Vakantie Beoordelingen Mimizan-Plage (Landes) Aquitaine vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Mimizan-Plage (Landes)

6,7

27 mei 2012

Mimizan-Plage (Landes)

Beoordelingen Mimizan-Plage (Landes)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Mimizan-Plage (Landes). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Mimizan-Plage (Landes). Ben je zelf op vakantie geweest naar Mimizan-Plage (Landes)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Mimizan-Plage (Landes) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 6 Appartementen, 8 Campings, 2 Chalets, 7 Vakantiehuizen en 6 Hotels in Mimizan-Plage (Landes). Op Zoover vind je bovendien 175 vakantiefoto's van Mimizan-Plage (Landes). Je kunt 1 video van Mimizan-Plage (Landes) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Mimizan-Plage (Landes). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.

24 beoordelingen over Mimizan-Plage (Landes)

6,3
"Schitterende stranden"
Hen
Sfeer
3-8-2011 Leuke badplaats met geweldige stranden en dito golven. Niet voor niets een surfparadijs en dus ook veel jeugd. Life Guards leveren zeer professioneel werk en dat is maar goed ook met de hoge golven en af en toe hinderlijke (pijnlijke) kwallen. Zwemmen alleen toegestaan tussen de blauwe vlaggen, op meerdere stranden te vinden. Surfers uiteraard buiten deze zones, maar ook op hun wordt goed gelet vanuit de uitkijktorens op de duinen. In het plaatsje zelf de gebruikelijke toeristenwinkeltjes en ook een behoorlijk aantal restaurants van eenvoudig tot chique en voor elke beurs.

met vrienden, Juli 2010
"Leuk, maar voor een keer"
Robert Wognum
Sfeer
3-8-2010 Wij zijn naar Mimizan zelf geweest. Hebben daar van 24-07-2010 tot 31-07-2010 een huisje gehuurd. We zijn veel naar Mimizan plage geweest daar Mimizan zelf niet zo bijzonder is. Het uitgaansleven viel ons erg tegen. Het zijn voornamelijk terrasjes waar je zit en als je echt uit wil gaan dan ga je naar een nachtclub. Deze clubs wordt het druk rond 2 uur 's nachts. Het grote nadeel hiervan vonden wij dat je je werkelijk blauw betaald aan drank.

Verder is de omgeving wel erg leuk. Je zit een uur en een kwartier van de bergen af waar je hele leuke dingen kunt zien. Een aanrader is La Rhune. Daar ga je met een klein treintje naar de top van de Col St. Eniac. Een tio, zorg dat je de eerste trein hebt. Daarna loop je namelijk kans heel lang in de rij te moeten staan.

De papierfabriek waar ik al het een en ander over gelezen heb, daar heb je last van afhankelijk van waar je zit. In Mimizan Plage roken wij hem niet, maar in Mimizan zelf kan er een echte rioollucht vanaf komen.

alleenreizend, Mei 2010
"Super!"
helga schmiedell
Sfeer
19-2-2011 met camper plus honden geweest.
honden overal welkom.
stranden en achterland letterlijk en figuurlijk 'eindeloos '!
je moet wel van rust ,wandelen en fietsen houden.

met een groep, 2010
"Mooi voor zon,zee & strand."
S Dogger
Sfeer
26-1-2011 Verdere omgeving valt wel mee.
Mooie havenstadjes en super voor surfers!

met oudere kinderen
"Gezellig dorpje"
Eline
Omgeving
19-9-2009 Wij zijn in dit dorpje geweest van 29 augustus tot 12 september 2009. Deze periode van het jaar is het er wel al zeer rustig, nog weinig volk. Voor ons iets te rustig.
Het is wel een leuk en gezellig dorpje.
Het strand dichtbij en leuke winkeltjes. De zee is ideaal voor surfers. Leuke en grote golven. Jammer vonden wij wel dat het seizoen daar al echt voorbij was. Alle winkeltjes sloten er al om 19u en als je nog eens een ijsje wilde 's avonds moest je maken dat je voor 20u langs ging of het was ook gesloten. Wat de papierfabriek betreft is de geur zeker te verdragen. Meestal geen last van gehad, behalve als de wind al eens verkeerd zat kon je het wel wat ruiken. Maar storend was het voor ons zeker niet.

met vrienden, Juni 2009
"Geweldig om te surfen"
Jeske
Stranden
14-12-2009 Prachtig strand, super mooi weer. Erg leuk als je van surfen houdt. Het uitgaan is gezellig. Veel leuke reisorganisaties

met vrienden, Sept. 2008
"Super!!"
Steven
Stranden
6-1-2009 Leuke surfspot met veel andere sportieve mogelijkheden naast het surfen zoals paardrijden, mountainbiken, hiken, golven, kiten,...
Nog een aanrader is de Pura Vida Surf Bar, gezellig surfbarretje!

met vrienden, Aug. 2008
"Geweldig!"
Marleen
Stranden
19-6-2009 Geweest met Breakloose-surfcamp. Superervaring, zeker nog een keertje doen!

laura
Stranden
25-5-2008 Ben er 2 keer geweest, en het was echt geweldig! Ik had gehoord over de papier fabriek, en was bang dat deze voor overlast zou zorgen. Ik heb niks geroken hoor! Het dorpje is klein, maar erg gezellig. veel surfwinkeltjes, ijswinkel met wel 40 smaken ijs *lekkerrr!!* het strand is breed en schoon!

met partner, Sept. 2007
pieter sytsma
Stranden
6-10-2007 in september rust , natuur , voor de liefhebbers van het goede leven, puur en niet gemaakt