Camping Parc de la Fecht*** in Munster (Haut-Rhin) Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.081 bezoekers online
Home > Frankrijk > Alsace (Elzas) > Munster (Haut-Rhin) > Camping Parc de la Fecht***

Beoordelingen Camping Parc de la Fecht***

-2  °C

30 januari 2012

6,2
Camping Parc de la Fecht*** Munster (Haut-Rhin)

Camping Parc de la Fecht scoort een 7,5 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Parc de la Fecht***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Parc de la Fecht*** in Munster (Haut-Rhin), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Parc de la Fecht*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Camping Parc de la Fecht*** met andere accommodaties in Munster (Haut-Rhin).

23 beoordelingen over Parc de la Fecht***

met partner, Aug. 2010
Niks bijzonders
roos.damen
8-9-2010 Parc de la Fecht was leeg op wat vaste mobile home bewoners na. Personeel was zeer vriendelijk. Maar doordat het leeg was, er geen activiteiten aangeboden werden was het wat kaal. Op de camping is geen eetgelegenheid. Mobile homes zijn zeer netjes en erg nieuw, maar enkele staan zeer dicht bij elkaar. Prettig om zohet centrum in te lopen. Restaurant au petit Munster lekker lokaal gegeten, niet te duur.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Om terug te gaan.
Emiel Verhasselt
27-8-2010 Zeer ruime camping, door lage bezetting. Habitués zeggen dat er nooit veel volk staat. Wij hadden en perceel van 20x29m! Mooi gelegen, langs de rivier. Redelijk rustig : beetje hinder van de weg langs de camping en geruis van de rivier als je kortbij gaat staan. Verouderd sanitair, goed onderhouden. Prachtig zwembad vlakbij, maar duur en erg druk op warme dagen. Perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Het stadje Munster (10 min. wandelen) is gezellig en mooi met ooievaars op de daken en heeft een keur aan restaurants.
Vriendelijk onthaal. Animatie voor de kinderen is een beetje chaotisch en geïmproviseerd maar de kinderen (10 en 14 jaar) vonden het prima.
Als je vooraf reserveert moet je ook vooraf betalen. Wij vertrokken een dag eerder dan voorzien en kregen niets terug. Zonder reservatie hadden we die dag niet moeten betalen.

met jonge kinderen, Juli 2010
Eenvoudige maar prima camping
Mark en Mirjam
28-7-2010 Wij hebben twee weken op deze camping gestaan met 3 kinderen (7, 3 en 2) In eerste instantie niet onder de indruk, na een paar dagen wennen toch een hele leuke vakantie gehad. Genoeg te doen in de omgeving en een mooi zwembad naast de camping dat wij ondanks de reductie toch nog wel prijzig vonden (€ 25.00 voor ons vijfen per keer). Vriendelijke beheerders die zowel frans als engels spraken. In de omgeving kun je je ook goed verstaanbaar maken in het duits. Wat ons betreft een aanrader als je niet op zoek bent naar een vakantiedorp met allerlei soorten vermaak en veel Nederlanders. Sanitair was wel eenvoudig maar werkte allemaal prima en werd erg goed schoon gehouden.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Parc de la Fecht*** bij:

Ligging direct tegen het stadje aan
R, Eilerts
29-7-2009 we hebben hier 4 dagen gekampeerd in een tent in de maand juli. Wij zijn zonder kinderen en voor ons was dit een prima camping. We waren met name gecharmeerd van het feit dat je zo vanaf de camping het mooie stadje Munster in loopt. Voor degenen die van zwemmen houden: Een prachtig gemeentelijk zwembad ligt op het terrein grenzend aan het camping- terrein. Campinggasten kunnen hier met reductie gebruik van maken.

met oudere kinderen, Juni 2009
Niet zo'n goede ervaring.
fam. Lok
29-7-2009 Wij hadden een mobilhome gehuurd via village-center de site van de camping. Volgens de site incl. toegang tot het zwembad (prijs p.p. 5,80). Bij aankomst bleek dit niet te kloppen. Het was een "mistake". (Site is inmiddels aangepast.) De caravan stond pal achter een andere caravan met een tussenruimte van 5 meter. Ook de beloofde snackbar was niet aanwezig. Maar ondanks het niet zo mooie weer hebben wij ons wel vermaakt. De omgeving is heel mooi. Op de camping zelf is weinig te beleven.

met partner, 2009
Nu 2 x geweest voorlopig genoeg
alinda25
3-2-2011 Voor ons weinig te doen op de camping, voor mensen met kleine kinderen wordt er genoeg georganiseerd voor de kleintjes en is het een ideale campin, omdat hij zo mooi klein is.

Familie, Aug. 2008
Topbestemming
Koning
10-8-2008 Net terug van een week in een Mobil Home. Aanrader ! Eenvoudig maar netjes. Medewerkers op de camping zeer vriendelijk (eigenlijk alle Fransen die we in de Vogezen ontmoet hebben waren zeer vriendelijk!) Munster is een leuk dorpje en een zeer goed uitvalsbasis om de omgeving te verkennen (te voet of per fiets (race/atb)): Comar, de Schlucht, Equisheim, Riqeuwihr etc. Talloze wandelroutes (wel even een kaart kopen!)
Het sanitair op de camping was overigens wel zeer eenvoudig.

Familie, Juli 2008
Mobile Homes worden vervangen
Debby
29-8-2008 Leuke camping, veel schaduw als je wilt en ook zonnige plekken. Wij verbleven in een Mobile Home in juli 2008. Keurig netjes. 2 persoonsbed wel smal: 140 breed.

MOBILE HOMES WORDEN ALLEMAAL VERVANGEN door exemplaren van hout die allemaal in prive eigendom komen. Dan moet je ze dus huren via de camping maar zijn ze van mensen die ze zelf hebben gekocht.

Voor de jeugd is er niet veel te doen. Ga er niet heen als je vertier voor je kinderen zoals disco en kidsclub zoekt.

Als je wilt gaan voor RUST en gemoedelijkheid dan zit je hier prima.

Er wordt door de beheerder nauwelijks engels gesproken; alleen frans. Redelijk vriendelijke man, het meisje achter de balie sprak wel engels en was écht vriendelijk.

met partner, Juli 2008
Linda
31-7-2008 Net terug van een geweldige vakantie. Wij zijn tevreden over de camping, de ligging. Het personeel was uiterst virendelijk, een min puntje, er werd echt alleen frans gesproken: ook op de verwelkomingsavond. Er is een zwembad buiten het park en er moet voor betaald worden. De omgeving rond Munster is prachtig, je kan er alle kanten op. Kortom: een vakantie om nooit te vergeten>

Familie
Dorry
18-9-2007 Wij zijn net terug,van een weekje Munster en hebben daar een huisje gehuurd.Perfect,en schoon.Wij waren met ons 3-en,en dat ging prima.We hadden type Estrella.Alle faciliteiten waren gesloten maar dat heb je in t naseizoen,de verse croissantjes maakten een hoop goed.En de omgeving is echt schitterend!

6,7
5,8