30-8-2011
De camping is zeker geen 5 sterren waard, klantonvriendelijk, douchehokjes kapot, toiletpapier werkt niet. Zwembad is prima, maar niet bijzonder. Animatie is wel heel leuk (voor de kinderen).
Directe omgeving is beetje armoedig, saai. De zee is geweldig!
Wel leuk om uitstapjes te maken richting het zuiden of naar Cap Breton.
18-8-2011
Sylvamar is een grote camping met ruime plaatsen. Schoon sanitair. Zwembad viel iets tegen. De glijbanen zijn niet echt spectaculair, geen boxershort! Restaurants op de camping zijn OK. Ook vlak buiten de camping zijn volop eetgelegenheden. De grote attraktie van Sylvamar is de oceaan. Het is wel 20 minuten lopen, maar zeer zeker de moeite waard. Ook volop plek om je auto te parkeren, dus je kan met de auto ;-).
Verder is de omtrek is er niet zo hel veel te doen. Biarritz is een hele mooie stad, dus die moet je wel ff gaan bekijken.
We hebben een goeie vakantie gehad, maar gaan niet meer terug.
5-8-2011
Leuke camping, gezellige straat met eettentjes en winkeltjes richting strand. De "dure" stacaravans staan niet allemaal op fijne plekken, vrienden van ons stonden met de veranda tegen de straat aan en keken op de parkeerplaats. Onze caravan ernaast stond van de weg af, alleen was ons uitzicht op een toiletgebouw. Er was weinig afgescheiden van de weg en van andere caravans. Mocht je willen gaan, moet je bellen en vragen om goede plekken. We hebben echter nog slechtere plekken gezien en de bereidheid van de medewerkers om mee te denken in onze situatie was nihil. Fietsen gehuurd en daarmee konden we lekker naar het strand fietsen (1 km). Zwembad was prima, alleen jammer dat je voor een drankje het hele zwembad uit moest. Weinig ruimte met bedden in zwembad voor zo'n grote camping. We vonden het onderhoud op diverse plekken slecht (losse tegels in trappen, kapotte lamp in toilet Sylvabar 2 weken lang). Restaurant is meer een snackbar, bar is prima, Spa Balneo is heerlijk.