Vakantie Beoordelingen Plazac (Dordogne) Aquitaine vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Plazac (Dordogne)

4,5
Sfeer

27 mei 2012

Plazac (Dordogne)

Beoordelingen Plazac (Dordogne)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Plazac (Dordogne). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Plazac (Dordogne). Ben je zelf op vakantie geweest naar Plazac (Dordogne)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Plazac (Dordogne) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Camping, 10 Vakantiehuizen en 1 Villa in Plazac (Dordogne). Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Plazac (Dordogne). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Plazac (Dordogne). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.

2 beoordelingen over Plazac (Dordogne)

6,6
met partner, Juni 2008
L
Omgeving
11-7-2008 Een dorp met een paar honderd inwoners met één café en één bakker. Dichtbijzijnde handelszaken op 8 km in Rouffignac.
In de buurt prachtige oude kleine stadjes en prehistorische bezienswaardigheden.

bas kogelman
Omgeving
8-8-2007 ik vind het daar echt top en kom er ook al zo ca 15 jaar met me fam en ik zou er best zo weer naar toe willen ik ken daar de mensen en ze kennen mij.er zijn geen uitgaan feesten ja een kroeg in het dorp ma veder ook niks want het is daar gewoon rustig dat er niemand daar van houd ik kwam daar van al af me 5 jaar tot jaar of 19.en ben nu 23 en ik zal er zo weer heen gaan.