26-7-2011
Sen Yan is vijf sterren camping maar mijn inziens < drie sterren
Sanitair: closetpotten geen bril, geen toiletpapier, geen urinoirs, schoonmaken gebeurd dmv afspuiten met tuinslang. Geen haakjes in toilet, wasruimte
Wifi 80% van de tijd geen ontvangst in tent alleen bij receptie
Natuurbad regels: geen parasol[er is geen schaduw],niet graven,niet rennen,geen voedsel,geen zonnebrand,niet ballen,geen luchtbedden,ligbedden niet verplaatsen
Tennisbaan huur 6 euro p/u
Voetbalveldje op tennisbaan mocht niet gebruikt worden, er waren wel doelen en lijnen aanwezig
Bbq kolen mag volgens site maar bij boeking niet meer
Extra auto kost €4p/d maar mag niet op terrein
Extra tentje €4p/d
Musical annimatieteam: entree €7 pp
3/4 v/d camping bestaat uit vakantiehuisjes.Geen campingsfeer
Samengevat: je betaald al de hoofdprijs maar iets extra's kost meteen geld. Bij klachten verstaan ze je Frans opeens niet meer en zakt het Engels naar het niveau 'allo 'allo
Veel van verwacht maar viel ontzettend tegen
21-7-2011
We hebben er een mooie tijd gehad. Maar voor de kids echt een domper. Helemaal niks te doen. Geen mini disco, avond show, helemaal niks. Alleen echt gericht op de fransen zelf. Zijn zelf bijna elke avond naar mimizan plage gereden, echt super daar! Ook heel leuk voor met kinderen te doen.
9-8-2011
Je kan nog moeilijk over een camping spreken maar eerder over een bungalowpark.
Staat vol huisjes en op de plekken die nog over waren voor tenten en caravans lagen op de meeste al de rioleringen en buizen klaar voor bijkomende huisjes de komende jaren. Hierdoor ontbreekt het camping gevoel. Deze camping is inderdaad volledig gericht op franstaligen (5% Nederlandstalige - 10% Engelsen en rest Frans).
Animatie alleen maar in het frans (geen engels, ...).
Sanitair is niet gescheiden voor mannen en vrouwen, ook geen urinoirs. Het schoonmaken is door het natspuiten van de muren en vloer waardoor alles steeds nat is. Geen toiletpapier, geen haardroger, geen haakjes aan muur in douche. Enige pluspunt meestal warm tot heet water in de douches. De winkel aan de camping is echt goed, voldoende etenswaren tegen een goede prijs. Personeelsleden in de camping zijn zeer vriendelijk maar dikwijls onderbemand en zeer slecht georganiseerd. In omgeving buiten bomen weinig te zien
30-7-2010
Een mooie camping met mooie zwembaden heel leuk met de glijbanen die zijn wel maar op bepaalde uren open, het nieuwe aangelegde strand was heel mooi, we hadden een grote plaats om onze tent te zetten, maar het was wel heel stoffig, propere voeten op deze camping is pracktisch onmogelijk, het sanitair werd veel schoongemaakt maar was direct weer vuil door het zand. De lavabo's werden meestal vuil achtergelaten wat meestal niet prettig is voor anderen, daar kan het personeel van de camping niets aan doen. Rondom de camping is er niet veel te beleven, een trip naar Biarritz is zeker de moeite waard. Het personeel op de camping is heel vriendelijk, het weer in Mézos kan heel wisselvallig zijn ,hebben wij mogen ondervinden.