Vakantiehuis Le Mouton in Lalinde (Dordogne) Frankrijk beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Le Mouton

9,9

27 mei 2012

Gite Le Mouton

Beoordelingen Vakantiehuis Le Mouton

Les Magnacs, 24150, Lalinde (Dordogne)
Vakantiehuis Le Mouton scoort een 9,4 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Le Mouton? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Le Mouton in Lalinde (Dordogne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Vakantiehuis Le Mouton vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Vakantiehuis Le Mouton met andere accommodaties in Lalinde (Dordogne).

13 beoordelingen over Le Mouton

9,9
"Een HEERLIJKE plek!"
A.J. van Verseveld
7-10-2011 Landelijk en zeer rustig gelegen vakantiehuis. Prachtig opgebouwd in oorspronkelijke staat en goed ingericht. De rust, de gezellige kippen en bovenal Cees & Anja die deze plek eigenhandig hebben opgebouwd, zijn geweldig gastvrije mensen waar je je direct bij thuis voelt. Een heerlijke plek om vanuit de Perigord in te trekken en te genieten van al het schoons dat daar te beleven en vooral ook te eten en te drinken valt. Wijn uit de streek hebben Cees & Anja ruim in voorraad (te koop). Het zwembad is een welkome verfrissing voor de warme dagen. Deze plek nodigt uit om vooral nog eens terug te komen en dat zijn wij zeker van plan!

"Gewoon een HEERLIJKE plek"
A.J. van Verseveld
7-10-2011 Landelijk, rustig met kippen om je heen en een vrij uitzicht. Prachtig en goed ingericht huis en bovenal een lekker zwembad. Cees en Anja hebben deze plek een bijzonder karakter gegeven en zijn buitengewoon gastvrij. Je voelt je direct thuis. De omgeving is schitterend, restaurantjes goed en niet duur! De wijn uit de streek hebben Cees en Anja op voorraad en laten zich uitstekend smaken. Echt een plek om terug te komen!

"Een plek om nooit meer te vergeten"
lisa mieke en kurt
30-8-2011 wij zijn zeer aktieve mensen het jaar door en zochten een plaats om te onthaasten,maar evengoed de streek beter te leren kennen,dit jaar hadden we echter de plaats bij uitstek gevonden.
cees en anja staan garant voor raad i.v.m. de streek,ze kennen ze immers door en door ,
(wat echter niet betekent dat je niet doet of laat wat je wil)
wij hebben intens genoten van het zwembad,de zon.
een aanrader voor mensen die het geluid van de stilte willen horen

lisa mieke en kurt lokeren

"Eindelijk rust"
Johan, Alwina en ki...
24-8-2011 Le Mouton ligt vooral weg van alle drukte, zonder dat de toeristische uitstapjes onbereikbaar zijn. Maar voor ons is het belangrijkste dat er rust heerst en dat we onze eigen gang konden gaan in alle luxe en vrijheid. Schone sanitair en een uitgebreid huis. Belangrijk is ook het prive zwembad waar we veel gebruik van gemaakt hebben. Op loopafstand de lokale bakker en kleine supermarkt, op 10 minuten rijden een wat grotere super en op 20 minuten een hele grote leclerc. En als je niet wilt koken zijn er voldoende goede eetgelegenheden dichtbij.

met vrienden, Juni 2011
"Le Mouton les Magnacs, la Linde Helemaal Top!"
John en Marijke
28-6-2011 Helemaal top! Een super huis, dubbel en dwars waar voor je geld. Een prachtige omgeving waar je van alles kan beleven en ondernemen, sportief (geweldige fietsroutes voor zowel mounten bike als de (race)fiets), eten bij bij de boer waar je voor een redelijke prijs op Herman den Blijker niveau kan schransen. Kortom hier zien ze ons zeker terug.

met partner, Mei 2011
"Een fantastische plek om tot rust te komen"
Bert en Carla
16-5-2011 Prachtige ruime woning in een rustige omgeving. Geweldige ontvangst van Cees en Anja, die op al onze vragen over de omgeving een antwoord konden geven. Voor de prijs kun je volgens ons geen alternatief in de omgeving vinden en we gaan hier zeker vaker uitrusten.

met oudere kinderen, 2010
"Fantastische vakantieplek."
Mark van der Nulft
17-8-2010 We komen hier al jaren en vermaken ons best. Het huis is goed en ruim, voorzien van vrijwel alle gemakken.
Naast rust en ruimte is het een prima uitvalsbasis om allerlei dingen in deze streek te ondernemen. In het voor- en naseizoen is de natuur prachtig, ideaal en zelfs indrukwekkend voor de liefhebbers.
Tijdens het hoogseizoen, met hogere temperaturen lekker afkoelen in het zwembad. Hierbij kan ik ook niet onvermeld laten dat alles door de eigenaren zelf gerestaureerd en/of gebouwd is. Volgend jaar gaan we weer!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Vakantiewoning in dordognestijl"
Carel Gruwez
8-8-2010 Mooi en rustig gelegen vakantiehuisje met een goed onderhouden tuin en een afgesloten openlucht zwembad enkel voor de 2 huisjes op het domein.
Het huisje in zijn typische Dordognestijl is ruimschoots voldoende groot voor 4 personen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om in familiekring te BBQ'en. Alles is aanwezig wat men op een vakantie hoeft te hebben.
De eigenaars laten je vrij in het doen en laten en staan altijd open voor eventuele vragen. Echt een aanrader voor wie de rust opzoekt of met kinderen op reis wil.

met partner, 2010
"Mooie lokatie top !!!"
marcel h
16-7-2010 Een mooie plek om tot rust te komen in een hele mooie omgeving.
Gezellige en vriendelijke eigenaar.
Ook een centrale ligging om mooie uitstapjes te maken.
Knus huis erg leuk en praktisch ingericht.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Voor een geweldige vakantie"
Fam. Vink
16-8-2010 Heerlijk rustig landelijk gelegen en toch overal dichtbij.
Veel te zien en te beleven van kastelen bekijken tot kanovaren.

Gastvrij ontvangst. Zwembad was een heerlijke verfrissing.

Huisje was goed en schoon. Alles was tevreden en naar wens.
Kortom een heerlijke vakantie.