Vakantie Beoordelingen Domme (Dordogne) Aquitaine vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Domme (Dordogne)

6,5

27 mei 2012

Domme

Beoordelingen Domme (Dordogne)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Domme (Dordogne). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Domme (Dordogne). Ben je zelf op vakantie geweest naar Domme (Dordogne)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Domme (Dordogne) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 5 Campings, 1 Chalet en 2 Vakantiehuizen in Domme (Dordogne). Op Zoover vind je bovendien 41 vakantiefoto's van Domme (Dordogne). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Domme (Dordogne). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.

9 beoordelingen over Domme (Dordogne)

6,4
alleenreizend, Apr. 2011
"Mooi maar druk"
Emma Huismans
Sfeer
6-2-2012 Een beetje te toeristisch naar eigen smaak maar wel een absolute moet als je van Bastide-stadjes houdt

met vrienden, 2010
"Mooi middeleeuws stadje"
D.J. Dijkhuizen
10-8-2010 Gezellig plaatsje met schitterend uitzicht over Dordogne

met partner, Aug. 2009
"Prachtige omgeving"
Arija
Sfeer
21-9-2011 Alleen al voor het schitterende uitzicht is het waard naar Domme te gaan. Verder gezellig, mooi, histories en lekker eten .. !

De beste prijzen en lastminutes voor Domme (Dordogne) bij:

Familie
"Ontzettend gezellig vestingsstadje."
fam Vogelezang
Omgeving
2-8-2008 Gezellig vestingsstadje boven op een heuvel met leuke winkeltjes en een fantastisch uitzicht over het dal. Middenin het stadje kan nog een bezoek gebracht worden aan de grotten van Domme.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Prachtig dorp"
rob-rck
Sfeer
10-8-2011 Wij waren hier in 2008 (dit jaar hebben we een ander deel van de Dordogne bezocht) en Domme is echt een aanrader. De druipsteengrotten zijn de moeite waard, de vergezichten over de vallei vanuit het dorp zijn fantastisch en er zit een glacier tegenover het kerkje die zijn ijs zelf maakt: heerlijk!
Aanrader als je in de buurt bent!!

Denise
Omgeving
10-7-2006 Leuk vestingsdorp met een prachtig uitzicht over de Dordogne. De grot bezoeken is zeker de moeite waard.

Familie, Juli 2006
Hilliebill
Omgeving
22-7-2006 Kom al een groot aantal jaren om uit te blazen op mijn eigen stek vlakbij Domme, ook in alle seizoenen, In 15-07 tot 01-09 is het hypertoerisme alom tegenwoordig hoewel in elk seizoen wel mensen van buitenaf aanwezig zijn om van de echt mooie natuur te genieten, ook de overweldigende sterrenhemel 's nachts (kijker). Ga gerust naar het Syndicat 'd Initiative op het Place des Halles (grot-ingang) om je te orienteren. Goede uitvalsbasis voor de 100+ bezienswaardigheden, w.o. kastelen (Les Milandes, Marqueyssac, maar ook de mooie plaats Sarlat, 12 km) Er zijn een paar mooie campings in de buurt, aan de rivier liggen de mooiste! Gebied is prachtig te befietsen en te bewandelen (65 procent bebost). Kanovaren op de rustige rivier, superschoon (waterranonkel, veel vis), rond boerenland met veeteelt, mais, tabak, noten (! lekker !) Kleine keienplaatsen aan het water maar voor kinderen is het feest aan het water. Quatorze Juillet en andere feesten zijn gezellig en gemoedelijk. Prima gebied.

met vrienden, Juni 2005
"Vestingstadje"
Paul Turel
Sfeer
25-10-2010 Leuk vestingstadje in de Dordogne met vanaf de bastide (150m hoog boven de rivier) een prachtig uitzicht over de Dordogne

met jonge kinderen, Aug. 2002
"Veel te zien"
Ria
Sfeer
1-12-2009 Héél tevreden waren wij met onze keuze. Na een weekje in ons huisje (Village de la Combe) keerden we tevreden huiswaarts.
In deze streek van Frankrijk is ontzettend veel te zien, betreft archeologie, mooie uitzichten en prehistorie. Het is ontzettend moeilijk om een keuze te maken tussen het aanbod van bezienswaardigheden dat je hier vindt.
wij bezochten o.a. het Préhistoparc in Tursac, La Roque Gageac, Les Eyzies de Tayac (museum), Cap Blanc, e.a.
Domme is een alleraardigst stadje, alsook Sarlat.
Van hieruit kan je ook mooie uitstappen doen naar Rocamadour en St Cirque-la-popie.
Ook de Cabanes de Brueil, zijn uniek om eens te gaan kijken.
Hier komen wij zeker ooit terug.