Hotel A la Ville de Lyon** in Rouffach Frankrijk beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.980 bezoekers online
Home > Frankrijk > Alsace (Elzas) > Rouffach > Hotel A la Ville de Lyon**

Beoordelingen Hotel A la Ville de Lyon**

-4  °C

10 februari 2012

Hotel A la Ville de Lyon** Rouffach

Hotel A la Ville de Lyon scoort een 8,0 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel A la Ville de Lyon**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel A la Ville de Lyon** in Rouffach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Hotel A la Ville de Lyon** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Hotel A la Ville de Lyon** met andere accommodaties in Rouffach.

24 beoordelingen over A la Ville de Lyon**

met oudere kinderen
Prima
fam. Sijmens
26-7-2011 Prima hotel, goede bedden, rustig gelegen, goede douche, gezellige ambiance, parkeren bij hotel en voor de kinderen een fijn zwembadje met jacuzzi en sauna, wat de gehele dag geopend is tot 22.00 uur. Goed hotel om omgeving te verkennen, midden in het wijngebied, dicht bij Colmar. Uitstekend hotel voor doorreis. Wij verbleven met twee kids van 13 en 9 jaar en hadden twee standaard kamers geboekt. Deze waren erg schoon.

Aangenaam "Frans" hotel/restaurant
Chris
24-6-2011 Op doorreis naar Italië voor een tweede keer Twee nachten bij Philippe Bohrer gelogeerd en gegeten. Het hotel is eenvoudig "Frans", het restaurant prima. De kamers zijn eenvoudig maar gezellig ingericht. Vorige keer 2009 was de bediening in het restaurant wat losser, nu wat stijfjes, maar het eten was als altijd top. Wijnen aan de prijzige kant, maar wel veel keus

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Fijn hotel met een lekkere gastronomische keuken.
Wendy
16-3-2011 Zeker een aanrader, ook met kinderen. Vriendelijk onthaal. Kamers en badkamer proper en ruim. We hadden de suite, aangezien we 2 meereizende kinderen hebben. Zwembad, Sauna en Jacuzzi...superleuk. Echt genieten na een dagje stappen. Het restaurant Phillip Bohrer....een dikke proficiat aan de kok en personeel. Lekker eten, kwaliteit. De menu werd aangepast voor de kinderen, zij lusten geen vis. Wijn is wel relatief duur. Het ontbijt is goed volgens de franse keuken. Wij gaan zeker terug, misschien al volgend jaar!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel A la Ville de Lyon** bij:

met jonge kinderen, Jan. 2011
ZALIG GASTRONOMISCH!!!
Natacha
10-2-2011 Wil je zeker zijn van een fantastisch lekker gastronomisch weekend dat is hier het juiste adres!! Degene die hier iets negatief durft over schrijven weet echt niet wat lekker eten is! Mijn man heeft een schaaldieren allergie en daar werd ook rekening meegehouden, zonder mij te straffen ;-) En onze zoon van het hier geweldig! Zeer proper hotel met goede faciliteiten en zeker NIET duur!

met jonge kinderen
Culinair hoogtepunt in de Elzas
Ver wimp Luc
18-4-2009 Rustig gelegen charmant hotel.+/- 15 min.van Colmar. Verzorgd klein zwembad met jaccuzi en sauna. Enorm lekker gegeten in het restaurant van Phillipe Bohrer en uitstekende vriendelijke service. Minpunt hier is dat er geen aangepast menu is voor meereizende kinderen.
Ontbijtbuffet in het hotel was minder qua service.

Een absolute topper!!!!
HOUTTEKIER
23-9-2008

volgens mij perfecte prijs/kwaliteit hotel.
arrangement en ook telkens de juniorsuite, maar het is slechts een kleine meerprijs.
Het eten was telkens een streling voor het oog en voor onze smaakpappilen, ook een goeie wijnkaart aan een prima prijs.
In de streek is er veel te zien, kortom, je zal je zeker niet vervelen.

met partner, Sept. 2008
Ellen, Hans en Didi
3-10-2008 Op onze huwelijksreis was onze laatste halte Frankrijk, na Oostenrijk en Italie. Het is een ouder hotelletje maar met charme! Het personeel is heel vriendelijk. Het ontbijdbuffet is maar klein maar het avond eten is fantastich! De bediening in het restaurant was ook super en zelfs ons hondje was welkom en werd vriendelijk onthaalt. Echt een toffe afsluiter van een toch wel geslaagde vakantie!

Uitstekende keuken
Anne
27-7-2008 Hotel is een goede uitvalsbasis om de streek te verkennen en 's avonds te genieten van een voortreffelijk diner (resto P. Bohrer met 1 michelinster ). Bediening in restaurant is perfect.
Kamers zijn evenwel maar de 2 hotelsterren waard en niet echt gezellig. Best een juniorsuite boeken ipv een gewone kamer.

Familie, Juli 2008
jurgen roelandt
21-7-2008 Wij namen een junior suite, wat blijkbaar wel een goede keuze bleek te zijn. groot balkon, mooie badkamer, hemelbed. zwembad was veel te koud. ontbijt basis, avondeten in sterrestaurant was wel zeer lekker, zeer vriendelijke bediening

met partner, Juni 2008
Culinair genoten
Pia
24-12-2008 Een fijn hotel met een zeer culinair restaurant. Wij hebben genoten van ons verblijf aldaar.

met een groep (1)