24-8-2011
Camping Le Perpetuum is fantastich! Ik heb 8 nachten (9 dagen) op deze camping doorgebracht en ik kan mijn verblijf niet minder dan fantastich noemen. De camping ligt aan de rivier de dordogne. De stenen aan de rivier liggen niet echt heel lekker dus heb ik regelmatig aan het zwembad (1 bad verwarmd, 1 normaal bad en een kinderbadje) gelegen. Wat uitstekend beviel. Het terras/restaurant was vrij eenvoudig maar erg sfeervol, mede door de eigenaren (Fabbiene en David) die altijd voor je klaarstaan. Het sanitair was goed verzorgd! Het enige nadeel is dat je je eigen toiletpapier mee moet nemen. Gelukkig is dit ook verkrijgbaar aan de bar. Het personeel is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar. De animatie wordt verzorgd door Marie en Jarryd. Erg goede animateurs die hun enthousiasme overdragen aan zowel kinden, jongeren en volwassenen. Kortom, een zeer aangename camping om te verblijven
14-8-2011
Wij hebben twee weken op deze camping doorgebracht, in een stacaravan met 3 slaapkamers. Schone caravan, dat ben ik nog niet eerder tegengekomen in Frankrijk! Ruime plek, aan een leuk rond pleintje. Eigenaar en zijn vrouw zijn vriendelijke mensen, die hun best doen om het iedereen naar de zin te maken. Reageren snel op vragen of iets wat geregeld moet worden. Er is genoeg te doen en te beleven, het animatieteam(nederlands) was gezellig, en met name sprin-in-het-veld Marie bracht haar enthousiasme op iedereen over. De pizza was heerlijk, en patat (met hollandse mayo en frikandellen!) goed te eten. Terras eenvoudig, maar heeft een gezellige sfeer. Winkeltje heeft overheerlijk vers brood elke morgen. De rivier die direkt naast de camping stroomt, is echt een superleuke toevoeging aan de camping. Twee zwembaden, 1 verwarmd...heerlijk! Verder fijn om te merken dat de aktiviteiten die er zijn echt om 00.00 uur afgelopen zijn, en het dan heerlijk rustig is. Omgeving prachtig, genoeg te zien!