Beoordelingen Camping Club Marina Landes****

6,3

23 mei 2013

Club Marina Landes****
Beoordelingen Camping Club Marina Landes****
Plage Sud , 40202, Mimizan-Plage (Landes)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Club Marina Landes**** in Mimizan-Plage (Landes), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Club Marina Landes**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Club Marina Landes scoort een 7,2 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Club Marina Landes**** in Mimizan-Plage (Landes), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Club Marina Landes****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Club Marina Landes**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Camping Club Marina Landes**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Club Marina Landes**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Club Marina Landes**** met andere accommodaties in Mimizan-Plage (Landes).

20 beoordelingen over Club Marina Landes****

5,9
6,6
met vrienden, Sept. 2012
"Jammer van de geurhinder."
Werner
18-9-2012 Goede camping met vernieuwd sanitair, enige nadeel hiervan alles in (mooi) donker hout wat wil zeggen constant donker, zelfs met de (slecht geplaatste) binnenverlichting aan. Alles wel netjes en regelmatig gereinigd. mooi binnen- (verwarmd) en buitenzwembad,restaurant (redelijk in prijs), pizzeria (ter plaatse gemaakt), winkeltje en voedingswinkel met broodservice en vriendelijk onthaal.
Het grootste (en enige) probleem is een papierfabriek in Mimizan (op +/- 10 km) die regelmatig voor een verschrikkelijke stank zorgt, alleen daarvoor gaan we er nooit meer terug, zonde eigenlijk want het is een (bijna) perfecte ****camping. Deze fabriek zou moeten sluiten (of gewoon verboden worden, vanwege de luchtkwaliteit) of ik vrees dat deze overigens mooie badplaats een gewisse dood gaat sterven en alle commerce in de omgeving ook.

met partner, Sept. 2012
"Een fijne vakantie gehad"
Fam. Nienhuys
17-9-2012 Wij wisten dat de receptie in het laagseizoen pas om 3uur open ging, veel mensen niet. Het was wel gelijk een drukte van belang, na lange rit niet zo fijn. daarna plekje zoeken was makkelijk, plek zat.Kozen alleen plek 169 die lag vlak bij de winkel, ma daar hoorde je de airco van. Na 2 dagen wel aan gewend. Inderdaad veel katten op de camping, 1x 'snachts de vuilniszak kapot. Goede service elke dag wordt het vuil opgehaald. W.c"s wel erg donker, dus vaak de invalide douche met w.c gebruikt. Papierfabriek wel gezien maar niks geroken, wij hadden veel westenwind. Strand dichtbij en erg mooi, fietsen kan heel goed in de omgeving.

met partner, Juni 2012
"Mooie camping in voorseizoen"
Frans en Ans
27-6-2012 Mooie camping in het voorseizoen. Prijs kwaliteit is dan oké. In het hoogseizoen is het nogal prijzig. Er was een nieuw sanitair gebouw wat echt schitterend was. De rest was nog steeds oud. Het strand is erg mooi en op loopafstand van de camping. Wij hadden nog niet te maken met afgebakende (mini) stukje waar je mocht zwemmen of bandjes die je om moet op de camping. Dit is wel een minpuntje voor het hoogseizoen.
Twee minpuntjes zijn: de loslopende katten en inderdaad als de wind verkeerd staat de stank van de papierfabriek.
Pluspunt is het heerlijke brood. Verder hebben we genoten van het mooie weer en lange wandelingen op het strand.

met jonge kinderen, 2012
"Zeer slecht camping"
Karin
2-1-2012 Sanitair is zeer oud, vervallen en klein. In de douches kan je je kont niet keren, kleren worden nat en na 10 uur is is er amper verlichting!!
Er zijn een paar staanplaatsen groot maar over het algemeen zijn het kleine plaatsen met veel bomenen schaduw.
De stank van de papierfabriek is smerig en geen pretje, wij dachten dat het mee zou vallen, maar niet dus.

Mimizan is een leuk, klein dorpje.

Indien hier men toch een vakantie boekt dan is het aan te raden om een annuleringsverzekering te boeken bij de camping, dit is voor als je eventueel eerder weg wilt dan krijgt men zijn geld terug voor de dagen dat je hier niet staat! Wel natuurlijk in Ned. een verzekering afsluiten!!

Dit is een zeer DURE en SLECHTE camping!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leuke camping, geen 4 sterren waard !"
Jet
12-8-2011 Voor het eerst naar deze regio in Frankrijk. Mooie camping tussen de bomen, grote plek (pl. 459), wel jammer dat er voor niet-Franse campingbezoekers niets werd georganiseerd. Er werd door de medewerkers (op ongeveer 2 na) geen Engels gesproken, wat volgens mij (4-sterren camping) wel noodzakelijk is. Tip: organiseer eens iets voor de niet-Franse bezoekers !!
Het sanitair was oud, maar schoon !! Grote douches, veel kleinere douches, groot aantal toiletten.
Strand is dichtbij, goede strandwachten (inderdaad zwemmen tussen de vlaggen, goede controle).
Jammer dat er in de buurt niet veel te beleven is, behalve Mimizan Plage zelf, leuk dorpje !!
Eén groot nadeel is de papierfabriek in Mimizan, als de wind verkeerd staat (en dat was tijdens onze vakantie zo'n 6-10 keer) komt er een verschrikkelijke stank over de camping (zelfs 's nachts, waardoor we regelmatig wakker lagen). Wij vinden de camping geen 4 sterren waard, toch zullen we weer een keertje terugkomen, voor de fantastische zee.

"Leuke nette plek voor kids die surf-/bodyboarden"
fam de buck
12-8-2011 Camping zegt vier sterren, maar er heerst een groot taalbarriere (twee engelssprekende kinderen die net zoveel engels spreken als mijn dochter van 9). Animatie in het frans en voor franse kinderen. Anderstalige kinderen haken snel af omdat ze het niet verstaan en dus gaan ze niet meer. Disco vanaf 12 leuk maar pas om 2300 uur. Sanitair was 4 x per dag schoon. Cultuur of activeiten zijn ver weg (afstand) met de auto. Markten (twee) zijn overdruk wellicht omdat er weinig anders is. Strand is dicht bij en valt te lopen, maar niet met surfplanken. Zuid strand is heftig en niet voor kleine kinderen. Strandtoezicht is een farce, ze zetten twee blauwe vlaggen neer met een afstand van 30 meter en daartussen mag iedereen zwemmen etc kom je erbuiten wordt je letterlijk teruggefloten. Communicatie is in het frans en anders met gebaren (zwemvinnen omhoog en terugwijzen) Opmerkelijk was dat als je een wetsuit/lycra bodyboard of surfplank had dan mocht je verder de zee in en buiten de blauwe vlaggen

"Nooit meer"
Lilian Stekhuizen
15-7-2011 Deze camping zijn we 19 jaar geleden ook geweest wel in juli.
Toen was het er gezellig en het eten was er goed. Nu in juni geweest.
Er was niks te doen op de camping en op het terras was niemand te vinden.
camping erg schoon.
Eten is wel goed. Maar in juni pas open van 6 tot 9uur.
Weg naar strand was niet ver. Alleen jammer dat de parkeerplaats een puinhoop was.

met oudere kinderen, 2010
"Goeie camping"
Ed
8-8-2010 Hebben hier gestaan met caravan jul/aug '10 en hebben er een goede vakantie gehad. Sanitair is ok en in overvloed aanwezig. Toezicht op de jeugd is heel goed en bijna streng te noemen. Menu in restaurant maakte ons niet nieuwsgierig en voor de jeugd is veel te doen op sportief gebied. De animatie/begeleiders spreken inderdaad Frans en geen Nederlands. Weet het niet zeker maar denk dat het komt omdat de camping in Frankrijk is.
Strand is geweldig en op loopafstand met inderdaad een leuke helling om op het duin te komen en met een lange trap om vervolgens op het strand te komen. Niet voor zeurpieten dus.
Omgeving heeft redelijk uitgebreide fietspaden met weinig hoogteverschil dus voor iedereen te doen. Achterland heeft niet veel te bieden althans wij hebben het niet kunnen ontdekken.
Dorp (Plage) is ook op loopafstand en bezit redelijk veel eet-tentjes en uitgaansgelegenheden voor jeugd vanaf 15-16 jr. Dorp (Bourg) heeft 2 supermarkten.

Familie, Aug. 2008
liesbeth
22-8-2008 golven aan zee spectaculair, het eb en vloed verschil erg groot, let op je handdoek. goede kustwacht, is ook wel nodig voor zo'n gevaarlijke zee ( niet voor kleine kinderen geschikt) Mimizan was leuk maar het achterland vonden wij saai. de camping was netjes en het sanitair heel goed schoon, douches warm en gratis. Vuilnis werd dagelijks opgehaald en de securaty hield goed toezicht. Rustige sfeer hoewel er veel jeugd op de camping zit. Veel keus uit lekker brood.
Een aanrader.

Familie, Aug. 2008
"Topvakantie aan het strand"
lisa
17-8-2008 Camping ligt prachtig in een naaldbomenbos, waardoor veel natuurlijke schaduw. Maar 500 meter lopen en je bent aan het strand, vanwege de hoge duinen rij wel gelijk de kuiten getraind. Voorzieningen op de camping van goed nivo; oa grote campingplaatsen, warm water in douches en bij was en afwas gelegenheid, animatie voor jong en oud [wij doen daar eigenlijk nooit aan mee] goede supermarkt en pizza's waren lekker! In de directe omgeving [op loopafstand] voldoende vertier; oa markt, winkelstraatjes, restaurantjes te kust en te keur van goede prijs en kwaliteit. En niet te vergeten de prachtige atlantische oceaan met hoge golven, waterpret alom!!
Minpunt is dat we bij ons verblijf van 14 dagen af en toe de papier fabriek uit de omgeving roken, erg vies, maar gelukkig van korte duur.
Nog nooit meegemaakt in meer dan 25 jaar kamperen, de vuilnis wordt iedere ochtend bij je camingplaats opgehaald en er wordt dan weer een nieuwe vuilniszak verstrekt. Zo blijft de camping goed schoon!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit