Vakantiepark Village des Cigales**** in Mauroux Frankrijk beoordelingen 9.2 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.040 bezoekers online
Home > Frankrijk > Aquitaine > Mauroux > Vakantiepark Village des Cigales****

Beoordelingen Vakantiepark Village des Cigales****

4 februari 2012

Zicht op het kinderbad

Vakantiepark Village des Cigales scoort een 9,2 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Village des Cigales****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Village des Cigales**** in Mauroux, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 127 vakantiefoto's van Vakantiepark Village des Cigales**** vinden. Je kunt 2 video's van Vakantiepark Village des Cigales**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Vakantiepark Village des Cigales**** met andere accommodaties in Mauroux.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

73 beoordelingen over Village des Cigales****

Geweldig park klein maar fijn
gertjo
Onderkomens
3-10-2011 Ga hier niet naar toe als u ook nog andere landen of parken wil bezoeken, want dit park werkt verslavend .
Voor zover ons bekend heeft iedereen die in september aanwezig was reeds geboekt voor volgend jaar.
Dit zegt genoeg over dit park.Gingen wij in het verleden dan eens hier en dan weer daar heen.
Wij kunnen er uren over praten maar ga er maar kijken als U van rust houd of wil gaan kayaken,wandelen,wijnproevenJeu de boules spelen of feesten het kan allemaal
En de familie Cragnolini staat garant voor hartelijkheid, service en indien nodig staan zij U met raad en daad terzijde
Gert en Truus

Fijn park
marmac
Onderkomens
6-9-2011 wij hebben samen met onze hond een heerlijke week gehad. Erg mooi weer, lekker gegeten en er werd veel georganiseerd. Zeer gastvrij en wel fijn dat de eigenaar nederlands spreekt.

Als God inFrankrijk leven is hier begonnen
Ans en John Daane
Onderkomens
20-9-2011 Ja Christian en familie wij zijn weer thuis in een koud Nederland. Jullie park is een Eldorado voor een actieve of rustige vakantie .Activiteiten zat. Deze keus kan je zelf maken. Het sfeertje wat jullie kweken is erg goed. Al wat je vraagt niets is te veel. Perfecte service. Cigales huisjes zijn goed ingericht en ontbreekt je aan niets. Goed interieur en inventaris. We hadden voor 14 dagen geboekt. Achteraf bleek dit te weinig te zijn. Helaas konden we niet meer bijboeken omdat alles vol geboekt was. Om deze teleurstelling te voorkomen hebben wij voor 2012 alvast 3 weken geboekt.Laten we zwembaden niet vergeten te noemen, altijd schoon en goed op temperatuur. Eten in het restaurant was ook goed tegen een redelijke prijs.
Wij hebben je geen 10 gegeven voor de totaalscore omdat er dan niets meer te verbeteren zou zijn, en jij bent geen man om stil tegaan zitten op je burostoel.
Veel succes met Cigales en nogmaals CHAPEAU.
Nogmaals bedankt voor alles.

Ans en John Daane

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Village des Cigales*...

Geweldig genoten
Stef
Onderkomens
13-9-2011 We zijn net een paar dagen terug in Nederland na 2 erg goede weken hier. We waren met 2 kinderen. 1 van net 8 maanden en 1 van bijna 3 jaar. er was geen animatie voor kinderen meer maar toch hebben onze jongens zich prima vermaakt in de speeltuin of het zwembad (met een leuke glijbaan. De huisjes zijn heerlijk. Van alle gemakken voorzien en goed geisoleerd.
De sfeer is lekker rustig en gemoedelijk. Ideaal voor jonge gezinnen met kinderen of voor wat oudere stellen die niet teveel poespas willen.
Wat wel jammer was, was dat het restaurant pas om 19.00 uur open ging. Voor Franse begrippen misschien wel vroeg, maar voor onze kids net te laat.
En ideaal dat Christian, de eigenaar, uitstekend Nederland spreekt. Daarnaast merk je bij hem dat hij zijn voldoening haalt uit het feit dat z'n gasten het naar hun zin hebben. Daar werkt hij keihard voor.
We hebben ook genoten van de omgeving. Mooie natuur, leuke weggetjes en dorpjes. We zijn zeker van plan om terug te komen.

Weer geboekt echt een aanrader
cheet
Onderkomens
2-9-2011 weer enorm veel plezier gehad en zoals ook de bekende service van chritian en familie ,een enorne aanrader , voor een fijne vakantie

Aanrader!
fam. Hollander
Onderkomens
30-8-2011 We verbleven in het huisje type Cigales. Prachtig compleet onderkomen met een overdekt terras. Dit was heerlijk gedurende de warmte. Zwembaden perfect en helemaal de animatie van Aurelie. Wat doet deze dame veel voor de kinderen, en met wat voor toewijding! Onze dochter was helemaal gek van haar! Op kleine 10 minuten rijden een paar groter supermarkten. In de omgeving leuke dingen te bekijken, maar voor de echte trekpleisters moet je wel 1,5 uur rijden. Omdat wij erg warm weer hadden was dit echter niet nodig. Christiaan, de eigenaar, is vriendelijk en doet van alles om het de gasten naar de zin te maken. Hebben met hem en andere gasten een mooie kanotocht gemaakt op de Dordogne. Aantal malen in het restaurant gegeten en dat was heerlijk! Voor € 13,- een heerlijke maaltijd. In de nabije omgeving ook leuke plaatsjes waar je heerlijk kunt eten. Een heerlijke tijd gehad en we hebben inmiddels gereserveerd voor volgend jaar.

Heerlijk relaxen met jonge kinderen
dolfijn
Onderkomens
10-9-2011 Beoordelingen spreken voor zich. Met jonge kinderen (2 en 6 jaar) is het hier echt genieten. Broodjes liggen smorgens op tafel, Animatie is super! (hopelijk is Aurelie er volgend jaar weer?) Restaurantje echt top kwaliteit, geweldig verzorgd, lekker eten, en voordelig. Zwembad geweldig, overzichtelijk en veilig. Waar vind je in een klein park zo'n gave glijbaan? Wij hebben echt een uitrust vakantie gehad, kinderen kunnen hier zelf hun gang gaan, papa en mama een krantje/boekje lezen...echt genieten hier. Eigenaar Christian en zijn familie zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, reden om volgend jaar weer terug te komen!

Super vakantie
Fam. Smetsers
Onderkomens
6-9-2011 wij, gezin met 1 zoontje van 3 zijn in aug 2 weken op dit park geweest. Hebben het gevonden via zoover en die 9 is dik verdiend. We hebben genoten van het prachtige maar toch rustige zwembad, de veranda, de broodjes op de tafel om 8 uur s morgens, de animatie van aurelie en de service van christian. Echt een super plek. Gaan normaal niet snel terug maar zou volgend jaar zeker zomaar kunnen gebeuren. Het leuke was het kleinschalige, iedereen kent elkaar vrij snel en de sociale controle in interesse is groot. Uitstapje naar een kasteel, dagje cahors en niet te vergeten het leuke circus op het park... We hebben genoten!

Fantastische vakantiebestemming
Familie Naessens-Mi...
Onderkomens
10-9-2011 Reeds voor het 4de jaar naar het park geweest. Ondanks de eerste week minder weer een echt superleuke vakantie gehad. Met Arne (4 j.) zijn we met de buggy's gaan rijden. Het kleine circus (Piccolini) was ook heel mooi. Ook weer van de partij : petanque tornooi, tennistornooi, partijtje voetbal, heel lekkere bbq met country initiatie, golfinitiatie (heel leuk), nachtzwemmen. Circuskunstjes door kinderen ook heel mooi. Febe (8j.) en Arne hebben het volgende gemaakt in de kinderclub : koekjes, cake, vogelhuisje, eigen fotokader, mobil, ... Gewoon teveel om op te noemen. Grote merci aan Aurélie. Het eten was ook heel lekker met dank aan Carol en Marie-José. Ook Christian was in heel goede doen (zoals gewoonlijk). De nieuwe glijbanen vielen duidelijk in de smaak van de kinderen. Ook wij hebben deze natuurlijk even geprobeerd ! Hebben ook een paar uitstapjes gemaakt. Eigenlijk is alles op het park aanwezig om een superleuke vakantie te hebben. Volgend jaar komen we zeker terug !

met jonge kinderen, Juni 2011
Gewoon goed!
hugo
Onderkomens
26-6-2011 Heerlijke vakantie gehad. Prima sfeer op het park, elke ochtend verse baquette/croissant/pain oid op de tuintafel als je die de dag ervoor had besteld. Leuke animantie voor de kindjes vanaf 3jr. Prima zwembaden, voor ieder wat wils. Tennisbaan, jeu de boules, volleybal, voetbal etc...
Verwacht van het restaurant geen culinair hoogstandje.

met een groep (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende