Camping Mayotte Vacances***** in Biscarrosse (Landes) Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Mayotte Vacances*****

26 mei 2012

Camping Mayotte Vacances***** Biscarrosse (Landes)

Beoordelingen Camping Mayotte Vacances*****

368, Chemin des Roseaux, 40600, Biscarrosse (Landes)
Camping Mayotte Vacances scoort een 7,8 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Mayotte Vacances*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Mayotte Vacances***** in Biscarrosse (Landes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 52 vakantiefoto's van Camping Mayotte Vacances***** vinden. Je kunt 1 video van Camping Mayotte Vacances***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aquitaine. Vergelijk Camping Mayotte Vacances***** met andere accommodaties in Biscarrosse (Landes).

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Mayotte Vacances*****

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geen 5 sterren, rare indeling van plekken"
Bodehond
12-8-2011 Mooie lokatie heel leuk stukje frankrijk
camping is over commercieel, cola 2,80 aan de bar; duurder dan onderaan in de bar bij dune de pyla, wat een toplokatie is.
Mooi zwembar en mooie bar.
Nadelen: alles in het frans, animatie heel luidruchtig tot 11.30 s avonds. Rare indeling van de kampeer plekken, je wordt tussen sta caravans in geplaatst en hebt geen of weinig contact met je buren. Plaats zelf slecht onderhouden (aarde of lang gras). Sanitair hokken verschillen in kwaliteit, op zich goed schoon, maar in aantal te weinig (douches). Tijdens onze vakantie tot 2x toe politie op camping en we hoorden dat er gestolen werd, zelfs uit voortenten. Voor ons: we gaan wel terug naar deze regio, maar niet meer naar deze camping.
Wifi is overigens niet gratis- alleen na drankje bij de bar krijg je 1 uur toegang. Voor 2012 beloven ze wifi over de hele camping.

"Ideaal met jonge kinderen"
Stefan
30-10-2011 Afgelopen juli 2 weken op deze camping gestaan met 3 kleine kinderen in de leeftijd van 6, 5 en 8 maanden.
Er staan veel stacaravans met daar tussendoor standplaatsen, dit was wat minder, voor ons met de vouwwagen. Plaatsen ruim genoeg +/- 80 4M. Als je dicht bij de entertaiment (in het frans) staat kan je hier wel geluidsoverlast van hebben. drankjes erg duur. Strandje aan meer ideaal voor kleine kinderen, wat minder voor volwassenen als je wilt zwemmen, tot 100m water tot kniehoogte, voor kitesurfers ideaal, mooi apart strandje. sanitair netjes met zelfs te heet water. Supermarkt voorzien van hoognodige artikelen, huur koelkast is een koelboxje in een toiletgebouw, wat onhandig. Zwembad wat aan de kleine kant voor zo'n grote camping, zeker het overdekte verwarmde gedeelte, bij slecht weer zoals afgelopen jaar.

"Mooie Camping"
Jan X
15-8-2011 Plaats voor caravan goed maar een beetje klein.Was gelegenheid goed alleen water van douches wel heel warm !?Zwembad heel goed.Eet gelegenheid goed. vertier goed. Tot 23:30 maar dat weet je op voorhand.Bezienswaardigheden niet zoveel.Biscarrosse aan zee wel heel leuk. Hebben geluk gehad met het weer al bij al.Mooie vakantie gehad + zou de camping aanbevelen.

"Leuke gezellige camping"
Fam Bakker
22-7-2011 We zijn net terug van deze camping. We hebben het erg naar ons zin gehad. De caravan die we gehuurd hadden was oud, maar wel schoon.
Leuk zwembad en een prachtig meer waar je goed kan surfen.
Kinderen 10 en 12 hebben het erg naar hun zin gehad.
Deze camping is zeker voor herhaling vatbaar.

"Nette camping"
JH
11-8-2011 wij hadden een stacaravan aan het meer. Inrichting was oud en caravan relatief klein. mooie locatie aan het meer. we troffen het niet met het weer. omgeving is mooi, wel weinig fietspaden. het meer is ideaal voor kleine kinderen. na 200 meter lopen sta je nog maar tot je knieën in het water. ideeal voor surfers/kitesurfen/zeilen.
elke avond animatie maar wel in het frans. niet echt te volgen maar ze doen hun best. wel veel fransen en weinig hollanders maar dat heb je in frankrijk maar dat was voor onze kinderen (tieners) wel lastig om contacten te leggen.

"Drukke camping, wel mooi gelegen"
stefan en veronique
5-8-2011 wij hebben super veel pech gehad met het weer, het leek wel herfst, hebben niet kunnen genieten van het meer. indien mooi weer, er zijn prachtige stranden, mooie fietsroute, meer ziet er heel gezellig uit, een plaats voor een actieve vakantie (leuk parcours in de bomen in biscarosse zelf). de camping is 's avonds heel lawaaierig en kinderactiviteiten zijn duur bv 30 min go cart huren = 5€, ijsjes zijn heel duur, winkeltje is wel goed en groot assortiment aanwezig, leuk zwembad met glijbanen. mobilhomes staan heel dicht bij elkaar.

"Kil"
akred47
6-7-2011 grote camping met zeer veel mobilehomes die begin juni 2011 voor het merendeel
leeg waren wat de sfeer geen goed doet
caravan en camperplaatsen redelijk bezet door voornamelijk 60+ Nederlanders en een paar Engelsen en Duitsers
sanitair en overige voorzieningen goed
aantrekkelijke tarieven in voorseizoen
Wifi werkt alleen in de bar...

met partner, Apr. 2011
"Eens, maar nooit meer!"
C. Boon
19-4-2011 De plaats was klein en erg ongelijk.
De elektriciteit werkte niet en de receptie is na 18.00 gesloten. Gelukkig een behulpzame buurman gehad.
Watertappunt en de vuilwaterafvoer was slecht.
Chemisch toiletstort is niet te vinden. Afvalbakken op de camping ontbreken. Op de toiletten ontbreken toiletemmertjes.
Van de 4 toiletgebouwen was er slechts 1 open. Toen dit gebouw moest worden schoongemaakt (tussen 8.30 en 9.00 uur) kan je nergens terecht!
Receptie gaat 's morgens pas om 9.00 uur open en pas dan kan je vertrekken

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Voor ons niet meer"
frusty27
26-5-2011 Grote camping met een super zwembad, alles is aanwezig.toillet gebouwen zijn(als ze open zijn) schoon en netjes('s nachts worden ze afgesloten en 's morgens vroeg weer geopend). we hadden een grote staanplaats(geen gras/alleen zwart zand en er heeft ooit een stacaravan gestaan aan de aansluitingen in de grond te zien)
Animatie was een aanfluiting en "ALLES" in het frans, zelfs engels konden/wilden ze niet. de activiteit darten werd op een kartonnen bord van de action gespeeld.
daarbij kwam ook nog eens dat we het weer niet mee hadden, veel regen en erg koud 's avonds. In de bar is gratis WiFi(briefje met code vragen aan de bar)maar je moet wel wat bestellen. stopcontacten mag je daar gewoon gebruiken (wel stekkerblok meenemen)
De mentaliteit van de jeugd op het voetbalveld is zeer slecht, je mag als jongen van 9 niet mee voetballen van de grote en doe je dat wel dan wordt er zo hard geschoten dat je wel aan de kant gaat staan.
kortom, deze vakantie is ons zeer tegen gevallen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Voor de tweede keer ... weer eeen succes !"
Fam. T.-S. uit Bred...
4-9-2010 Naar aanleiding van onze fantastische ervaringen van vorig jaar, waren we dit jaar wederom naar deze camping gegaan. En geloof het of niet maar het was nog beter.
We konden duidelijk zien dat er behoorlijk wat veranderd was. De Surpermarkt en winkeltjes hadden een facelift gehad, zo ook het restaurant met nieuwe vloer en nieuw meubilair. Alle camping-paden waren met asfalt ipv droge stoffige zand padden met steentjes. En ook bij het meer een leuke bar voor diverse mogelijkheden. Bij het wegrijden terug naar Nederland stond ons besluit al vast... volgend jaar gaan we wederom HIER op vakantie. Het is en blijft gewoon een heerlijke camping om op vakantie te gaan ... met een mooi zwembad, het meer, de diverse recreatie mogelijkheden, de afhaal service, de niet al te dure supermarkt, de animatie van het animatie-team etc. etc. etc. De camping is voor 95% bezet door Fransen ... maar dat vinden wij absoluut geen probleem.... we zijn in Frankrijk en dat gevoel moeten we ook blijven houden!!

1 2 3 4 5 6 volgende