28-8-2011
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. De eigenaren zijn fantastische mensen die hard werken en erg vriendelijk zijn. Niets is teveel! De directe omgeving is rustig, rij je een half uurtje verder weg, dan is de omgeving veel toeristischer. Voor ons een prima combinatie. Onze kinderen (8 en 9 jaar) hebben zich prima vermaakt in het zwembad en in de speeltuin (luchtkussens, ballenbak, trampoline, jeu de boules, touw-klim-baan, voetbalveld). Kan me voorstellen dat er voor pubers weinig te doen is. De dagelijkse animatie voor de kinderen is erg leuk, maar ook voor volwassenen werd er regelmatig iets georganiseerd (kampvuur, barbecue-avond, pizzaparty, excursies, live-muziek). Camping is niet groot, maar wij vinden dat prima. Er was een leuke sfeer. Niet alle plekken zijn even comfortabel, maar dat is ook een kwestie van smaak. Wij stonden bijna 3 weken op een prima plek (nr 33). Dagelijks vers brood en 20 min rijden van camping een grote supermarché LeClerc. Aanrader!
30-8-2011
Vanaf 20 augustus t/m 27 augustus in een TIThome verbleven. Deze zag er goed uit en was voor ons, voor het eerst zonder eigen caravan, een goede ervaring. Alles wat we nodig hadden was aanwezig. Het toiletgebouw wordt goed schoongehouden. Zelf hadden we een privesanitairvoorziening gehuurt, toilet, douche en wasbak voor het eigen gezin Prima!! Ondanks dat we laat in het seizoen waren werd er toch van alles georganiseerd. Wel erg gericht op de jongere jeugd maar onze oudste zoon van 12 vond het een prima camping. En zoals iedereen al aangeeft is de vriendelijkheid van Christiaan, Gaelle en Solaine uitzonderlijk.
27-8-2011
christian,gaelle en solaine zijn geweldig gastvrij.altijd vrolijk.daphne van de kids club ook superaardig. wij zijn van 14 tm 26 aug 2011 hier geweest.mooie omgeving en camping mooi aangekleed.op korte afstand:markt in salles(woe),eten met bevolking,geweldig.klimpark,kasteel,fort. op een uur rijden vind je nog veel meer bezienswaardigheden. camping is idd zeer geschikt voor jonge gezinnen.in onze periode waren er veel kinderen van rond de 10 tot 13 jr. oudere kinderen zie je er weinig.echter onze andere zoon van 17 heeft zich ook vermaakt,maar moet er bij zeggen dat we een vriend van hem hadden meegenomen. voetbalveld is mooi,maar er voetballen vooral kleine kinderen.vaders waren weinig te porren helaas.hele leuke vakantie gehad,met een echt campinggevoel.wij zaten dagelijks in rond de 30 en soms 35 graden.zwembad was om 22.00 uur nogopen,dus elke avond heerlijk nog een duik genomen.onze periode zwembad/bedjes voldoende,maar denk als alles vol zit,wordt het wel wat drukker.