29-11-2011
De camping is erg leuk voor kinderen. Elke ochtend is er van 10 tot 12 kinderclub. Het zwembad is luxe maar toch niet te groot en overzichtelijk. De glijbanen apart zijn super, kids die nog zwembandjes dragen kunnen daar ook gewoon alleen in en plonzen niet in een diep bad.
De ligging van de camping is super. Wij sliepen 2 weken in een canadese tent aan het open veld. Echt het mooiste plekje van de camping!! Andere tenten liggen wat mij betreft iets minder. Wij gaan volgend jaar dus ook weer naar hetzelfde plekje!!
ps iemand anders heeft toevallig een foto van ons zoontje op de site gezet, met titel 'onderonsje'. Grappig om terug te zien!
Verder is de animatie soms wat ongeregeld, maar de kids vonden het leuk. Vooral het speelkasteel viel erg in de smaak.
Castelnoud is echt een bezoekje waard en op iedere woensdagavond kun je heerlijk eten in Belves.
Tot volgend jaar!!
10-8-2011
Wij waren in stacaravond Sunshine. Erg mooie nieuwe caravan en lekker ruim! We stonden op een schaduwrijke plek. Vooral het houten terras aan de voorkant was fijn, kinderen (1 jaar) bleven daar mooi op, dus hoefde er niet steeds achteraan te gaan.
Zwembad was erg mooi, goed verwarmd. Helaas het mooie kinderbad niet verwarmd, dus niet veel in geweest omdat het na het slechte weer erg koud was. Eerste dagen hadden we regen, toen veel in het overdekte zwembad met kinderen wezen zwemmen.
De animatie is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Onze dochter van 5 heeft veel mee gedaan en ook de disco s avonds was leuk. Alleen wel erg kort en steeds hetzelfde, maar kids vonden het geweldig. Het animatieteam (half frans / half nederlands) had iets enthousiaster gekund en ook de spelletjes hadden beter georganiseerd kunnen zijn.
Voor kinderen onder de 3 was de speeltuin niet leuk, een schommel ofzo zou leuk zijn. Het speelkasteel is erg leuk vanaf 4.