Hotel Le Grand in Munster (Haut-Rhin) Frankrijk beoordelingen 5.6 | Zoover

5,1
6,1
4,9

27 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Le Grand

1, rue de la Gare, 68140, Munster (Haut-Rhin)
Hotel Le Grand scoort een 5,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Grand? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Grand in Munster (Haut-Rhin), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Alsace (Elzas). Vergelijk Hotel Le Grand met andere accommodaties in Munster (Haut-Rhin).

5 beoordelingen over Le Grand

6,4
5,1
6,1
4,9
met vrienden, Aug. 2009
"Nooit meer"
Dewitte Jean Paul
19-8-2009 Ik kom beroepshalve veel in hotels. Dit heb ik nog nooit gezien, alles was ondermaats. We hadden half-pension genomen met "-gangen menu à la carte, het was buffet en het valt met geen woorden te beschrijven, resultaat, we hebben buitenhuis gegeten. Slechte bedden!! onvriendelijk e.d.meer. Trouwens ga jetaair waar ik geboekt heb erop aanspreken. Ik had dit geregeld en we zijn met vrienden daar geweest. Ik ben gewoon in affronten gevallen bij mijn vrienden.

"Gemengde gevoelens"
Rianne
27-9-2008 Bezocht sept 2008. Geboekt via reisorganisatie. Kregen zeker niet de kamer waarvoor we betaald hadden, maar een kamer met versleten 2-pers.-bed en verder minimale inrichting. Wel nieuw keukenblokje maar zonder enig pan of bord, glas of bestek. Na klagen en door tussenkomst reisorg. vanaf 2e nacht wel een perfecte kamer. Het eten a la carte was top.

Daniela
19-11-2007 Een zeer net hotel. De kamers zijn erg klein maar heel netjes, mooie badkamer. Het ontbijt is erg goed en uitgebreidt en 's avonds kan men er a la carte eten: uitstekend en voor een goede prijs. Verder ligt het hotel op loopafstand van het centrum van Munster. Personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Familie, Juli 2006
Daisy
4-3-2007 In Munster ligt hotel Verte Vallee.
Als je in Munster naar een hotel wilt, ga dan hier naartoe. Dit hotel wordt ook als kuuroord gebruikt. Revalidatie ook. Dus mooie binnenzwembaden, allerlei wateractiviteiten, massages, fysio etcetera.
Kamers zijn prima, wat gedateerd. Wel met airco.
Goede bedden. Leuk zitje met koffiezetapparaat.
Een aanrader.

Familie, Juli 2006
Erkelens
16-12-2006 Een gemoedelijk hotel waar bijna alles kan. Nooit commentaar als de kinderen druk waren. Ligging kon beter want ligt bijna in centrum. Door veel bouwwerkzaamheden toen ging het verkeer rond ons hotel. Dit jaar zal dat wel anders zijn. Wij gaan zeker terug want de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Geen super de luxe kamer maar goed vertoeven. Ontbijt kon beter maar het avond eten echt top. Altijd streekgerechten en als buffet kon je nemen wat je wilde. Vooral het vrijheid gevoel overheerste!! Omgeving is zeer leuk alleen Munster zelf daar is niet veel te beleven, maar dat zoeken wij ook niet!