Vakantiehuis Parc Féamie in Castelnaud-la-Chapelle (Dordogne) Frankrijk beoordelingen 8.9 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.736 bezoekers online
Home > Frankrijk > Aquitaine > Castelnaud-la-Chapelle (Dordogne) > Vakantiehuis Parc Féamie

Beoordelingen Vakantiehuis Parc Féamie

23 februari 2012

Zicht vanaf de weg.

Vakantiehuis Parc Féamie scoort een 8,9 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Parc Féamie? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Parc Féamie in Castelnaud-la-Chapelle (Dordogne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Vakantiehuis Parc Féamie vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Vakantiehuis Parc Féamie met andere accommodaties in Castelnaud-la-Chapelle (Dordogne).

13 beoordelingen over Parc Féamie

Helemaal tot rust gekomen!
Evelien van de Lind...
4-11-2011 In het voorjaar zijn we hier verbleven.
Het park ligt midden in het hart van de Dordogne en dus midden in de natuur, op het platteland. We hebben vooral genoten van de rust, maar ook van de uitstapjes naar Sarlat, la Roque Gageac, Kasteel van Castelnaud en nog meer!
Als je een auto bij de hand hebt ben je binnen 10 minuten in het dorpje waar we heerlijke verse broodjes haalden. Voor boodschappen moesten we ongeveer 20 minuten rijden, maar dit stoorde ons totaal niet, omdat we daarna weer heerlijk terug in die rustige omgeving kwamen!
Het park zelf is heel mooi en schoon. Je kunt er binnen en buiten zwemmen en bij een regenbuitje kun je de sauna en/of jacuzzi afhuren. Een schoonheidsbehandeling kun je er ook nemen. Oftewel: hier zijn we helemaal tot onszelf gekomen!

Fantastische vakantie, pure rust!
Vergouwen
12-6-2011 We hebben een week doorgebracht op parc Féamie in appartement Fleur de Lis, het is een ontzettend uitgebreid appartement: overcomplete keuken, fijne tuin met hangmat, zelfs wasmachine en droger. Alles is aanwezig om een relaxte en natuurrijke vakantie te hebben. Alles is rolstoeltoegankelijk in het huisje, maar helemaal niet 'storend' als je dat niet nodig hebt. Alles schoon en fris. Auto bijhebben is wel een must gezien de afstand naar de dorpjes/steden. Zwem- en wellnessvoorzieningen ook prima.

met jonge kinderen, Okt. 2010
Ruim huis in mooi vakantieparkje!
Fam Uytewaal
13-11-2010 Wij zijn hier in de herfstvakantie geweest. Mooi huis en park, met klein verwarmd zwembad om de hoek. Hebben hier bijna elke dag wel gebruik van gemaakt. Voor een klein parkl zijn de voorzieningen top.

Een aanrader, ook voor een korte vakantie.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiehuis Parc Féamie bij:

met jonge kinderen, Juli 2010
RUST
Esther
24-7-2010 Echte rustliefhebbers kunnen hier 100% voor kiezen. Er is een kleine speeltuin, zwembadje en grasveld voor de kinderen. Alle activiteiten moeten per auto worden gedaan, want op het park zelf is er verder niet zoveel te beleven. In het begin is het helemaal niet erg om die leuke weggetjes te rijden, maar na een poosje begint dat wel een beetje te vervelen. Wij zijn ook eigelijk meer mensen voor wat vertier in de directe omgeving. Maar aan het huis lag het zeker niet! Echt perfect ingericht, alles leek hagelnieuw dus goed onderhouden. Weinig huisjes, dus niet veel kids en buren. Echt rust dus.

met vrienden, Juli 2010
Luxe vakantiehuisje, het was echt genieten !!
J Hoeve
11-9-2010 Een week van tevoren konden wij via TO gebruik maken van een last minute aanbieding voor Parc Feamie. Het is een klein, rustig, afgelegen vakantieparkje met luxe huisjes waar je geen last hebt van andere bezoekers, maar kunt genieten van de natuur en de omgeving. Het zwembad (binnen en buiten) is goed en schoon. Erg fijn was ook de eigen tuin met daarin ligstoelen, hangmat en een tuinset. Genoeg mogelijkheid om relaxed een boek te lezen of in je eigen tuin in de buitenlucht te eten. Beschikken over een auto is een must, binnen een straal van 10 -15 km tref je verschillende plaatsjes, kastelen, kano- en fietsverhuur en supermarkt. Tip: omdat er geen supermarkt op het park is adviseer ik om brood mee te nemen voor in de vriezer die in het huisje aanwezig is, dan hoef je s'ochtends niet per se de berg af te rijden naar het dorp voor vers brood van de bakker. Kortom, een echte aanrader.

met een groep, Juni 2010
Fantastische plek geweldige streek
Dolinda, Elly, Anni...
22-6-2010 Wij zijn vorige week in Parc Feamie geweest, ondanks het mindere weer hebben we enorm genoten.
Het park is erg mooi van opzet, de huisjes staan niet hut op mut dus je hebt veel privacy.
Voor de regendag is er een heerlijke welness waar je lekker tot rust kunt komen.
Het huisje waarin we verbleven was zeer luxe en volledig ingericht, echt overal is aan gedacht. We konden zelfs het Nederlands elftal volgen via de NL tv.
De omgeving Dordogne is prachtig met mooie natuur, kastelen en leuke stadjes.
Kortom een echte aanrader deze streek en dit park eens te bezoeken.

met oudere kinderen, Dec. 2009
Tot in de puntjes verzorgd
Edwin van Rest
8-11-2010 Mooie huizen, leuk, klein park met vele mogelijkheden tot vertier. Mooie inrichting en uitzonderlijk goed uitrustingsniveau

Uitstekend welness center.

met partner, Sept. 2009
Fantastiche vakantie gehad!
Joop en Henny
31-10-2009 Vakantiepark Parc Feamie is een aanrader voor mensen die van natuur en rust houden. Top woning met Top service!
Ligt centraal om dagelijks er op uit te gaan.

met jonge kinderen, Mei 2009
Dit is leven als god een Frankrijk
Francis & Harald
6-5-2009 Last minute huis fleuri geboekt in de eerste week van mei 2009. Helemaal super, mooi huis, erg compleet ingericht (senseo, digitale NL tv, flesje rose bij aankomst). Buitenzwembad was nog te koud maar overdekte zwembad was prima te doen. Mede dankzij prachtige weer een heerlijke week gehad, ook de kids (4 en 6) hebben zich uitstekend vermaakt met de andere kindjes van het park.

Aanrader
lenie musters
22-9-2008 prima park schoon en complete inrichting van appartement. Echt een aanrader als je van schoon en rustig houd.Een auto is wel een must want je moet wel een stukje rijden voor de boodschappen.

met een groep (1)