te hoeven maken zijn wij de volgende dag vertrokken we kregen geen geld terug dus voor 2 nachten was dit 230 euro
4-5-2009
Mijn man en ik hebben een tunneltent, prima plaatsen met schaduw, terrascamoing, idd een klim naar boven, maar als je de hele dag lekker lui bent geweest heb je in elk geval iets sportiefs gedaan... Restaurant op de camping is niet veel en het winkeltje vrij duur maar brood is lekker. Veel animatie voor kinderen.
Wij gaan dit jaar weer terug, wel van te voren geboekt. Pluspunt: Kolet lekker af 's nachts, geen muggen en beestjes!! En een prachtig uitzicht en rust bij zee.en schoon sanitair 3x per dag met detol en gloire schoongemaakt.