Beoordelingen Camping Le Pressoir****

5,7

23 mei 2013

Le Pressoir****
Beoordelingen Camping Le Pressoir****
Queyrai 29, 33570, Lussac (Gironde)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Pressoir**** in Lussac (Gironde), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Pressoir**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Le Pressoir scoort een 6,2 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Le Pressoir**** in Lussac (Gironde), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Le Pressoir****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Le Pressoir**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Le Pressoir**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Le Pressoir**** met andere accommodaties in Lussac (Gironde).

13 beoordelingen over Le Pressoir****

6,1
met jonge kinderen, Aug. 2012
"Wel oke maar ietwat teveel *-en"
Marco
24-8-2012 Leuk hoor, zwembad (ietwat klein en snel vol), veel bomen maar bestrating en veel kampeerplekken "rotsachtig". Sanitair in jaren-70 stijl wel schoon.
Restaurant fijne buitenlocatie maar keuze uit 3 hoofdgangen.
Mobilehomes dicht op elkaar dus ook normaal praten 's nachts is luidruchtig.
Wat ik zeg, oke maar kom er niet nog eens.

met partner, Apr. 2012
"Tienermanagement"
Wilna Postma
7-4-2012 kinderen die de receptie bedienen, vriendelijk, maar uiteraard niet professioneel. Geen brood. Geen restaurant, ondanks vermelding in gids. Met Paasweekend receptie gesloten. Niet ingericht voor campers. Geen mogelijkheid om vuil water te lozen. Uit douches komt alleen kokend water. Na klacht worden de kampeerders verwezen naar het - enige - invalidetoilet, waar wel warm water is, maar bij het putje geen tegeltjes meer. Vloer is smerig. Afwassen, alleen met koud water mogelijk. Alle vuilnisbakken zijn weggehaald. Afval moet buiten de camping worden gedeponeerd.
Onvoldoende punten voor waterinname.
De 4 sterren zijn voor ons onbegrijpelijk. Omgeving is schitterend, maar we komen op deze camping nooit meer terug.
Camping Beheerder Marjolein van Gelder, 13-10-2012
Eigenaar zegt:  U heeft het inderdaad niet getroffen bij uw verblijf. Dat spijt ons zeer. Wij willen toch even wat recht trekken. Wij hebben overal warm water in het sanitair Op de camping vindt u meerdere waterpunten. Het vuilnis wordt geplaatst in sorteerbakken die u op 10 verschillende plaatsen vindt in de camping evenals een glasbak bij de ingang. Het restaurant, met volop keuze, is in principe het hele jaar open. (behalve zondag avond en maandag) Dit jaar neemt de kok vakantie van 15 december tot 15 januari 2013. We doen ons best om een ieder een fijne vakantie te geven, voor een nachtje of een langere periode. Nogmaals onze excuses

"Leuke overzichtelijke capming"
Fam. Dekker
9-8-2011 Onze reis erna toe is wat minder goed verlopen. Redelijk gestrest aangekomen heeft de Campingbeheerder ons uitstekend opgevangen. "jullie gaan eerst je mobile-home installeren en bijkomen en morgen regelen de rest van de aanbetaling etc. De kinderen (4 & 7) hebben tijdens de vakantie heerlijk genoten, er was van alles voor ze de toen. Zwemmen, mini-club een leuk speeltuin, Springkussen en op vrijdag 14 kilometer verderop paardjerijden. De Camping ligt midden in de wijngaard (Pinot Noir) en is goed overzichtelijk. Kortom een echte aanrader! Hier wordt echt gedacht aan het verblijf voor de gasten. Ik kan me in de vorige beoordeling totaal niet vinden. Wij komen zeker hier een keer terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Le Pressoir**** bij:

"Vermijden is de boodschap!"
Frederik
30-7-2011 Deze camping bleek een heel grote teleurstelling te zijn. Het onthaal was alles behalve vriendelijk. Onmiddellijk werd gevraagd om het resterende bedrag te betalen. Bij de actie om te boeken in de maand mei werden 6 flessen wijn beloofd, ter plaatse wist men van niets. De kampeerplaats die werd toegewezen bleek voor 3/4 bedekt te zijn met grove stenen: onmogelijk om de tent te plaatsen. Gezelligheid ontbrak volledig op deze camping: deels door het norse onthaal, deels door de grote bezetting van chalets en het ontbreken van echte kampeerplaatsen. Het is moeilijk om privacy te vinden op de kampeerplaatsen door het ontbreken van lage begroeiing. Je kijkt onmiddellijk binnen bij de "buren". Het sanitair zou vernieuwd zijn, dan stel ik me de vraag hoe het ervoor was. Wat ik zag, was zeker niet hygiënisch of vernieuwd. Hoe deze camping vier sterren heeft behaald, is een raadsel. De uitstekende ligging zal hier een grotere factor spelen dan de camping op zich.
Camping Beheerder Sjoerd BIJKERK, 5-8-2011
Eigenaar zegt:  Goede dag, Wij hebben uw evaluatie gelezen en willen hier graag op reageren. Wij staan voor confort en gastvrijheid, wij hebben 4 sterren door het restaurant, verwarmd zwembad, aantal plaatsen met 10amp. en aantal toiletten en douches etc voor de overgebleven campingplekken. Ons personeel wordt geacht klanten goed te woord te staan, commercieel te zijn en zo veel mogenlijk informatie te geven. Over het algemeen gezien, denk ik dat wij juist hier op hele goede reacties hebben. Een stagiere of een collega die een dag ''geen goede bui'' heeft proberen wij niet te verbergen, zeg ik eerder excuses voor het ongemak. Voor een ieder die onze wijn promotie van de maand juni (zaols ieder jaar) wil bekijken (voor res. langer als 7dagen): www.campinglepressoir.com/images/promonl.jpg Wij hebben onze camping plekken van min. 90m2, maar inderdaad ook plekken voor de winter met kalkstenen ondergrond voor de overwinteraars. Een gebrek in onze communicatie, Tent of caravan? excuses en een goede dag

met partner, 2011
"Leuke rustige camping"
gerard en truus
22-6-2011 Leuke rustige (Juni) camping met mooi uitzicht op wijnvelden.
Sanitair is/wordt vernieuwd.
Goed heet water in douche en afwas en een leuk klein zwembad.
Goed ontvangst en goed retaurant.

"Heerlijk rustige camping."
Jaklien
18-6-2011 We hadden enkele heerlijke dagen op de camping.
Heel goed sanitair zeer warm water, ook voor de afwas.
Heerlijk restaurant.
We vinden het alleen jammer dat de mooiste plekjes ingenomen zijn door de stacaravans of huisjes.
Echte campingssfeers is er niet meer!

"Leuke camping"
veenker
3-8-2011 leuke camping met verwarmd zwembad. uitzicht over de wijnvelden, sommig plekken erg donker
goed restaurant en vriendelijk personeel
sanitair werd verbeterd

met partner, Sept. 2010
"Een fijne camping"
F & L
29-11-2010 We hebben vier weken hier gestaan tussen de druivenranken en de pluk meegemaakt een fijne camping, Een goed restaurant, heerlijk heet water voor de douche en afwas. Wat betreft het sanitair dat is gedateerd maar voorzien om deze winter 2010/2011 te renoveren. Gratis wifi en het gehele jaar open een goede basis om St - Emilion en Bordeaux te bezoeken. En niet te vergeten de vraagbaak Sjoerd.

met partner, 2010
"Fijne 4 nachten gehad op de camping."
Babette
17-8-2010 Camping ligt erg leuk gelegen aan een wijngaard. Het is heerlijk om met je stoel in de wijngaard te zetten en een boek te lezen.
Gastvrijheid goed, leuk personeel wat Frans, Nederlands en Engels spreekt.
Camping is aan de prijs, maar je krijgt er wel wat voor terug (mooie ruime plekken).

met oudere kinderen, Juli 2010
"Twee weken vakantie op een geweldige camping!"
Martin Mager
3-8-2010 Wij hebben twee weken op de camping gstaan in een Mobil Home Prestige. geweldig uitzicht over de wijnvelden vanaf de rand van de camping. Mede door de inbreng en zorg van de campingbeheerder Sjoerd hebben wij, samen met onze dochter van 12 ons erg vermaakt.

De campingbeheerder snapt direct wat gasten (en dan ook met name de kinderen) nodig hebben: een zorgeloze vakantie voor de ouders en vakantievrindenclubjes voor de kids! (hij heeft met name gezorgt voor het contact tussen de Nederlandse kinderen op de camping) ook voor vragen of kleine probleempjes wordt direct gezocht naar een oplossing.

De Mobil Home Prestige was er een van een hoog kwaliteitsniveau en van vrijwel alle gemakken voorzien. De camping is een oase van rust in een best wel toeristisch gebied

Kortom: een echte aanrader deze camping!!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?