Appartement Domaine Courbiac in Courbiac Frankrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

26 mei 2012

Ingang van de gite

Beoordelingen Appartement Domaine Courbiac

Cinq Sols , 47370, Courbiac
Appartement Domaine Courbiac scoort een 8,8 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Domaine Courbiac? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Domaine Courbiac in Courbiac, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Appartement Domaine Courbiac vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Appartement Domaine Courbiac met andere accommodaties in Courbiac.

16 beoordelingen over Domaine Courbiac

met partner, Mei 2012
"Een fantastisch uitzicht!"
jerryenmarleen
13-5-2012 We hebben voor de 2e keer deze fantastische plek bezocht! Wat een rust en ruimte in een groene omgeving waar van alles te zien is! Onze gite was van alle gemakken voorzien en heerlijk koel. Maar ook de campingplekken die ze hebben gemaakt zien er super uit! Met daarbij een heerlijk zwembad met een geweldig uitzicht. Onze honden hebben er ook de tijd van hun leven gehad en ze zijn nu nog moe.. Vlekkie dank je wel!. Is men op zoek naar ruimte, rust, natuur, wandelen, kanoën, paardrijden, ezels bezoeken, rommelmarkten afstruinen, hier kan het!!
Albert, Karla en Mark, jullie doen het super, een 3e keer voor ons komen logeren gaat zeker gebeuren.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Het is hier fantastisch !!!!"
Arno, Marjan en Kid...
6-5-2012 Mooie, ruime, gezellige gite in een schitterende, rustige omgeving.
De ruimte om het huis is geweldig incl. een mooi zwembad met ligbedden/zitjes. De eigenaars Albert, Karla en Mark zijn ontzettend vriendelijk/gastvrij. De kids waren direct weg van Vlekkie en de poes en hebben heerlijk gespeeld met Mark. Ontbijt met verse broodjes, eitjes, fruit is zeker aan te raden. En het avondeten, bereid door topkok Karla, was super!
Deze plek is een goede uitvalbasis voor bezoekjes aan mooie stadjes, musea, wijnboeren en kastelen in de omgeving. Ook voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers een aanrader. Albert, Karla en Mark, dank je wel voor een heerlijk weekje Domaine Courbiac, wij komen zeker nog eens terug!,
Liefs Arno, Marjan, Thomas en Merijn

met partner, Okt. 2011
"Een ander stukje Frankrijk"
Yvonne & Bernhard v...
9-10-2011 Wij, die zelf ook al bijna drie jaar in Frankrijk wonen zijn bezig om twee keer per jaar ergens een departement te verkennen en zodoende La France beter te ontdekken. Vanaf 1 okt. deden wij dat in Domaine Courbiac en eerlijk is eerlijk, als het overal zo prettig en gastvrij als daar dan hebben wij nog wat te verwachten. Mooie plek met veel rust. prachtige omgeving met geweldige streekproducten en lokale wijnen. Het contact met de eigenaars verliep makkelijk en wij ervoeren dat als zeer prettig, behulpzaam en gastvrij toen wij een avondje bij hun gingen eten. Ook voor mensen met honden een ideale plek om te komen vanwege het feit dat Vlekkie, de hond van de eigenaren een allemans vriend is.Tot zo'n 80 km in de omgeving hebben wij fantastische middeleeuwse vestingstadjes bezocht en voor de geschiedenis is dit een mooi gebied. Een plek waar wij in ieder geval nog eens terug keren al was het maar voor een paar nachten en wat bij te kletsen.

"Relaxen in het zuiden van Frankrijk :-)"
Wim Bervoets
15-9-2011 Een leuke gite, mooie natuur in de Lot en de zeer gastvrije hosts Carla, Albert en Mark, meer heb je niet nodig om van een prachtige vakantieweek te genieten & te relasen :-)

"Prachtig uitzicht, rustige plek, mooi zwembad,"
fam. Kool
23-9-2011 Domaine courbiac is een plek waar je echt tot rust kan komen en waar je een prachtig uitzicht hebt. De eigenaars zijn heel gastvrij en het eten is heerlijk.

"Geweldige camping en heerlijk eten"
Tanja36
26-7-2011 We hebben met drie kinderen op de camping gestaan en ons geweldig vermaakt. Er is in de omgeving veel te doen,wel met de auto. Op de camping zelf zijn ze erg gastvrij. Voor onze jongste werd er zelfs speciaal op verzoek courgettesoep gemaakt.kortom een heerlijke rustige week en de kids hebben zich prima vermaakt in het zwembad en op de trampo

"Absolute aanrader"
David, Lydia en Leo
2-8-2011 Mooie gite, goed uitgerust en schoon, op een prachtige locatie. Fijn zwembad met fraai uitzicht waar je lekker kunt afkoelen. Veel natuurschoon in de omgeving, plenty mogelijkheden voor dagtrips/uitstapjes. Bijzonder aardige gastheer en gastvrouw.[aanrader: Karla kookt lekker, schuif eens aan bij de table d'hote, lekker eten en een gezellige avond]. We komen beslist terug.

"Absolute aanrader"
Lydia
2-8-2011 Mooie gite, goed uitgerust en schoon, op een prachtige locatie. Fijn zwembad met fraai uitzicht waar je lekker kunt afkoelen. Veel natuurschoon in de omgeving, plenty mogelijkheden voor dagtrips/uitstapjes. Bijzonder aardige en attente gastheer en gastvrouw.[aanrader: Karla kookt lekker, bestel eens een high tea of schuif eens aan bij de table d'hote, lekker eten en een gezellige avond]. We komen beslist terug.

met partner, Mei 2011
"Fantastische plek"
Sjoukje & Wim
17-7-2011 De ontvangst is hartelijk door een enthousiast echtpaar.
De gîte is keurig ingericht en goed onderhouden. De maaltijden worden met veel zorg bereid. Er wordt gebruik gemaakt van producten uit de eigen tuin.
Domaine Courbiac ligt op een geweldige plek met fraai uitzicht en een prachtige aangelegde tuin met zwembad.
Tevens een prima uitgangspunt voor cultureel bezoek aan mooi gelegen stadjes in de omgeving.
Voor natuurliefhebbers valt er veel te beleven. Diverse wandelroutes door het fraaie glooiende landschap met de vele wijngaarden.

met partner, Mei 2011
"Heerlijk, heerlijk, heerlijk"
jan & Ammy
17-5-2011 Voor de 3e keer, hebben wij vakantie gevierd bij Karla en Albert en Marc, in Domaine Courbiac en het smaakt naar meer.
We hebben altijd mooi weer gehad en daarom genoten van het zwembad, de omgeving, de gastvrijheid en de kookkunst van Karla.