Vakantie Beoordelingen Casteljaloux Aquitaine vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Casteljaloux

6,5

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Casteljaloux

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Casteljaloux. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Casteljaloux. Ben je zelf op vakantie geweest naar Casteljaloux? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Casteljaloux scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 1 Vakantiepark in Casteljaloux. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Casteljaloux. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine.

2 beoordelingen over Casteljaloux

6,5
met partner, Sept. 2008
"Heerlijk voor rustzoekers"
Hr en mevr v. Beek
Omgeving
5-10-2008 Wij tweetjes hebben, buiten het vakantieseizoen, genoten van de rust op het park. Voor ons is luxe niet nodig, een goed bed, een plek om te koken, dat het appartement schoon/netjes is en rust zijn voor ons het belangrijkst. Wij gebruiken zo'n appartementje als uitvalsbasis voor dagtochten in de wijde omgeving. Alhoewel de receptie niet continue geopend, was de service goed. Er werd Engels gesproken.

J.W
Omgeving
16-6-2008 Het is een eenvoudig provinciestadje met simpele winkeltjes. Geen luxe winkels. Een paar leuke restaurantjes en een rustiek marktpleintje. Om cultuur te snuiven moet je steeds in de auto, er is wel wat in de omgeving b.v. oude kerkjes en kastelen. In het stadje is een mooi parkje en in het hoogseizoen een prachtig zwembad, het thermalbad is prachtig maar duur!