Camping Sen Yan***** in Mézos (Landes) Frankrijk beoordelingen 6.0 | Zoover

6,3
5,7
6,4

27 mei 2012

Camping Sen Yan***** Mézos (Landes)

Beoordelingen Camping Sen Yan*****

40170, Mézos (Landes)
Camping Sen Yan scoort een 6,0 uit 10, op basis van 88 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Sen Yan*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Sen Yan***** in Mézos (Landes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Sen Yan***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Sen Yan***** met andere accommodaties in Mézos (Landes).

19 beoordelingen over Sen Yan*****

5,6
5,5
5,7
5,9
"In stacaravan is camping super."
Cherie
7-9-2011 Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Stacaravans staan mooi, niet te dicht op elkaar. Het "lagune" zwembad is fantastisch aangelegd. Mooi palmenstrand, ind e verte uitzicht op veel groen. Aangelegd met mooie bloemen echt een paradijsje. Ook de 2 andere zwembaden zijn heerlijk en met mooie bloemen omgeven. De camping ligt wat ver van andere plaatsen af. Aan de andere kant kun je van hieruit wel hele mooie dagtochten naar mondaine badplaatsen maken. Biarritz, Jean da Luz, en zelfs even de grens over naar Spanje kan. Is ongeveer 150 km maar zeer de moeite waard. Ook een dagtocht naar Bordeaux is mogelijk (ongeveer 100km). Zoals gezegd ongeveer 12 km van het strand van Mimizan. mimizan is surfers paradise en deed mij aan Boni beach in Australie denken.
Wij hebben genoten en vinden deze camping echt een aanrader. Hadden voor de kinderen net iets meer nederlanders mogen zijn, maar ja dan moet iedereen op deze site iets positiever schrijven dan komt dat vanzelf.

"Nette camping."
M
16-8-2011 Zeer nette camping. Welliswaar veel huisjes, maar de kampeerplekken zijn mooi gegroepeerd. Zeer grote plaatsen.
Sanitair wordt 3x per dag schoongemaakt. De vloer is soms wat zanderig, maar dat kan je als campinghouder denk ik niet vorokomen. De toiletpotten zelf zijn prima schoon. In het hele sanitairgebouw is geen tegeltje of wat dan ook stuk.
Het aangelegde strandje is perfect. Voor de kinderen jammer dat je daar geen zandkastelen mag bouwen, maar daarvoor zijn genoeg 'echte' stranden in de omgeving. Zwembad met leuke glijbanen. Waterspeeltuin voor de kinderen was ook een succes.
Zeer goed restaurant in Mézos. Heerlijk gegeten.
Animatie is inderdaad geheel gericht op de Fransen, maar daar komen wij ook niet voor.
In Mézos zelf worden diverse dingen georganiseerd. Leuke goed bereikbare kustplaatsen.

"Camping en omgeving valt erg tegen"
met regenbuien
11-8-2011 Met 2 pubers.Dit is echt geen 5-sterren camping!In Frankrijk wel eens op betere 3-sterren gestaan.Voor kids weinig/niets te doen. Geen voetbalveld;alleen tegen betaling voetbalkooi,verwaarloosd en achterafliggende pingpongtafels op oude anti onkruidkleden.Volleybalveld redelijk maar ook achteraf gelegen.Om 23:00 uur AL komt bewaking met hond zeggen dat je stil moet zijn.Dus totaal geen gezelligheid.Personeel spreekt alleen frans.Sanitair slecht,voor 5 sterren onder de maat.Geen wc-brillen,geen papier,geen haakjes,geen urinoirs,dames/heren gemengd.Hele dag wc's nat door water of plas? vloer de hele dag modderig.Te weinig parkeerplaatsen,ook buiten de camping.In Mezos is helemaal niets te doen.Wandelen en fietsen in omgeving kan wel maar is niets aan.In verre omgeving (50-100 km rondom) alleen saai,lelijk en ontoegankelijk productiebos.Fietsenhuur:borg 280 euro, dus voor 4 fietsen even 1120 euro meenemen.Strand op 12 km is wel mooi. Op 6km gezellig Australisch restaurant

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Sen Yan***** bij:

"Eens maar nooit weer"
D.J.A. van der Hors...
26-7-2011 Sen Yan is vijf sterren camping maar mijn inziens < drie sterren
Sanitair: closetpotten geen bril, geen toiletpapier, geen urinoirs, schoonmaken gebeurd dmv afspuiten met tuinslang. Geen haakjes in toilet, wasruimte
Wifi 80% van de tijd geen ontvangst in tent alleen bij receptie
Natuurbad regels: geen parasol[er is geen schaduw],niet graven,niet rennen,geen voedsel,geen zonnebrand,niet ballen,geen luchtbedden,ligbedden niet verplaatsen
Tennisbaan huur 6 euro p/u
Voetbalveldje op tennisbaan mocht niet gebruikt worden, er waren wel doelen en lijnen aanwezig
Bbq kolen mag volgens site maar bij boeking niet meer
Extra auto kost €4p/d maar mag niet op terrein
Extra tentje €4p/d
Musical annimatieteam: entree €7 pp
3/4 v/d camping bestaat uit vakantiehuisjes.Geen campingsfeer
Samengevat: je betaald al de hoofdprijs maar iets extra's kost meteen geld. Bij klachten verstaan ze je Frans opeens niet meer en zakt het Engels naar het niveau 'allo 'allo
Veel van verwacht maar viel ontzettend tegen

"Helemaal niet gericht op nederlandse kinderen!!"
anoniem
21-7-2011 We hebben er een mooie tijd gehad. Maar voor de kids echt een domper. Helemaal niks te doen. Geen mini disco, avond show, helemaal niks. Alleen echt gericht op de fransen zelf. Zijn zelf bijna elke avond naar mimizan plage gereden, echt super daar! Ook heel leuk voor met kinderen te doen.

"Eenmaal teveel"
Vanbrabant
9-8-2011 Je kan nog moeilijk over een camping spreken maar eerder over een bungalowpark.
Staat vol huisjes en op de plekken die nog over waren voor tenten en caravans lagen op de meeste al de rioleringen en buizen klaar voor bijkomende huisjes de komende jaren. Hierdoor ontbreekt het camping gevoel. Deze camping is inderdaad volledig gericht op franstaligen (5% Nederlandstalige - 10% Engelsen en rest Frans).
Animatie alleen maar in het frans (geen engels, ...).
Sanitair is niet gescheiden voor mannen en vrouwen, ook geen urinoirs. Het schoonmaken is door het natspuiten van de muren en vloer waardoor alles steeds nat is. Geen toiletpapier, geen haardroger, geen haakjes aan muur in douche. Enige pluspunt meestal warm tot heet water in de douches. De winkel aan de camping is echt goed, voldoende etenswaren tegen een goede prijs. Personeelsleden in de camping zijn zeer vriendelijk maar dikwijls onderbemand en zeer slecht georganiseerd. In omgeving buiten bomen weinig te zien

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie camping"
Verspeeten
30-7-2010 Een mooie camping met mooie zwembaden heel leuk met de glijbanen die zijn wel maar op bepaalde uren open, het nieuwe aangelegde strand was heel mooi, we hadden een grote plaats om onze tent te zetten, maar het was wel heel stoffig, propere voeten op deze camping is pracktisch onmogelijk, het sanitair werd veel schoongemaakt maar was direct weer vuil door het zand. De lavabo's werden meestal vuil achtergelaten wat meestal niet prettig is voor anderen, daar kan het personeel van de camping niets aan doen. Rondom de camping is er niet veel te beleven, een trip naar Biarritz is zeker de moeite waard. Het personeel op de camping is heel vriendelijk, het weer in Mézos kan heel wisselvallig zijn ,hebben wij mogen ondervinden.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Nooit meer!! Wij zijn er eerder weggegaan"
Frank
9-8-2010 De camping is zeer slecht. Het stinkt overal naar pies en de toiletten worden slechts schoongespoten. Het strandje ziet er leuk uit op de foto maar is zeer klein. Het zand ziet er prahtig wit uit maar is in werkelijklheid cementzand en ligt dus vreselijk. Wat nog vreemder is dat je ook in het natuurbad geen boxers aan kan. Het restaurant zit altijd vol en voor de shows in de avond reservere de Fransen alle tafels. Ze drinken er niets en gaan direct weer weg. De shows zelf stellen niks voor, oersaai. De zwembaden zijn ook te klein en hebben glijbanen die nooit open zijn. Als ze een uurtje open zjin staat er een rij met met kinderen van hier tot Tokyo. Absoluut ongezellig. 1 ander Nederlands gezin en de camping is volledig gericht op de Fransen. De camping zelf ligt in het midden van een bos en ver naar het strand. In het aanpalende dorpje is niets. Eigenlijk is het geen camping maar een verzameling van witte stacaravans. Het is een mislukt centerparcs waar je echt niet wilt zitten!

met jonge kinderen
"Waarschijnlijk niet meer"
Sander
25-10-2009 Gezellige camping, maar weinig te doen in de omgeving. We hebben de karakteristieke franse dorpjes gemist. Omgeving is erg eentonig, allen maar naaldbomen. Verder was camping personeel wel vriendelijk en hulpvaardig. Sanitair is TOP, wordt de gehele dag grondig schoongemaakt. We gaan hier volgend jaar niet naar toe.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Fantastische camping"
Wichert van den Bos...
25-8-2009 In een nogal saaie omgeving (veel bos en vlakte) is deze camping een ware oase. We hebben twee fantastische weken gehad, het personeel was vriendelijk en behulpzaam en deden echt hun best om je het naar 't zin te maken. We hadden een ruime caravan, netjes ingericht. Alleen ontbraken er simpele dingen als haakjes voor handdoeken en bijv. een fluitketel. Daarnaast stonden de caravans iets te dicht op elkaar waardoor we nogal last hadden van een enorm uitbundige Spaanse familie. Maar de camping is een echte aanrader, elke avond voldoende entertainment. Voor ons, als Veluwenaars, zijn bossen bekend, dus dat was wat minder geslaagd. We moesten zeker een uurtje rijden om een andere, meer heuvelachtige omgeving te bezoeken waar leuke plaatsen waren. Toch is er op 19 km een mooie badplaats, Mimizan Plage, waar er een prachtig strand is. Wel moet je kinderen in de gaten houden, de stroming is zeer sterk.