Vraag & Antwoord Domme (Dordogne)

Uitgaansleven
Cultuur
Omgeving
Sfeer

19 mei 2013

Domme (Dordogne)
Vraag & Antwoord Domme (Dordogne)

Fietsen (0 reacties)
Bianca
18-11-2012
Kun je hier goed fietsen in de omgeving? Heuvelachitg is geen probleem, als er maar niet te veel snelverkeer langs je rijdt.

Leuk voor tieners ? (1 reacties)
Christine
15-12-2011
Is deze camping ook leuk voor tieners of zijn er vooral kleine kinderen? Onze vakantie is gepland in juli.

Bart Schuurman
4-4-2012
Hoi Christine, Op de camping zijn zeker ook vaak veel jongeren! Wel redelijk wat Fransen, maar in juli zullen er ook genoeg Nederlanders zijn. Er is de mogelijkheid om een kampvuur aan de rivier te maken, 2 minuutjes lopen vanaf de camping, waar de slapende gasten geen last van hebben. Verder elke donderdag campingdisco, en veel sporttoernooitjes. Aanrader!

Zelf je wc papier meenemen ?? (1 reacties)
hopman
13-5-2011
Is het echt zo dat je op deze camping met je wc rol over de camping moet lopen omdat er geen wcpapier aanwezig is op de toiletten ? Is dit niet achterhaald ?

Christel
14-6-2011
familie Hopman, Dan heb je wel het toiletpapier van je eigen keuze. en je mag het vast ook zonder papier doen...

Wel of niet strandje direct vanaf camping? (3 reacties)
Fam-Goedhart
12-2-2011
Wat mij niet duidelijk is, is of er direct vanaf de camping een strandje is aan de Dordogne. Of moet je hiervoor verderop zijn (lopend/auto?). Zou fijn zijn als iemand hier wat meer over kan vertellen. Bedankt!

Christel
28-4-2011
Familie Goedhart, Er is direct aan de camping een strandje. Het ligt aan de hoogte van de rivier en het afgelopen jaar hoe het strandje toegangkelijk is. Wij zijn twee maal eerder op deze camping geweest met een tussenpause van twee jaar. Dit jaar gaan we voor de derde keer. Het is een geweldige camping met een super echtpaar als beheerder.

Fam-Goedhart
9-5-2011
Dank je Christel !

susan
16-5-2011
zijn hier in juni ook kinderen rond de 3 jaar?

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit