Vakantie Beoordelingen Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne) Aquitaine vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne)

27 mei 2012

Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne)

Beoordelingen Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne). Ben je zelf op vakantie geweest naar Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne) scoort een 8,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 3 Campings, 6 Vakantiehuizen en 1 Hotel in Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne). Op Zoover vind je bovendien 11 vakantiefoto's van Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.

2 beoordelingen over Le Buisson-de-Cadouin (Dordogne)

met vrienden, Juni 2011
"Fantastische Chambre d'hote"
Ton
Sfeer
19-6-2011 Waren in de chambre d'hote "rastaillou" van Peter en Leontine Hootsen ongeveer
5 km ten zuiden van Cadouin. Oude verbouwde boerderij, prachtige stek en
geweldige locatie om alles in de Perignord te gaan bezoeken.
Prachtige ruime kamers met alle comfort en wat ons het meeste bijblijft in
vergelijk met andere chambred'hotes was de geweldige gastvrijheid, ongedwongen
sfeer (waartoe de andere gasten ongetwijfeld aan bijdroegen), kennis van de
omgeving en alle hulp die je maar nodig zou kunnen hebben om al dat moois te gaan bezien.
En uiteraard de kookkunsten van Peter, we werden elke avond weer opnieuw
verrast door een geweldig culinair diner en als vanzelfsprekend elke dag een
heerlijk uitgebreid ontbijt.
Mijn best gedaan om een minpuntje te vinden, maar helaas, alles was perfekt
en dit is zeker een stek, mochten we weer in de buurt zijn, om nog eens terug
te keren.
les was perfect

Familie, Juli 2008
"Geweldig, op naar volgend jaar"
Dick & Anita Peters
Omgeving
4-8-2008 Wat hebben wij genoten, gaan volgend jaar dan ook terug. Zelfde plaats zelfde huis. Wij hebben Le Terme de Ferrand gehuurd en zijn helemaal verliefd op het huis de omgeving en de ligging van het huis. Absoluut een aanrader. er valt nog genoeg te zien in deze prachtige omgeving.