Beoordelingen Appartement Domaine Courbiac

21 mei 2013

Domaine Courbiac
Beoordelingen Appartement Domaine Courbiac
Cinq Sols , 47370, Courbiac
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Domaine Courbiac in Courbiac, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Domaine Courbiac zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Domaine Courbiac scoort een 8,7 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Domaine Courbiac in Courbiac, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Domaine Courbiac, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Domaine Courbiac de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Appartement Domaine Courbiac vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Appartement Domaine Courbiac met andere accommodaties in Courbiac.

23 beoordelingen over Domaine Courbiac

met jonge kinderen, Mei 2013
"Fantastische plek!"
Monique Hein
16-5-2013 Een zeer mooie plek met gezellig ingerichte gites, super mooie zwembad, mooie ligging, leuke wandelroutes, genoeg te doen zowel bij de accommodatie als in de omgeving. Voor de kinderen is er een beestenboel, trampoline. Mooi uitzicht over het zwembad het dal in. We zijn ontzettend warm verwelkomt, ongedwongen sfeer, zeer gezellig met de de eigenaren omgegaan. Leuke brocante winkeltje aanwezig.Kortom; het terugkomen waard!

met partner, Juli 2012
"Heerlijke week doorgebracht"
hetty ficker
2-9-2012 Wij waren hier met onze (schoon)ouders 83 en 80 jaar oud. Wij hebben hier een week lang genoten, mede door de lieve en goede zorgen van onze gastvrouw en gastheer. Werkelijk alles was prima, de omgeving het eten de wijn. Wij komen zeker terug en hopelijk samen met onze (schoon)ouders want zij raken nog steeds niet uitgepraat over deze heerlijke week. Lieve mensen een stevige knuffel van ons allemaal (ook voor Vlekkie).

met jonge kinderen, Juli 2012
"Gastvrije mooie rustige plek"
mark egging
18-7-2012 De gite was heerlijk en ook de sfeer was prima. Gastvrij en warm met aandacht en toch ook genoeg afstand. Fijne week met de familie gehad en ook onze twee kleine mannetjes (bijna 3 en 1,5) hebben zich prima vermaakt.

met partner, Juni 2012
"Vive la France!"
W.uitentuis
15-7-2012 Twee heerlijke weken doorgebracht op dit heerlijke domaine! Ver van alle drukte proef je de echte Franse sfeer op deze prachtige plek optimaal! De rust is uniek, de accommodatie voldoet aan alle eisen, met als 'slagroom op de taart' een fantastische verzorging door het beheerders echtpaar. Daar waar nodig aanwezig voor alle services, heerlijk eten 3 x per week, alles is door Karla, Albert en Mark prima verzorgd! De omgeving biedt voor iedereen het juiste vermaak, rust, natuur, restaurants, wijn, wijn, en wijn.....Wij komen zeker terug, verander niet teveel, het is nu al meer dan prima zo! Tanja, Willem en Sammie

met partner, Juni 2012
"Genieten en tot rust komen"
Gitta
13-7-2012 Domaine courbiac, een geweldige plek om tot rust te komen, te wandelen, een tocht met de auto,genieten van de heerlijke tables d'hotes, Albert en Karla, een lief en gezellig stel die er alles aan doet om je een onvergetelijke vakantie te bieden. De camping, de gites, de chambres d'hotes, de tuin en het zwembad, alles ziet er even verzorgd en gezellig uit, niet overdreven.

met vrienden, Juni 2012
"Rust en Ruimte prachtige natuur"
Frieda Nijzingh
21-6-2012 Heerlijk verblijf, echt een aanrader om helemaal tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving. Wij hadden de nieuwe te huren chambres d'hotes. Prima kamer, lekker bed, wc en douche/bad. Keurig netjes en schoon. Auto heb je wel nodig om de buurt te verkennen. Verder een prachtige tuin, heerlijk zwembad met ligbedden. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

met partner, Mei 2012
"Fraai gelegen vakantiebestemming"
Sjoukje & Wim Stuiv...
20-6-2012 Prima onderkomen.
Schitterende landelijke omgeving met prachtig aangelegde tuin.
Gebied doet denken aan Toscane in Italië.
Klantvriendelijke beheerders.

met partner, Mei 2012
"Een fantastisch uitzicht!"
jerryenmarleen
13-5-2012 We hebben voor de 2e keer deze fantastische plek bezocht! Wat een rust en ruimte in een groene omgeving waar van alles te zien is! Onze gite was van alle gemakken voorzien en heerlijk koel. Maar ook de campingplekken die ze hebben gemaakt zien er super uit! Met daarbij een heerlijk zwembad met een geweldig uitzicht. Onze honden hebben er ook de tijd van hun leven gehad en ze zijn nu nog moe.. Vlekkie dank je wel!. Is men op zoek naar ruimte, rust, natuur, wandelen, kanoën, paardrijden, ezels bezoeken, rommelmarkten afstruinen, hier kan het!!
Albert, Karla en Mark, jullie doen het super, een 3e keer voor ons komen logeren gaat zeker gebeuren.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Het is hier fantastisch !!!!"
Arno, Marjan en Kid...
6-5-2012 Mooie, ruime, gezellige gite in een schitterende, rustige omgeving.
De ruimte om het huis is geweldig incl. een mooi zwembad met ligbedden/zitjes. De eigenaars Albert, Karla en Mark zijn ontzettend vriendelijk/gastvrij. De kids waren direct weg van Vlekkie en de poes en hebben heerlijk gespeeld met Mark. Ontbijt met verse broodjes, eitjes, fruit is zeker aan te raden. En het avondeten, bereid door topkok Karla, was super!
Deze plek is een goede uitvalbasis voor bezoekjes aan mooie stadjes, musea, wijnboeren en kastelen in de omgeving. Ook voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers een aanrader. Albert, Karla en Mark, dank je wel voor een heerlijk weekje Domaine Courbiac, wij komen zeker nog eens terug!,
Liefs Arno, Marjan, Thomas en Merijn

met partner, Okt. 2011
"Een ander stukje Frankrijk"
Yvonne & Bernhard v...
9-10-2011 Wij, die zelf ook al bijna drie jaar in Frankrijk wonen zijn bezig om twee keer per jaar ergens een departement te verkennen en zodoende La France beter te ontdekken. Vanaf 1 okt. deden wij dat in Domaine Courbiac en eerlijk is eerlijk, als het overal zo prettig en gastvrij als daar dan hebben wij nog wat te verwachten. Mooie plek met veel rust. prachtige omgeving met geweldige streekproducten en lokale wijnen. Het contact met de eigenaars verliep makkelijk en wij ervoeren dat als zeer prettig, behulpzaam en gastvrij toen wij een avondje bij hun gingen eten. Ook voor mensen met honden een ideale plek om te komen vanwege het feit dat Vlekkie, de hond van de eigenaren een allemans vriend is.Tot zo'n 80 km in de omgeving hebben wij fantastische middeleeuwse vestingstadjes bezocht en voor de geschiedenis is dit een mooi gebied. Een plek waar wij in ieder geval nog eens terug keren al was het maar voor een paar nachten en wat bij te kletsen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit