Camping Le Douzou in Bouzic (Dordogne) Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Douzou

9,6

27 mei 2012

Camping Le Douzou Bouzic (Dordogne)

Beoordelingen Camping Le Douzou

St. Martial de Nabirat , 24250, Bouzic (Dordogne)
Camping Le Douzou scoort een 9,0 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Douzou? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Douzou in Bouzic (Dordogne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping Le Douzou vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Le Douzou met andere accommodaties in Bouzic (Dordogne).

17 beoordelingen over Le Douzou

9,5
"Fantastische camping, dit jaar weer"
erwin en patricia
16-5-2012 Nog nooit zijn wij 2 jaar op rij naar de zelfde camping gegaan..........dit jaar dus wel en komen we terug! Super vakantie gehad ondanks t slechte weer. Leuke nieuwe Franse eigenaren, enorm gastvrij, die er alles aan doen om t je naar de zin te maken en te helpen. Super gezellig en gemoedelijk. Veel kinderen/jeugd.
De dag begint al vrolijk als je brood gaat halen............iedereen drinkt gezellig een bakkie gratis koffie. Kijk alweer uit naar juli 2012.

"Geweldige familiecamping"
Fam. Veltman
15-8-2011 Wij zijn nu 2x op camping Le Douzou geweest. Het is een kleine camping die je een beetje het dorpsgevoel geeft. Er worden veel activiteiten georganiseerd waar een ieder die het wil bij betrokken is. Dan is iedereen ook gelijk op het terras of het grote veld te vinden. Niet van dat ochtend knutselen in een tent (waar onze kinderen absoluut niet van hielden en houden) maar veel sport.
De camping is ruim 20 jaar in handen geweest van Nederlandse eigenaars, en sinds dit jaar overgenomen door een Frans echtpaar die er ook alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken.
Het is wel zo dat er een grote groep "vaste gasten" is, die elkaar allemaal wel opzoeken. Ook hun kinderen vormen een vrij hechte groep waar het niet altijd makkelijk tussenkomen is. Maar er zijn ieder jaar ook genoeg nieuwkomers hebben wij gemerkt die het zonder uitzondering naar de zin hebben. De camping is een aanrader voor mensen met kinderen in de leeftijd van 5-16, want ook tieners zijn er genoeg te vinden.

"Fantastische plek!!"
Sandra Fleur
6-8-2011 Afgelopen juli samen met vrienden op weg naar Le Douzou. Kwamen aan in de stromende regen. Wij hadden een mobile home gehuurd, die een zeer ruime plek had. Heerlijk veel privacy met rondom hoge heggen. Staat van schoonmaak was niet echt fantastisch, het was zeer duidelijk dat er mensen met een hond voor ons in gezeten hadden. (je moet zelf de eindschoonmaak verzorgen, dus dan krijg je sneller dat mensen het maar half schoonmaken) Niet getreurd, snel e.e.a. schoongemaakt (zo groot is het ook niet) en daarna genieten van de omgeving. Zeer complete inventaris in de mobile home overigens en redelijke matrassen!
Ook de kampeerplekken waren zeer ruim bemeten met veel privacy en schaduw, wat zeer fijn is als het warm is. Helaas hadden wij veel regen (lekker groen overal!)en zijn wij naar een week verder getrokken. Dat lag absoluut niet aan de camping, want die was perfect! Helaas stond de beek droog (normaal pas vanaf half augustus) Camping om aan te bevelen!! (inclusief mobiel home)

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een voltreffer, 100% dream-come-true"
Harry H
19-5-2011 Kent u het Ren-je-rot-met-Martin-Brozius-gevoel nog? Ik voelde het opstijgen bij het binnenrijden over de lange grindweg terwijl we de drie sportvelden drukbezet zagen met complete families die vrolijk en met zijn allen aan het volleyballen waren.
Uitnodigender kan ik me een camping niet voorstellen. Gezellig, kleinschalig, zonder poespas maar wel met de nodige dingen, veel ruimte en heel veel leuke activiteiten. Je merkt dat ouders hier met de kinderen optrekken, dat geeft het gevoel van een grote familie. De paëlla-avonden dragen ook een aardig steentje bij.
Een plus vond ik ook het loopclubje. Heerlijke manier om de groene heuvels te ontdekken.
Wij huurden een mobile home, dit was luxueuzer dan gemiddeld maar daarmee ook wel heel prettig.
Je moet er even voor rijden, maar dan heb je ook wat.

met oudere kinderen, Juli 2009
"We gaan weer!"
Fam. van Tilborg
12-2-2010 In 2007 voor het eerst geweest, was ons goed bevallen want we gaan dit jaar voor de 4e keer! een rustige familiecamping perfekt voor jonge gezinnen, maar onze meiden zijn ondertussen 16 en 13, maar elk jaar als we weer vertrekken moeten we beloven om volgend jaar weer te gaan. Thuis in nederland wordt er veel gehyved en ge-msn't met hun vakantie vrienden die meestal ook hun ouders weer zover hebben gekregen om weer te gaan. Is geen moeilijke opgave want de ouders kunnen hier prima tot rust komen, kinderen zijn de hele dag bezig. Ook nieuwe families worden probleemloos geintergreerd, vooral tijdens de volleybalwedstrijdjes leren de ouders elkaar kennen! De kinderen maken tijdens de sportactiviteiten contact met elkaar.1x in de week is er een gezellige avondmarkt in het dorpje op 2 kilometer loopafstand. Hier koop je je vlees wat je terplekke op de BBQ klaar maakt, de plaatselijke bevolking verkoopt hun zelfgemaakte/gekweekte produkten en iedereen schuift aan,aan grote tafels.

met partner, Juni 2009
"Schoolvoorbeeld van leuke camping"
Joost en Carla
25-7-2009 een heerlijke tijd op deze mooie camping gehad. hele vriendelijke eigenaren werken hard om de gasten te plezieren. waar krijg je nog een kop koffie als je je brood komt halen ?
kortom, een toppertje !

met oudere kinderen, 2009
"Fantastische Vakantie"
N.
7-4-2010 Kleine en simpele camping waar je geweest moet zijn. Er is een leuk riviertje waar je kunt glijden van de glijbaan, spelen, vissen en natuurlijk kanoen. Ook is er een TV-Ruimte waar je tv kunt kijken en Spelletjes kunt spelen.

Deze camping is echt de moeite waard!!

Familie
"Zeer enthousiast !"
A. Schuurhuis
9-8-2008 Bezocht juli 2008 met kinderen van 1 en 7 jaar. Na al 35 jaar kampeer- ervaring heeft deze camping ons positief verbaast. Vrijwel alles kan en mag en de leiding is ongelooflijk behulpzaam en energiek. Gratis koffie bij brood ophalen en gratis gebruik kano's. Mooie grote plaatsen met zon en schaduw,heel vertrouwd,echt ons kent ons. Zeer veel sportief vermaak. Minpunten in onze ogen: alleen maar Nederlanders, zeer rumoerig tot 23.00 uur, activiteiten veelal v.a 10 jaar. Niet echt geschikt voor babies.

Familie, Aug. 2008
"Fantastische "kleine" camping"
Michels
19-8-2008 Eind Juli - Begin Augustus 2008 waren wij (gezin met twee kinderen van 6 en 3 jaar) op deze camping en het is ons zeer goed bevallen.
Een kleine camping met zeer vriendelijk/leuk personeel met Amsterdamse humor, waar iedereen elkaar groet. Je komt bij deze camping goed tot rust, er is een ontspannen sfeer (veel kan er, niks moet).
Er wordt veel georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 8 - 12 jaar. Onze kinderen vermaakte zich prima met andere leeftijdgenootjes. De ochtend begint goed met een kopje koffie bij het halen van het brood en effe bijpraten met de andere gasten.
's Avonds kan er patat of soms pizza worden gehaald (beide waren erg goed).
Minpuntjes zijn : Toilet/douchegebouw is verouderd. Wel schoon!
Een prima camping met zwembad waar we graag nog een keer naar terug willen.

Familie
Fam. Krever
5-7-2008 We zijn een aantal jaren op Le Douzou geweest en we hebben het er altijd heerlijk gehad. De eigenaren zijn erg aardig en staan altijd voor je klaar. Zwembad is ruim en ligt prachtig omgeven door een mooie ligweide waaruit je goed zicht hebt op het zwembad. Onze 2 meiden zijn nu 11 en 8 en zijn nu een beetje te groot en willen iets meer vertier. Alhoewel de (sport)animatie echt geweldig is. En oh ja je kan er heerlijk eten!