Vakantiehuis Le Mayne de Boulède in Monflanquin Frankrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Le Mayne de Boulède

9,5

27 mei 2012

Vakantiehuis Le Mayne de Boulède Monflanquin

Beoordelingen Vakantiehuis Le Mayne de Boulède

Lieudit "Boulède Haut", 47150, Monflanquin
Vakantiehuis Le Mayne de Boulède scoort een 9,3 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Le Mayne de Boulède? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Le Mayne de Boulède in Monflanquin, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 158 vakantiefoto's van Vakantiehuis Le Mayne de Boulède vinden. Je kunt 3 video's van Vakantiehuis Le Mayne de Boulède bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Vakantiehuis Le Mayne de Boulède met andere accommodaties in Monflanquin.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Le Mayne de Boulède

9,5
"Wat een plek!"
Klaas, Renate, Anne...
29-8-2011 In een woord geweldig. De ruimte in de villa (want dat is het!), het zwembad en het "terrein" zijn heerlijk. Op je veranda genieten van de zonsondergang onder het genot van de heerlijke streekproducten is echte ontspanning. Ook de massage is een aanrader om in de relax-stand te komen. Karen en Rolf zijn zeer behulpzaam bij het adviseren van leuke, sportieve en culturele activiteiten in de omgeving. De kinderen zijn dolenthousiast, want Rolf heeft gezegd dat ze mogen zwemmen als het donker is. Wat een feest! Karen verzorgt nog een glas limonade! De broodjes service is heel authentiek. In de Renault 4 staat iedere ochtend heerlijk vers brood klaar in sfeervolle manden (Viking is echt een aanrader). Onze villa was zeer schoon en zeer compleet qua uitrusting. Heerlijk staan kokkerellen en BBQ-en. Dit was niet de laatste keer in deze omgeving.....en zeker niet de laatste keer bij deze gastvrije mensen! Rolf en Karen, onze complimenten voor jullie en jullie super accommodatie.

"Boulede is een heerlijke fantastische plek."
Thomas, Sofie, Anne...
22-8-2011 Mayne de boulede is een heerlijke plek.Veel ruimte, zowel buiten als binnen (gites Vigneron), huis is perfect verzorgd, erg schoon, alles wat je maar bedenken kunt is aanwezig, Karen en Rolf zijn ongelooflijk vriendelijk en gastvrij, heerlijk zwembad waar de kindjes fijn konden spelen, de trampo, verstoppertje, de eetmarkt in Monflanquin en heel veel andere leuke dorpjes, marktjes en terrasjes in omgeving. Je komt hier helemaal tot rust. Absolute aanrader!!!!!!

"Fantastische vakantie locatie!"
Henryke
28-7-2011 Wij zaten in het huis: La Bouchonniere.. Het is een aangepast huis voor invalide mensen. Het huis is van alle gemakken voorzien en zeer geschikt voor invalide mensen. Een eigen ingang vanaf het terras is een extra gemak. Verder is het huis erg sfeervol ingericht en schoon! Het uitzicht is voortreffelijk, elke dag vanaf het terras de zonsondergang bewonderen. Elke dag vers brood op het terrein. Zwembaden worden goed schoon gehouden en erg riant om met 2 huizen gebruik te kunnen maken van 1 zwembad. Verder is er voldoende vermaak voor de kinderen: trampoline, schommel, tafeltennistafel, skelter en hangmatten. Een mooie omgeving, zowel qua natuur als historie. Daarbij kan je mee genieten van de uitgebreide fruitoogst. De gastheer en gastvrouw zetten alles in om je een geweldige vakantie te geven. Daarbij hebben ze nog 3 gezellige meiden!

met een groep, Juni 2011
"Fantastische plek!"
Fam. Kokje
1-7-2011 Begin juni zijn wij twee weken te gast geweest op le mayne de Boulede. We hadden een prachtig huis. Een ruime woonkamer, drie grote slaapkamers en een lekkere leefkeuken. Daarnaast een mooi overdekt terras. De inrichting was warm, jong en eigentijds. Zelf ben ik rolstoelgebonden. De gite is volledig aangepast en prima uitgerust voor iemand in een rolstoel. Een mooie ruime badkamer en een douchestoel waar zonder probleem voor gezorgd is. Karen en Rolf zijn fijne mensen, die privacy garanderen, voor wie geen vraag teveel is en je warm onthalen. Twee grote zwembaden met ligbedden en parasols zorgen voor de nodige verkoeling. De omgeving heeft veel te bieden. Heerlijke markjes, mooie streekproducten en goede wijnen. Voor de echte liefhebber een prima uitvalsbasis voor vele ontdekkingen. Grenzend aan de prachtige Dordogne en omgeven door de bastides van Aquitanie en haar rijke geschiedenis.
Een gegarandeerd succesvolle vakantie, zeker ook voor mensen met een beperking!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Sfeervol domein op een prachtplekje in Frankrijk!"
fam Hendrikx
11-7-2011 We hebben een week doorgebracht in het huis Le Vigneron. Een heel sfeervol huis. Helemaal gezellig aangekleed en voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen tijdens je vakantie.
De tuin is heerlijk voor de kinderen, rust en ruimte staat hier centraal.
Karen & Rolf zijn zeer gastvrij, het ontbrak ons aan niets.

De omgeving is prachtig èn er waren volop mooie plekjes om te bezoeken.
Walibi is een aanrader, een leuk park èn voor ieder wat wils.
Maar naar de marktjes in de kleine dorpjes moet je ook zijn geweest!
We hebben genoten èn we komen er vast nog ooit terug.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Je mist iets als je hier nog nooit geweest bent!"
Inez & J.W.
3-1-2012 Het terrein van Le Mayne de Boulède ligt in een mooie omgeving en de wandelpaden beginnen om de hoek. De ligging van de huisjes is prachtig op een heuvel, elk huisje heeft voldoende privacy maar je voelt je niet opgesloten.
Karen en Rolf zijn vriendelijk, gezellig, gastvrij en enorm behulpzaam.
Ons huisje "Le Menuisier" is royaal en comfortabel ingericht voor 2 gezinnen met kinderen, met een heerlijk terras plus grasveld (vergeet je hangmat niet), grote en complete keuken en genoeg sanitair. En niet te vergeten een lekker zwembad voor groot en klein.
In de omgeving zijn leuke en sportieve dingen te doen. We hebben er een prima vakantie gehad en zouden er zo weer heen gaan. Onze hoge en enthousiaste beoordeling is niet overdreven en je mist iets als je hier nog nooit bent geweest!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Fantastische plek, een echte aanrader!"
Familie Bloemendal
25-5-2011 Wat een gastvrijheid en wat een prachtig huis ! Schitterend ingericht en ontzettend veel ruimte. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de gigantische tuin met trampoline, tafel tennis tafel en zwembad. En met minder weer is er binnen voldoende ruimte om lekker bij de open haard een spelletje te doen of een boek te lezen.
Het huis heeft 3 grote slaapkamers en riante woonkeuken en dus een hele mooie woonkamer met open haard. De keuken is van alle luxe voorzien, met wasmachine, vaatwasser ed... het welkom is hartverwarmend en Karin en Rolf doen er alles aan om het verblijf onvergetelijk te maken. We gaan zeker nog eens terug !

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeker aan te bevelen, geweldige plek."
h.vrijmoeth
17-9-2010 Een fantastische plek met veel ruimte binnen en buiten. Uiterst comfortabel, netjes en schoon met alle karaktertrekken van de historie in het huis prachtig bewaard. Voor kinderen (jong en ouder) ideaal: groot terrein bij het huis met schaduwplekken om rond te struinen, veel speelruimte (trampoline, schommel, afgezet zwembad). Mooie omgeving met leuke plaatsjes in de buurt, en vooral: zeer prettige gastheer en gastvrouw!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Super plek- top voor kids"
Jeroenvanson1
13-8-2011 We hebben een week met veel plezier bij Karen En Rolf vakantie gevierd in één van de appartementen(lees vakantie huis).
Heerlijk zwembad, mooie inrichting, heel leuk persoonlijk contact met eigenaren, speelruimte voor kiss, wandelingen vanaf locatie mogelijk, kortom allemaal erg ok.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Een plek om naar terug te gaan"
Irene Simopoulos
5-9-2010 Een prachtige gite (le vigneron), heerlijk schoon en compleet, op een bijzondere en fijne plek waar we rust, ruimte, gastvrijheid en gezelligheid hebben genoten.
Voor de meiden (5 en 6 jr) was het een paradijs, met zwembad, trampo, zeeen van ruimte met super verstopplekjes, en leuke vriendjes onder de andere gasten.
Een super stek waar we graag nogeens terugkomen!

1 2 3 4 5 volgende