Vraag & Antwoord Le Bugue (Dordogne)

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Sfeer

22 mei 2013

Le Bugue (Dordogne)
Vraag & Antwoord Le Bugue (Dordogne)

1 2 volgende

Trampolines (0 reacties)
Camping La Linotte*****
Loe
22-4-2013
Zijn er trampolines ???

Wie gaat er met kinderen zomer 2012 (3 reacties)
Pelle
28-1-2013
Hallo, Wij gaan van 21 juli 2 weken met onze kinderen van 3 en 6 naar deze camping zijn er in deze periode nog meer mensen met jonge kinderen.

Linda Jansen
29-1-2013
Hoi Hoi, Ook wij zijn van de partij, we zijn er van 22 juli t/m 08 augustus 2013. We hebben een dochter van dan net 5 jaar. Waar staan jullie? gaan jullie ook met eigen caravan, of tent? Groetjes, Linda

pelle
19-5-2013
sorry voor mijn late reaktie. wij gaan met onze eigen caravan plaats nummer weet ik nog niet wachten het wel af. en jullie gaan jullie ook met eigen campeer spullen. mvg

Linda Jansen
19-5-2013
Hoi, Wij gaan ook met onze eigen caravan, plaatsnummer ook nog niet bekend, we hebben wel gevraagd in de A zone, en dat was goed. Fijn om te weten dat er nog meer nederlandse kinderen zijn, weet eigenlijk niet of er veel mensen uit nederland naar deze camping toe gaan weet jij dat? is dit ook jullie eerste keer naar deze camping?

zwemshorts (0 reacties)
Camping La Linotte*****
sandra
13-1-2013
zijn zwemshorts toegestaan in het zwembad?

Zwemmen in het m??eer (1 reacties)
J.
7-1-2013
Kan en mag er gezwommen worden in het meer?

Wiske
14-1-2013
ik heb geen meer gezien, maar hoorde wel iets over visvijver. denk niet dat t de bedoeling is daar te zwemmen

Rivier of meer direct bij de camping ??? (1 reacties)
Anita
14-8-2012
Wie weet of er bij camping st. avit loisirs direct bij de camping een rivier of meertje ligt waar je zo naartoe kan lopen ?

Marco
25-8-2012
Nee hiervoor met je een eind rijden. Wel is er een visvijver op de camping.

sportaktiviteiten (0 reacties)
evelien
5-7-2012
Kun je in deze omgeving ook bv.canyoning,raften of windsurfen? gr. evelien

stacaravans (1 reacties)
Monique D.
15-5-2012
Wij hebben rechtstreeks een stacaravan type Madras geboekt. Kan mij iemand vertellen of de stacaravans OK zijn? En hoe is eventueel de ligging van deze stacaravans ?

26-6-2012
Geen ervaring met de stacaravans van de camping zelf, wij hebben via Eurocamp geboekt. Wel hebben we de indruk dat de stacaravans van Eurocamp en Keycamp er beter uit zien en betere faciliteiten hebben dan die van de camping zelf. De Eurocamp en Keycamp caravans hebben qua ligging ook de betere spots op de camping.

Hond (0 reacties)
***
13-3-2012
Weet iemand of de hond ook in de Vezere mag zwemmen rond de periode juni???

Koelkasten (1 reacties)
Justin
28-1-2012
Zijn er koelkasten te huren op of rondom de camping? En zijn hier prijzen van bekend?

Veerle
28-2-2012
Als je kiest voor reserveren en om te kijken als er plaats is dan kun je de koelkast ook aanvinken, om de totaal prijs voor je verblijf te zien. MAar de koelkast kost 5 euro per dag!

Zijn zwemshorts toegestaan? (2 reacties)
Marjolein
2-8-2011
Kan iemand mij vertellen of zwemshorts zijn toegestaan in de zwembaden? Alvast bedankt!

Jelle
3-8-2011
Tot nu toe geen commentaar gehad:-)

xahmol
Is geen enkel probleem.

M
19-6-2011
Weet iemand of er WiFi op de camping is?

8-7-2011
Dit kreeg ik als antwoord: betalend dus... groeten Peter. Oui il y a 2 bornes internet (1 à la réception et 1 au bar). Le tarif est de 2 euros les 20 min, 3 euros les 30 min et 5 euros l'heure. Il existe aussi un accès WIFI pour votre propre ordinateur au batiment principal. les prix sont de 5 euros l'heure, 9 euros les 2 heures et 14 euros les 3 heures. Les temps pris ne sont pas à utiliser en une seule connexion, des mots de passe vous sont donnés afin de vous reconnecter à souhait jusqu'à épuisement de votre temps.

Jelle
3-8-2011
Wifi voor een week 20€ , ontvangst tot en met de staplaats

26-6-2012
Zoals Jelle zegt. 20 euro voor een week, 30 euro voor een maand. Let op: een maand afnemen is goedkoper dan twee keer een week. Dus als je 2 weken blijft, tip, koop een maand. Ontvangst op de staplek is wel matig en traag, maar het werkt. En op de hele camping, inclusief bijvoorbeeld de kids Mini Fun stations.

Betalen voor zonnebedden? (5 reacties)
Mariska van der Meer
19-6-2011
Wie weet of je op deze camping moet betalen voor de zonnebedden bij het zwembad?

Mieke
4-7-2011
Nee, je hoeft niets te betalen voor bedden bij het zwembad.

8-7-2011

Is gratis.

xahmol
Onzin, is gewoon gratis

26-6-2012
Beste ik kan alleen maar melden wat ze mij gestuurd hebben en dat heb ik daar ook betaald aan de receptie... Het zou kunnen veranderd zijn. Allesinds het was een fijne vakantie daar! Heeft U daar andere ervaringen is het nu echt gratis?

tieners (4 reacties)
Fam. Reddertjes
7-12-2010
Wij gaan komend jaar in de periode 25-7/11-8 naar deze camping; Onze kinderen (10 en 14) willen graag weten of er Nederlandse leeftijdsgenoten in die periode aanwezig zijn. Alvast bedankt voor het eventuele antwoord m vr gr

1 2 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit