Vraag & Antwoord Biron (Dordogne)

Uitgaansleven
5,3
Cultuur
Omgeving
Sfeer

21 mei 2013

Biron (Dordogne)
Vraag & Antwoord Biron (Dordogne)

1 2 3 4 volgende

Defmin
21-3-2013
Ik lees tegengestelde berichten over wifi op de camping. Is er nou wel of geen wifi op de camping? Zo ja. Waar is het bereik en wat ijn de kosten van het wifi. Dank alvast voor de reactie Defmin

10-4-2013
Er is wel wifi op de camping maar alleen op het terras. Bij de receptie kun je een code ophalen en 2 jaar geleden was het gratis.

Defmin
11-4-2013
Lea, Bedankt voor je reactie!

Het weer in de Dordogne..... (0 reacties)
chantal
18-2-2013
Ik ben geen frankrijk kenner, na jarenlang in Italie te zijn geweest,willen we een keer naar Frankrijk. Hoe is het weer over het algemeen in Dordogne (in juli) en waar ben je vrijwel zeker van goed weer? Deze camping staat me wel aan maar we hebben wel graag zomers weer. Moeten we dan verder naar het zuiden of wat zijn jullie ervaringen?

honden zwemmen / sanitair (0 reacties)
Renata van Saane
16-1-2013
Ik heb even een vraag. Wij willen misschien met onze caravan naar deze camping gaan, maar is het sanitair echt zo slecht? En wij hebben 2 honden, mogen/kunnen die gewoon in het meer zwemmen? Wel een vereiste voor ons, we hebben een pup die echt moet zwemmen..

Tieners (0 reacties)
H. Schouten
30-12-2012
Is deze camping geschikt voor tieners van 15 en 17? Is er 's avonds iets te doen?

Plattegrond Le Moulinal (1 reacties)
Claudia
26-8-2012
Hallo, Wij willen graag snel boeken voor de zomer van 2013,graag via Vacansoleil,heeft iemand een plattegrond van de camping voor mij? Of heeft iemand betere ervaringen met andere organisaties die tenten verhuren bij deze camping?(goedkoper...) We zijn met 2 Volwas.en 3 kinderen en willen graag dichtbij het zwembad+meer staan. Alvast bedankt. Gr. Claudia

Diana
11-9-2012
Hallo, dit jaar geweest met deze organisatie. Tenten waren prima. Helaas heb ik geen plattegrond. Er zijn volgens mij geen andere organisatie's die hier tenten verhuren. Franceloc verhuurt hier ook veel, maar volgens mij alleen stacaravans.

Plaats huurtent (3 reacties)
Chantal
5-7-2012
Ik heb hier gelezen dat de plaatsen vlak bij het zwembad wat vlakker zijn, en als je verderop staat wordt het wat stijler. Nu heb ik dus nav deze reactie mijn voorkeur doorgegeven voor een plaats vlak bij het zwembad, aangezien we nog een kleine meid van 3 hebben, hoeft ze niet aldoor zo ver te lopen. Doe ik hier goed aan? Of kan je beter bv op het nieuwe gedeelte staan? We hebben een tent van Vacansoleil geboekt. Graag wat info over deze tenten en de mooie plekjes op de camping. Is het sanitair bv ook dicht bij het zwembad te vinden?

15-7-2012
Zwembad ligt direct bij de ingang. Je moet sowieso een helling op (is goed te doen) om bij de tenten en caravans te komen. Wij hadden huur mobilhome, heb niet echt op de tenten gelet. Maar deze liggen volgens mij vrij vooraan op de camping.

21-7-2012
Zwembad is bij de ingang, en de tenten die ik zag er vlak achter. Je moet een kleine heuvel op, of je loopt een stukje om, dit is vlak. De molen speeltuin is ook vlak bij de tenten, erg leuk voor de kleintjes, mijn dochter ik ook 3 en vond dit erg leuk. Volgens mij lagen de tenten wel wat meer in de schaduw.

21-7-2012
Er is geen sanitair bij het zwembad, hiervoor moet je in de recreatieruimte zijn, naast het zwembad. Is geen probleem.

afstand (3 reacties)
marloes
22-6-2012
Is de reis goed af te leggen in 1 keer? Vanaf Antwerpen...

24-6-2012
Ja, de reis is heel goed in 1 keer te doen. Ook met caravan achter de auto.

15-7-2012
Zijn vandaag (zondag 15 juli) teruggereden, alleen met auto. Hebben geen oponthoud gehad en hebbben er 11 uur over gedaan. Met overnachting is natuurlijk wel relaxter. Hebben wij op de heenweg gedaan.

Patrick Goossens
15-8-2012
Vanaf Rotterdam in 1 keer (vertrek 02.30 's nachts) gereden. Goed te doen. (kinderen van 8, 11 en 13) Tipje mijnerzijds: niet de TomTom (of enig ander navigatiesysteem volgen) maar de routebeshrijving die je van de touroperator krijgt. (In ons geval VacanSoleil)

drinkwater (1 reacties)
Nico
17-6-2012
Kan iemand mij vertellen of het water uit de kraan te drinken is en hoeveel kilometer van de camping er een pinautomaat is ? Bedankt

24-6-2012
Wij hebben het water uit de kraan niet gedronken, zit echt een smaakje aan, onze hond dronk het ook niet. Als wij boodschappen gingen doen (20 minuten rijden) dan pinden wij daar. Ik weet niet of er ergens in de buurt een pinautomaat is. Vraag het eens bij de receptie, daar zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam.

Bezienswaardigheden (1 reacties)
Naomi
11-6-2012
Welke bezienswaardigheden in de omgeving zijn écht de moeite waard? Ik doel vooral op culturele uitstapjes of uitstapjes die leuk zijn voor kleine kids (4 jaar). Bedankt vast!

Wendy en Patrick
31-7-2012
Kijk in de foldermolen en foldertafel bij de receptie. Onze jongste is inmiddels 8, maar ik denk dat er aanbod genoeg is voor je kids. Als ze al wat avontuurlijker zijn, op 3 km van de camping Parc-En-Ciel, een klimpark, ook vanaf 3 jaar.

Top Presta Caravan (1 reacties)
Margo
10-3-2012
Heeft iemand ooit in de top presta residence, gezeten. ik bedoel die aan het water met een teras op palen op het water? Graag verneem ik of dit goed is bevallen, en hoe het er uit zag. Margo

Fam. Draai
24-9-2012
Niet ingezeten maar zag er erg mooi uit... Chique romantisch zijn woorden die denk ik wel passen.

Vissen in het meer (2 reacties)
10-3-2012
Nog maar eens proberen. Wie kan mij van alles vertellen over het vissen aldaar? op de site staat karperdomein, iemand ervaring? Hoor het heel graag. Pim.

20-3-2012
Vorig jaar zijn we daar geweest, 2 weken gevist maar niets gevangen. Er waren vele vissers maar heel weinig hadden iets gevangen. Er waren ook zeer ervaren vissers bij met vele tips en trucs maar ook zij hadden niets gevangen. De vijver wordt ook gebruikt em met bootjes te varen, te dobberen op een luchtbed en te zwemmen. Het was wel heel gezellig aan de vijver.

23-3-2012
Hallo, Bedankt voor de reactie. Wij gaan begin juni, in het chalet aan het meer. Dan is het daar nog rustig, en hoop ik dat we met vissen meer geluk hebben. Heb deze camping speciaal uitgezocht voor het vissen op de karper. Heb dan ook veel prof materiaal bij me, wie weet heb ik meer geluk. Heb contact gehad met enkele franse karpervissers, deze vertellen mij dat er wel goed gevangen wordt. Bedankt voor de reactie. Pim.

zwembad (3 reacties)
ikke
22-2-2012
Mag je in het zwembad ook met shorts zwemmen?

25-2-2012
Nee mag niet. Staat volgens mij zelf op de website vermeld.

Suzanne
7-3-2012
Maar op foto's zie je wel mensen in short zwemmen. Wij gaan hier in juni heen en mijn man zwemt altijd in een short, neem aan dat hier niet moeilijk over gedaan wordt.

21-3-2012
In het zwembad is het ten strengste verboden om een short te dragen i.v.m. hygiëne, als je aan de rand van het zwembad ligt te zonnen mag je wel een short dragen.

18-2-2012
Wie kan mij meer vertellen over het vissen op het meer, op de karper?

1 2 3 4 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit